Hirdetés

Aktív témák

• Nowhereman

őstag

válasz Xirtam #47882 üzenetére

Szép manővert szinte bárkitől lehet linkelni. Irvine-nak is volt komoly megmozdulása, mégse volt Sumi kategória. Ahogy Massa se az. És míg Lonzi az ellenszélben is tud lavírozni, Maszat csak sodródik. Nos empátiát lehetne érezni mondjuk Trullival is, mert ő is kiégett a Toyota kiválásával. Én mondjuk inkább érezhetnék empátiát az olyan komákkal, akik szintén kaptak hideget-meleget a sorstól, de sose kaptak VB képes autót zöld lámpával, nem égtek egész szezonon át mégis kispadra kényszerültek, miközben gyengébb fickók körözgetnek a pályán.(Rubinho, Quick Nick, Sutil...)
    Sumi nem a gumik karakterisztikájától szenved, hanem attól, hogy ezekkel a gyors amortizáció miatt nem lehet harcolni, az addig körözök amíg az előttem lévőnek szét nem esik az abroncsa nívójú előzés pedig számára megalázó. Olyan ez, mintha az egymás kibelezésére trenírozott gladiátoroknak kocka-pókerezniük kellene az arénába. Megalázó. Nem az ő nívójuk. (Barika is kikelt anno vékony első abroncsok miatt - igaza is lett, nincsenek azóta sokkörös letolom a pályáról szituk)
    Vettel meg a mázli-maszat. Kifejezetten bírnám, ha ő lenne Massa utóda a Ferrarinál! Igazán utóda lenne, II VB. cím ellenére is pont úgy járna mint Massa.

Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák