Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szarvy

    csendes tag

    válasz Samtya #77011 üzenetére

    Köszönöm a segítséget mindenkinek!

    Samyta: Igen, ha előre tudtam volna, hogy így alakul, akkor biztos, hogy úgy válogatom össze a cuccokat, de már késő. :) Idővel veszek majd egy jobb mikrofont, de egyrészt már a spartan is a jelenleg rászánt kereten túl volt, másrészt jelenleg nincs rá szükségem, úgyhogy egyelőre elégedett lennék azzal is, ha minden szépen működne és nem lenne sistergés, zúgás (fejes a spartanon, mikrofon az alaplapon felállás).
    Elég harmat az ALC892, nem mondom, hogy hallgathatatlan, de a spartannal össze sem lehet hasonlítani, alaplapról egyáltalán nem hozza a fejes az a hatást, amit vártam tőle.
    Minden maxon volt, persze. :) Linuxon még max fölé is húztam, de akkor meg torzít, mivel az csak szoftveres "erősítés".

    IO.sys:
    A probléma csak annyi volt, hogy elég homály volt nekem ez a terület, azóta már utánanéztem pár dolognak, de nem vagyok most sem a téma avatott szakértője :D
    Végül a fentebb linkelt szimmetrikus (balanced) módon raktam össze, azon logika mentén, hogy bizonyára nem véletlenül raktak rá sztereo jacket, ha pedig a gyűrűn is föld van, akkor ugyanott vagyunk, mintha a eleve hidaltam volna az 1-3-ast, mert akkor 1-es és 3-as föld. Rosszul gondolom?
    Minden esetre, mint Samyta írta, a táp lesz a baj, ugye a +48V-os fantomtápot tudnám kapcsolni, de az ide sok, szóval úgy néz ki, nem fogom megúszni az általa linkelt adapter megvásárlását... :( Bár már néztem házi megoldások kapcsolási rajzait :DDD De hajlok inkább a gyári felé...

    [Itt] ugyan azt írják, hogy a 3-9V-ot igénylő mikrofonok is működtethetőek 48V-os fantomtáppal, de vannak bennem kérdőjelek :)

Új hozzászólás Aktív témák