Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    Ma találtam egy elvileg vadi új iFi Zen Dac V2 féláron az apróban és hát ennyiért haza is jött velem :)
    (A megatront nagyon kedvelem, de a hangerőszabályzó hiánya azért zavaró picit pc-ről, főleg ilyen teljesítmény mellett.)
    A cucc elég masszívnak néz ki, nem is kicsi, súlya is van. Kábelekből kb mindent kispóroltak. Van egy 20 centis usb kábel, amilyet a merevlemezekhez adnak, azt szevasz. Még a tápot is kispórolták (mondjuk megy usb-ről is, de azt írják táppal a tuti). Még csak ismerkedünk, elvileg lejátszik mindent is, de a Tidal előfizetésem is csak hifi, pár dsd filet hallgattam eddig, meg tidalt. Asszem firmware frissítés is van hozzá, majd rátolom azt is (go blu-hoz is van, most néztem).
    Az első benyomások nagyon kellemesek, szerintem elég jó mélyei vannak, és még a subokat meg lehet nyomni benne, ami baromi jó, és az er3 se is csak úgy ontja a basszust magából, az egyik számnál ki is nyomtam a kiemelést, mert nem is kellett. Baromi jól szól vele. Grado szintén durva mélyeket tol vele. Olyan dögös, de szellős és tágas hangja van, eddig nagyon bejön. Hangfalra is rákötöm majd, azok is elég mélyhiányosak, remélem feldobja kicsit.
    Még nem volt időm, energiám és kedvem összehallgatni a go blu-val és a megatronnal (meg ahhoz a tidal előfizetést is jó lenne updatelni, de nem engedi most valamiért), de majd ezt is megteszem valamikor, most csak zenét hallgatok vele :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák