Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    És akkor a Terminator reboot?
    ***
    Hivatalos kép a Mad Max: Fury Roadból!
    ***
    Thor 2 poszterek
    ***
    Képek a Hornsból
    ***
    One Chance előzetes
    ***
    Cumberbatch a Lost City of Z-ben
    ***
    McKellen lesz az öreg Sherlock
    ***
    Will Smith mégis visszatérhet A függetlenség napja 2-ben
    ***
    Don Jon - Traileren Joseph Gordon-Levitt első rendezése (Update)
    ***
    Jön a Förtelmes főnökök 2, a Családi üzelmek írójától
    ***
    RoboCop-előzetes

    Marvel Filmes Univerzum-Fan oldal

    Whedon: "Ha Amerika Kapitány reggelizik Hulkkal és megtámadja őket egy csomó intelligens darázs, akkor mit mondanak egymásnak?"

    A Marvel egyik producere és Agent Carter rendezője, Louis D'Esposito azt mondta, hogy a tervek között van egy olyan film, aminek a főhőse egy női szuperhős. Jelenleg van egy pár erős női karakter,mint pl. Black Widow, Pepper Potts és Peggy Carter. De az is lehet, hogy filmet készítenek inkább Marvel Kapitányból (tehát ez nálam Ms.Marvelt fog mindig is jelenteni, ő Carol Danvers). De helyet kellene keresni neki, mert egy évben csak 2 filmet készítenek. (Ez azt jelenti, hogy már tudják, mely filmeket készítik el a következő 2-3 évben)

    Szintén Louis D'Esposito mondta, hogy Whedonnak több tervezete is volt, hogy Stark miként térjen vissza az Age of Ultronba. Nem tudni, hogy milyen lesz az érzelmi gondolkodásmódja, Láttuk, honnan indult el a Vasember 3-ból, láttuk a Pepperrel való kapcsolatát, azt, hogy felrobbantotta a páncéljait. De a végén nem tudja türtőztetni magát, (és Louis szerint) visszamegy bütykölni. Ő és Kapitány a csapat vezetője.

    Diesel azt mondta, hogy Feige és Gunn odament hozzá és elküldték neki a GOTG forgatókönyvét és egy csomó koncepciós művészt, illetve hiába mondja,hogy Groot hangja lehet, még mindig tárgyal egy 2016-os szerepért.

    Valaki elment egy Disneymarveles eseményre. Nem tudom mi volt a neve. De mindegy is. Minimális SPOILER lehet: Bemutatták az Agent Cartert. Mutattak egy jelenetet a Tho 2 traileréből, aminek Trónok Harca-Gyűrűk Ura hangulata volt. Jön egy kőóriás, ordibál, majd Thor válaszol: "Elfogadom a kihívásod".
    Majd jött az AK 2 hosszú előzetese. A liftes harccal, Falcon látványos jelenetével, ahol a szárnyaival lesiklik le egy épületről.
    GOTG jelenet: Egy férfi bemegy egy templomba vagy valami kő emlékműbe, aminek a tetején van egy gömb. Kiderül,hogy Peter Quill. Jön 3 férfi, valószínűleg a Nova Corps. Az egyik kérdezi: "Mi a neved"? Jön a válasz: "Peter Quill...Star Lord." Utána a CC-s előzeteshez hasonlóan felsorakozik az összes karakter, RR Groot hátán lövöldözik.
    Az esemény végén megnézték a Shield sorozat plot első 10 percét. Nagyon ígéretesnek tűnik. Effektek, humor, minden a helyén van.

    "Vin Diesel confirms he is playing Groot and offers that Marvel Studios Phase 3 is a merging of the brands!"
    Merging of the brands? Like Marvel és Sony?
    De ha tényleg Groot lesz, akkor mit keres a 3. fázisban? A GOTG kap 2. részt? Tervek vannak ugye, de ez még korán sem biztos. Érdekes, hogy hiába "erősítette meg", sokan még mindig azt mondják, hogy Thanos vagy Ezüst Utazó lesz. Remélem Vin a szemünkbe hazudott.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák