Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Viszlát #63436 üzenetére

    Neked. :)
    Pedig nem kellene. Az Interstellar pont annyira van, felhiggítva, hollywoodosítva, hogy el lehessen adni ma blockbusternek. Pont annyira, hogy a mai közönség is befogadja. De sokan még így sem értik meg a filmet (nem rád gondolok), akkor egy Űrodüsszeia-t ne is várjunk, hogy megértsék. Persze az Interstellar-t nem merem klasszikusnak nevezni, míg az Űrodüsszeia az. Bár kíváncsi lennék mit szólt hozzá a közönség '86-ban. Szerintem az a film sem lett rögtön klasszikus. Kivéve talán a látvány miatt.

    Olvastam, hogy neked Nolan nem számít jó rendezőnek. Ezt nem is értem. Manapság akkor szerinted ki jó rendező, ilyen sci-fi témában? Aki mer merőben új ötleteket vászonra vinni, és képes egy jó szintet hozni? Persze, Nolan nem tökéletes, sajnos a siker érdekében muszáj kicsit "popcornosítani" a filmjeit. Ez ki is derül az Interstellar készítéseinek háttérsztorijaiból. Sok dolog azért lett ilyen, mert Nolan azt mondta, hogy a nézőknek sok lenne egy-egy ötlet. Tudna ő is igazán elborult, elvont filmet készíteni, de kicsit meg van kötve a keze a stúdiók részéről. Számomra az a határ amit ő meghúz ebből a szempontból, még pont elfogadható. Az Interstellar 2014 egyik legjobb filmje, és az elmúlt jó pár év (sok sok év) legjobb scifi-je. Azért nem mondom, hogy 2014 legjobb filmje, mert ez az év igazán jó volt, sok kiváló film készült.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák