- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Mikulásbá #19793 üzenetére
250 ért vettem 350 helyett 1050 ti vel rendelkező notit, ennél jobb ár-érték arányt kb lehetetlen találni, szerintem összefosnád a bokád örömödben, ha életedben egyszer sikerülne, ennyit arról hogy ki milyet ajánl, nem is beszélve pl helyette a 260 ért általad ajánlott 200X spamelt 960m el rendelkező gépről.
Az 1050 ti nek és a 960m nek kb annyi köze van egymáshoz mint a Ferrarinak a Trabanthoz.Az Asus GL elírás volt, a Workdonplay által rendelt Asus G752VY t akartam, bár úgy tudom abban is 980m videokártya van, és semmi baj nincs a géppel.
Mindenesetre óriásit csalódtam benned az eddigi 100 ból 100 kötekedés és 0 hasznos információ után, hogy a 3 ból csak 1 ajánlatomba tudtál belekötni, ez nagyon gyér, ideje lenne összeszedned magad. -
nagyúr
válasz TheNewDawn #19806 üzenetére
Azért a G752-est elírni Asus Rog Gl502-nek... elég meredek! Mondjuk én annak is örülök, hogy a jó betűket eltalálom most az ujjammal.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
törölt tag
válasz KillHates #19807 üzenetére
Esküszöm kitaposok egy listát a webből, meg ebből a topicból, és a vásárlás előtt állók kérdéseire egyszerűen csak copypaste.
Macska: vegyel mindenkepp vastag, eros gepet, es nezz utana teszteken hogy throttlingol-e, hangos-e, milyen a kijelzoje, van-e pwm (ami nemjo), milyen a billentyűzete, meg mindene. Le fog csökkenni a lista az igenyeid szerint nehany gepre. Notebookcheck eleg alapos teszteket csinal.
Itt ért hozzá killhates, muerte, mikulasba, darthraven, buherka, meg még paran.
A g752 felsokozep kategoria, 330-tol 900-ig van vasa az asusnak ebben a kasztniban. Neked arban az felel meg, amit linkeltem. Alatta csak a g752 vt van.
-
Muerte
Topikgazda
válasz #86952448 #19813 üzenetére
Ha egyszer egy igazi,minden tekintetben jó gépet akarsz venni akkor AW18,az még gép volt mikor gyártották,azóta az AW is elkurvult,BGA-s az újakban már minden.
Egyedül a G-sync hiánya ami kissé fájó pont,de ha most letennének az asztalomra egy extrem procis,980M-es,2 éves 18-ast,meg egy bontatlan G752-t,én őszintén szólva ki sem bontanám az Asust,mert nem volna kérdés melyiket válasszam.
A most elérhető felső kategóriából én az MSI GT73/75-öt pártolom leginkább,csak hát ott meg kérdéses az anyaghasználat AW-hez képest,de másik több szempontból meg jobb azoktól,egyszóval nincs most tökéletes vas,legyen bármennyi péze rá a jobbágynak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Muerte #19814 üzenetére
Szomorú, de kezdem megszokni ezt. (Mindennel ez a helyzet, szerszámokkal, autókkal, cumisüvegekkel.)
Észrevettem, hogy a steelseries név sokszor feltűnik az msi laptopoknál. Ezek szerint jól választottam egérpadot
--
Tényleg, komolyan: Szerintetek a digiprime januári nyitási időpontja (jan 8.) csak az üzlet nyitvatartására vonatkozik, vagy azelőtt nem adnak fel csomagot sem nekem? Nincs valakinek ott egy keresztapja vagy valakije? Én ezt nem fogom kibírni az e5410-zel addig.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azért a 17R4 nem egy rosszul sikerült modell...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laurh
aktív tag
Köszi a reakciókat. 320-ért vettem a gépet, de azért írtam, ha van esetleg a Dellnél jobb ajánlat 350k környékéig, akkor érdekes lehet számomra.
Első körben azért lett a Dell, mert a hazai szervízhátteréről jókat olvastam.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
törölt tag
válasz Pocok256 #19815 üzenetére
A G752-re gondolsz? Élettartamáig nekem elég lesz. Aztán majd megint szerzek egy nem legújabbat, mert sóhinger leszek.
--
(#19817) Mikulásbá: Ha bírom cérnával, akkor nem. Számotokra ez a sztori kissé banális volt, és valóban... de nekem ez egy fájóra sikeredett megtapasztalás volt. Még véletlenül sem számonkérés, de senki nem mondta, hogy az acer V nitro trottyolni fog, azt sem, hogy a G752VT-t használtan küldik, és azt sem, hogy a 7577 selejt is lesz, nem csak egy lerecskázott, újrapakkolt consumer. Ezeket az eseményeket nem lehetett modellezni. Nem így terveztem, hidd el. Milliókat költök anyagra, vasalatokra havi szinten, és kevés szarba futok bele. Persze ahhoz értek is, ehhez meg nem. Kötöttem kompromisszumokat, és meggyőződéssel döntöttem a G752VY mellett. Persze a körülményeim is változtak, és ez így ezzel együtt ennyi. A mentős sztori mínusz 200-ba volt, az egyik ügyfél felmondta a rendelést. Eztisleszarom. Várom a vasamat. Jól döntöttem.
-
törölt tag
Remek szervizrendszer (de szeretik pakolászni a használt vasakat új dobozokba). 7577 jó vas(nak tűnik, első ránézésre). Enyim i5 7300, 1060MaxQ volt, 256 ssd-vel. 362.000-ért. Kijelző gyenge, a billentyű nyomásút nélküli vicc, bár a kiosztása jó. Ezt a vasat érinti a Windows mikrofagyásos, jobbklikkes akadozása, és a game közben fellépő reszketés, és ha a MS-nek kell javítani, arra várhatsz. Az enyém használt volt és selejt is. Egyébként nagyon szimpatikus vas, csak elkúrt. Szerintem ne vegyél olyat.
-
Pocok256
veterán
válasz #86952448 #19821 üzenetére
AW anyagfelhasználására gondoltam. Az kiemelkedő a többi géphez képest.mondjuk pasztázás után nincs is bajuk.
(#19822) Muerte75
Nincs az aw val semmi baj én gépem is képes 80 fok alatt tartani a cpu t ha jól le van pasztázva ami egy 13 as géptől 1060 al szerelve igen kemény munka ha azt nézzük, hogy 15 ös társak bőven küszködnek ezzel.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
-
Muerte
Topikgazda
Ugye nem itt fogtok üzletelgetni?
Adok-veszek,kéne,csinálom neked,stb.kizárólag privátban,vagy HardverApró![ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Mikulásbá #19833 üzenetére
Nem is töröltem,mert nem...,bár bőven átlépted a hirdetés fogalmát.Elég sok mostanában az új fórumtag a topikban nem baj ha ők is látják a szabályokat,mert abban szinte biztos vagyok hogy az ÁSZF-et nem olvassa el senki,ezért itt hagyom példának,de innentől kezdve,nem lesz kegyelem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Muerte #19839 üzenetére
Nem hiszem, hogy nincs valakinek itt ismerőse ott. Megtalálom, összehaverkodok vele hátsó szándékkal, és meglesz a vasam a két ünnep közt.
--
Azé miki vasa nem szar. Ezmár árban is AW kategória, értem, hogy miért írta felső kategóriának a G752-t. A különbség ezek szerint anniy, hogy az AW nem megy lejjebb árban egy bizonyos szintnél, az asus meg de. Meg talán az is, hogy az AW dell eredetű, és az drága mulatság. Az asus meg egy kínai cég, akik kiszolgálnak mindenkit az égvilágon mindennel. Ha kétfejű ribit akarsz, megkapod. Ha felsőkategóriás vasba akarsz olcsón hardvert, megkapod. A dell inkább próbál brandeket építeni, mint az aw, vagy a számozott szériák, az üzletiben meg a latitude, precision, stb. Tehát ha olcsón akarsz okos dellt, akkor süsd meg a szar billentyűzeted a CPU-val, és vegyél 7577-et.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #19840 üzenetére
Mi a koncepció? Úgyegyébként?
-
Muerte
Topikgazda
válasz #86952448 #19841 üzenetére
Ne ringasd magad illúziókba,az összes AW-t is szorgos kicsi kínai kezek pakolják össze,pont mint az összes Asus-t,annyi a különbség hogy az előbbinél kb. olvasztott margarinos dobozokból,utóbbinál meg tejfölös dobozokból öntik ki az alkatrészeket,leegyszerűsítve jelenleg ennyi a különbség,hogy a Dellnél jobban odafigyelnek az anyaghasználatra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Muerte #19843 üzenetére
Nem a gyártásra gondoltam, hanem a brandekre, piacpolitikára. Vili, hogy minden kínai, de a dell felső kategória (aw) nekem nem elérhető, az asus felső (pl G752 - szerintem globális összehasonlításban felső-közép) viszont igen. Ár-érték arány szerint választunk, hálistennek. Az én szintemen legalábbis.
-
törölt tag
válasz maximilian4 #19846 üzenetére
Mégsem találok újonnan AW-t 350ért. Oké, túltárgyaltuk.
Tűkön ülök, igyekszem nem offolni. Holnaptól munkanapok. Újévi fogadalomként visszaszokok a cigire, és elkezdek végre tisztességesen inni. De hátha lesz laptopom, és akkor... mindennek vége.
-
hszilard666
veterán
-
Muerte
Topikgazda
Asus GL702V Strix vs Asus G752V
Nagyon jól szemlélteti a fizikai különbségeket a két gép között,őszintén szólva én eddig a pillanatig nem is tudtam hogy ekkora a különbség,nem csoda hogy a GL-nek hűtésgondjai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest