Hirdetés
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Jelentem még élek.
Igaz kicsit kevés az adag a héten, ilyen az ha 3 nap 12 órást két pihenőnap követ, majd ismét 3 nap 12 óra meló. A kocit (max. 40 perc) már nem sunnyogom el a holnapi és azutáni napon.Mindenesetre ma pörgettem picit a gépet 4 x ~700m meg kb ugyanannyi laza. Az első hátszélben, majd szembe. Kicsit fújt mondjuk.
Az Altra Torin 6 pörgött, bár jobban jártam volna valami könnyebbel... De nem lehet folyton pille cipőben csapkodni a heréket.Utána lőttem pár képet, amik készítésekor 71.3 kg 173 cm mellé. Futás mellett semmi erősítés, igaz "csak" 30 éves vagyok...
Plusz melóban meg kell emelni pár dolgot, késztermék ~6 kiló. Ugyanezt dobozba rakni, majd néha az egészet emelni. Ami már csomagolva ~18 kiló.
Tehát nem ülőmunkát végzek, mondjuk javarészt szerelés, csavarozás.
Illetve 10 évvel ezelőttig aktívan súlyzóztam. Bár sosem voltam nagy darab, talán 76 kiló volt a max.
Hozzáteszem idén közel 74 kilóig faltam és hidratáltam magam... Persze voltam 69 kiló is, de jelenleg így nem kell figyelni túlzottan a kajára.Bár az idei évre vetített heti átlagos kilométerszám sem magas, jelenleg 68 km.
Többet nem is igazán kívánok, de nem azért mert nem bírnám megfutni. Hanem mert nem pihenném ki! Ezt már tapasztalatból mondom, 80 kilométer esetén már rezeg a léc rendesen. Sokkal többet nem tudok, de főképp nem szoktam aludni. Illetve mikor dolgozom nem nagyon tudnám megoldani sem. Max ha hamarabb feküdnék le, de este meg amit el kell intézni azt el kel intézni. Hogy minél kevesebbet kelljen hajnalban...
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest