Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz King Unique #40810 üzenetére

    Tárolóhelyként biztosan nem lett beállítva, mert rögtön a pennel kezdtem, csak azután jött a Windows. Remélem, csak a csatlakozó nem volt rendesen bedugva.

    Ha mégis van valami hibája az SSD-nek, azt hogyan lehet tesztelni?

    Itt lehet valami félreértés, nem mondtam, hogy amiatt nem látszódott, hogy nem volt inicializálva, csak utána már sikerült a költözés. Én is úgy tudtam, hogy nem kell semmit sem csinálni vele, ezért is írtam le, mert furcsa volt. :)

    (#40806) Graphics:

    Windows-os verziót sem írtál. :N
    Egyébként nem emiatt volt a probléma, már több visszaállítást is csináltam, penről is és Windows alól is, mindig rendben volt.

    (#40815) Frawly:

    Köszönöm, de másodszorra teljesen jól sikerült, ellenőriztem az eltolást is, ahogy King Unique linkelte, a legutóbbi önkényes Windows-frissítésig minden tökéletes volt. :D Szóval most megint a HDD-ről vagyok, mert zenét akarok hallgatni, de ez egy másik történet és egy másik topik. :D Még nem néztem utána.

    Ez nem volt szenvedés, pár perc áttolni a mentést az új háttértárra, ha azt éppen látja a gép. Egy nulláról történő telepítéssel sem jártam volna jobban, mert nem látszódott az SSD. Számomra a belakás az igazi kínszenvedés. Az a rengeteg konfigurálgatás annyira unalmas. Monoton és mindig ugyanaz. A szoftvereket frissen tartom, így ez sem jelent gondot. A Windows legális, már az XP-m is az volt. Köszönöm a javaslatot, de tizen-húsz éve külön partíción lakik a rendszer. Sokkal jobb! :K

Új hozzászólás Aktív témák