Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    Sziasztok

    Segítség kellene.
    A lényeg, hogy szeretnék egy újabb gépet (eddig kizárólag fuji vonalon mozogtam, más gépem nem is volt, most is 3 adja ki a palettát).
    Viszont. Akartam ismerkedni a sony alpha gépekkel is kicsit. Édesapámnak szeretnék karácsonyra egy gépet és arra gondoltam, a sony jó is lenne ha nem jön be nekem, ha igen akkor pedig a fuji x100ast adnám neki.
    A6000ről, a6000 kitre fejlődött az igény a sony fórumban okoskodva erről a dologról. Aztán most ott tart a dolog hogy a6500 135-ös kit obival.
    Ekkor merült fel bennem az x-t30 mert épp egy tesztet olvastam róla. Nekem jobb lenne ugye a fuji vonal miatt maradni is itt, de nem tudom eldönteni mit is akarok és így + infókat kértem a sony fórumon és kérek most tőletek is.
    Amire ő használná a gépét az az utazásai során a fotózások, havas / tengeri /táj témák / városi barangolások / épület belső terek / emberek.
    Erre (levetkőzve a fuji iránti elfogultságot némileg) az a6500 lenne jobb vagy pl az x-t30?
    Ha a fuji, akkor milyen obival a kitben kaphatón felül?

    Ami nekem megkapó a fujiban, a kezelőszervek és tárcsák sokasága, de pl a sony váz jobban tetszik a modern formavilág miatt, míg a kereső már a fujin jön be jobban, az időjárás állóság pedig megint sony.

    köszi szépen!

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák