Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #61465 üzenetére

    Nálad az igazság :R Sok volt a 260 április. Nem kell ennyi. Feszes a comb és az egész test. Átállok 1 nap futás, 1 nap szoba bringa módra vagy ha jó idő van montizok reggel. Ja és még több nyújtást építek be... 2 hete elvittem a lányokat 300 szintre 16 km-en és jól ment. Tegnap nem adta ki. Elszakadt a nadrágom és vörösre dörzsölt az első km-en. Becsületből végigmentem, de 200m-enként igazgattam a belső combom körül a gatyót. Ha épp jól állt és nem fájt tudtam húzni, ha minden lépésnél összeért, akkor matattam. Szót se róla felejtsük el...
    A jó hír az, hogy az edzéseid hatékonyak és a HR készen áll egy ilyen Borvidék versenyre is. Még így legagyásodva is végigértem a 24 km-en. 300 szint körül éreztem a savasodást.
    Azt hogyan lehet kitolni?

    Az igazgatás miatt sokan lehagytak a közepén, mert akkor már fájt rendesen a bőr. A legjobb az volt, amikor egy félmeztelen csaj lassított mellettem, majd ellépett. Na azért utána eredtem. Nem engedtem el. Ment a verseny, de kevesebbet edzhetett, mert ledobta a láncot 17. km körül. De jöttek olyan csajok is, akik egyéni 30-on voltak és a 28. km-nél előztek engem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák