Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Üdv!
    KB egy éve voltam már itt, de sajna nem változtam a materiális dolgaim :) Viszont informálisok igen:
    Egy nap végig is futottam a fejhallgatós boltokon a fej-topik összefoglalójából, abban amit értem. Pl kb egy óráig voltam a hitspace-ben (hátul), amíg nem zavartam, bayer DT triplás-triót és másokat is próbálgatva és a 990 pro lett a nyerő. Lelkileg, testileg nem bírok már választani olyanból ami igényel direkt kontaktot, mert adatból nem igazán lehet dönteni, és túl sok a márka túl sok a tipus :O

    Azóta ábrándozgatva már nov-dec-ben letudtam kb 30-35 órányi zreview-t szóval már kb értem is mekkora különbségek lehetnek dolgok közt, meg mik a lehetőségek... amik sajna újabb problémákat vetnek fel (számomra):

    Mindenek előtt: ha beszerzés lesz, akkor érdemes a fülessel beszerezni egyből a topiktéma választott egyedét, vagy érdemes inkább a meglévő dolgokkal kisilabizálni, mi elég vagy miből kéne több?
    Új PC-t tervezek venni, emellé lenne szánva a cucc, ilyen kimenetekből tudnék dolgozni, de nagy eséllyel kellene mobiltelós opció is.
    A problémám most az, hogy láttam, hogy vannak jók, formára, talán nekem op dolgok, mint a fiio k3... De kell nekem annyi -számomra extra- kimenet, és azok felára?
    Vagy pl ha már esetleg mobil, elég lenne egy telós OTG dac, ami kompatibilis pc-vel is, vagy kellene a beépített akkus erő, esetleg olyan bluetooth-os erősítő, amit lehet pc-re dugva is használni? Ha csak viszont egy dolgot vennék akkor nyirjam-e az akkusoka, tippre 60-90%-os PCs használat mellett...?!
    Nem tudom, hogy létezik-e, de olyan verziója lenne jó a TOPPING NX4-féle eszközöknek (két USB csati, egy csak tölti, másik csak adat, vagy kiegészítő áram), amiknek nincs beépített akkuja, de külső akkuról meghajthatóak, de gondolom ilyen nincs...

    Már azzal is előrébb lennék, hogy biztos kell-e ahhoz a fejeshez valami alapból;
    mi a tapasztalati előnyőnyük/hátrányuk a type-c Dongle-Dac-oknak, műkodnek-e PC-vel;
    mennyire uninteligensek az akkus dolgok, (nyírodik-e az akku) folyamatos betáp esetén;
    van-e az említett FIIO-hoz hasonló formafaktorú, hangzásminőségben nem gyengébb. de olcsóbb asztali?

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák