Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz Xirtam #47882 üzenetére
Szép manővert szinte bárkitől lehet linkelni. Irvine-nak is volt komoly megmozdulása, mégse volt Sumi kategória. Ahogy Massa se az. És míg Lonzi az ellenszélben is tud lavírozni, Maszat csak sodródik. Nos empátiát lehetne érezni mondjuk Trullival is, mert ő is kiégett a Toyota kiválásával. Én mondjuk inkább érezhetnék empátiát az olyan komákkal, akik szintén kaptak hideget-meleget a sorstól, de sose kaptak VB képes autót zöld lámpával, nem égtek egész szezonon át mégis kispadra kényszerültek, miközben gyengébb fickók körözgetnek a pályán.(Rubinho, Quick Nick, Sutil...)
Sumi nem a gumik karakterisztikájától szenved, hanem attól, hogy ezekkel a gyors amortizáció miatt nem lehet harcolni, az addig körözök amíg az előttem lévőnek szét nem esik az abroncsa nívójú előzés pedig számára megalázó. Olyan ez, mintha az egymás kibelezésére trenírozott gladiátoroknak kocka-pókerezniük kellene az arénába. Megalázó. Nem az ő nívójuk. (Barika is kikelt anno vékony első abroncsok miatt - igaza is lett, nincsenek azóta sokkörös letolom a pályáról szituk)
Vettel meg a mázli-maszat. Kifejezetten bírnám, ha ő lenne Massa utóda a Ferrarinál! Igazán utóda lenne, II VB. cím ellenére is pont úgy járna mint Massa.Utánam a kondenzcsik!
Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest