Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz LanyUs #50318 üzenetére

    De, fura, viszont most már jobban tetszik, mint mikor sötét volt. Itt alapvetően ha megszokott útvonal, akkor 3 felé célszerű indulnom, abból 1 csak fejlámpásan vállalható sötétben. Meg az is tetszik, hogy a végefelé már van hogy napsütés is ér.

    A fagyot múlt héten én is nehezen bírtam. Februárban a -10-es időszak végére már nagyon rossz állapotban volt a lábfejem és a kezem, hiába kenegettem, utána kezdett regenerálódni, erre az előző és azelőtti héten újra minden reggel fagy, volt -5 fokos is, már megint annyira repedezett az egyik lábujjamnál, hogy kimondottan fájt, a kezem meg mint egy 80+ öregemberé, hiába a kesztyű. Ezen a héten kicsivel jobb a helyzet. Mondjuk egy dolgot szeretek a fagyban, a fagyott utakat, olyan helyeken is futhatok, amelyek majdnem mindig vállalhatatlanok a sáros traktornyomok miatt, fagyott talajjal viszont teljesen rendben vannak ezek az utak.

    Viszont szombaton, esetleg vasárnap valamikor késő délelőtt futok egy virtuális versenyes félmaratont, cél az 1:30 alatti idő, 5-8 fokot mondanak időjárás jelentés függően, de versenytempóban simán be fogok vállalni a rövidnadrág + rövidujjú póló kombinációt.

Új hozzászólás Aktív témák