Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86952448

    törölt tag

    Na, megint itt vagyok.

    Kicsit elfáradtam ebbe a sok vásárlásba. Az előbb még az is felmerült, hogy megtartom ezt a vasat. De asztalosként nem tudom elviselni a mm-es differenciákat sem, ezmeg... meg használt is... meg a laggok is... értem én, hogy Windows hiba, de akkor miért nem ezzel van tele pl ez a topipc is. A bill is gáz, bár azt meg tudnám szokni. Na mindegy. Nem lesz gamer laptopom.

    Szóval erről a 7577-ről annyit, hogy remek kis gép. Tényleg hűvös, talán nem veszít az órajelből sem sokat game közben, és a szerviz szolgáltatások rendszere tényleg példás. Nem a szerviz, hanem az alkotó szándéka.

    Tehát ez sem egy klasszikus értelemben vett gaming notebook, bár rá van írva, és alkalmas is rá. Szerintem vehető, használható. Az én kalandom ne riasszon el senkit. A laggokat 16 driver + a mai bios frissítés után sem tudtam megszüntetni. Most lejátszom a maradék órám a BF1-gyel, aztán gyalulom az ssd-t, becsomagolom, és fellélegzem. A két ünnep közt talán hozzájutok a pénzemhez, aztán keresek egy valamit.

    Hálistennek van tartalékállás, ahová visszavonulhatok. Ez amolyan másodikvonalbeli igénycsomag, vagy "B" verzió, erre az esetre. (Tudniillik, hogy elfogy a türelmem, és feladom.)

    Azzal kezdtem, hogy CAD, BF1 és Dirt rally > working-gaming notebook.

    Most visszavonulok, azt mondom, CAD, MOH 2010 és Dirt 3 = üzleti notebook. Akár használtan, sőt.

    Van erre a "B" verzióra reális esélyem? A laptopszalonban sok latitude van, meg munkaállomások is. Van olyan üzleti vas, amin kielégítően elfut a MOH2010 meg a Dirt 3?

Új hozzászólás Aktív témák