Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz wildrain #44616 üzenetére

    Én értem miért nem érted :) ..mert szted uaz mint a kanyarban sodródás esete. Pedig akkor teli arccal valóban a képernyőt bámulod zavartalanul (még ha nincs is FFB-s kormányod), míg fékezés közben meg számokat valamelyik sarkában..mindig, minden féktávon.
    ....és miközben teli arccal a képernyőt nézed még akkor is csak akkor van esélyed lereagálni ha megfelelő ideig tart..azaz nem GTR(1) gumik vannak alatta mondjuk.

    Egyszer nézd meg hogy hogyan szökik fel a fékhő, aztán ezt próbáld ideálisan tartani..majd ezt úgy is hogy az utat nézed.

    Amikor pedig a karbon féket próbálnád leszimulálni akkor ugye első pillanatban tökig nyomod a féket...és aztán kb. még abban a pillanatban, vagy a hozzá legközelebb esőben elkezded felengedni hogy ne melegedjen el..mindezt úgy hogy a féktávod ideális legyen.
    Nem tudod megcsinálni, nagyjából fogalmad sem lesz abban hogy hol vagy elveszve, túl sok a fékhő, vag ytúl gyorsan engedted fel a pedált...vagy miért is vagyok a gumifalban.
    Tévedsz ha azt hiszed hogy szemmel mindent meg lehet oldani....tedd hozzá hogy ezek mellé még kezeled a kormányt és a váltót is.
    Ez az életben lényegesen egyszerűbb, mert érzed...más kérdés hogy ott viszont tönkre mennek dolgok amiket ki kell fizetned...illetve term. megsérülsz vagy csak simán elsülyed a karriered.
    Ez azok a dolgok közé tartozik amit nem fognak leszimulálni, mert képtelenség mindent tök részleteséggel dolgoztatni, miközben te csak a szemedet és füledet használod.
    ..a kormányzásban a FFB segít ha jól van megírva (akkor is ha nem de mindegy). De amíg nincs 'FFB-s' pedálod addig nem fogják megoldani.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák