Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, megint itt vagyok.
Kicsit elfáradtam ebbe a sok vásárlásba. Az előbb még az is felmerült, hogy megtartom ezt a vasat. De asztalosként nem tudom elviselni a mm-es differenciákat sem, ezmeg... meg használt is... meg a laggok is... értem én, hogy Windows hiba, de akkor miért nem ezzel van tele pl ez a topipc is. A bill is gáz, bár azt meg tudnám szokni. Na mindegy. Nem lesz gamer laptopom.
Szóval erről a 7577-ről annyit, hogy remek kis gép. Tényleg hűvös, talán nem veszít az órajelből sem sokat game közben, és a szerviz szolgáltatások rendszere tényleg példás. Nem a szerviz, hanem az alkotó szándéka.
Tehát ez sem egy klasszikus értelemben vett gaming notebook, bár rá van írva, és alkalmas is rá. Szerintem vehető, használható. Az én kalandom ne riasszon el senkit. A laggokat 16 driver + a mai bios frissítés után sem tudtam megszüntetni. Most lejátszom a maradék órám a BF1-gyel, aztán gyalulom az ssd-t, becsomagolom, és fellélegzem. A két ünnep közt talán hozzájutok a pénzemhez, aztán keresek egy valamit.
Hálistennek van tartalékállás, ahová visszavonulhatok. Ez amolyan másodikvonalbeli igénycsomag, vagy "B" verzió, erre az esetre. (Tudniillik, hogy elfogy a türelmem, és feladom.)
Azzal kezdtem, hogy CAD, BF1 és Dirt rally > working-gaming notebook.
Most visszavonulok, azt mondom, CAD, MOH 2010 és Dirt 3 = üzleti notebook. Akár használtan, sőt.
Van erre a "B" verzióra reális esélyem? A laptopszalonban sok latitude van, meg munkaállomások is. Van olyan üzleti vas, amin kielégítően elfut a MOH2010 meg a Dirt 3?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BMW topik
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- BestBuy topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ASUS VivoBook 17 - 17.3" HD+ / i3-1115G4 / 8Gb DDR4 / 256Gb NVME / SonicMaster / AX / HUN backlit
- Lenovo Lideapad 510
- Acer E5 Notebook 6006U/8GB DDR4/GT 940MX/128GB NVME M.2 SSD/500GB HDD/Garancia/Beszámítás/
- Acer eMachines E727-454G50 15,6 Notebook, 8 GB DDR3 RAM, Dual Core CPU
- Lenovo Thinkpad X240 Notebook Laptop Ultrabook
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest