Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    A kezelési bénázásom ahogy eszembejutott, kicsit turkáltam a menüben és próbáltam pár dolgot.

    Napokban írta MLZ hogy pölö sorozat low és afc-szokta tenni a (portrézásnál) a gépet, hogy pl ne lehessen bemozdulás az expó gomb lenyomásából, de van amikor az arckifejezés is, hajtincsmozgás, stb miatt is jó. Tornáztam egy sort, és az alábbiakra jöttem rá:
    Néha baszott érthetetlen a magyarítás a gépben, azaz ES+MS és CL esetén nincs expók közötti újrafókuszálás(csak félig lenyomott gomb esetén megy az afc), csak ha kis kacsómmal átrakom MS-re a zárat. Ezt próbálja közölni, csak épp nem érthető magyarul (angolul már összeállt). :DDD
    T tulajok, ez nálatok is így van?
    Plusz nincs szem af AFC-n csak AFS-en. Végre teszteltem (mióta van nem is használtam, elfelejtettem) a fókuszponthoz rögzített fénymérést (spot), meg a követő fókuszoknál kijelölést, stb. Meg hogy úgy tűnik tényleg hosszú FN gomb nyomás, videórögzítésre átprogramozás (ez most az EVF gombom) a videó indítás módja, bár ez különösebben nem zavar amennyit videózok vele.

    Menüben még az tűnt fel hogy DUAL IS Mode pont is van a képernyő testreszabásnál, ami azért érdekes, mert nem rémlik hogy az én vázam is tudná. szerk: Megvan hogy nézne ki: [SHOOTING + MOTION] / [SHOOTING ONLY].

    +1 kérdés: Az új/pro vázakon elvileg a led af segédfényként is működhet (ill szemfényként is) - ez a korábbi vakukkal is megy (MK320, i40, stb) vagy ez vakufüggő? (A plusz pineken kommunikálnak?)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák