Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Valty #141981 üzenetére

    A DC 10 legismertebb karakteréből 7 szerepelt a DCEU-ban és ebben a filmben is, mégsem tudtak vele mit kezdeni, az igazi sikereket az egyéni filmekkel érték el.
    Amúgy az elmúlt évben kanyarodtak el drasztikusan a Snyderverse-től, ami ugye nagyrészt a modern kor (főleg a New 52) képregényekre épül és visszakanyarodtak az aranykorba a Stargirl sorozattal: ott behozták a képletbe a Justice Society of Americát, amire majd a Black Adam film is épül, kvázi ők lesznek a jófiúk Dwayne Johnson ellen (vagy fordítva).
    Emellett akkor a Suicide Squad is bővül sorozatban, biztos megvan az oka, miért pont Peacemaker karakterével, illetve jönnek az egyéni filmek továbbra is, amik majd olykor-olykor keresztezik egymást, a Flashpointban benne lesz sok mindenki, Shazam meg Black Adam tuti találkoznak, stb. és akkor ne is beszéljünk az előkészítés alatt álló filmekről, amikből vagy lesz valami, vagy nem (Green Lantern Corps., Batgirl, New Gods pl.).
    Igazából a tavalyi DC Fandome volt régóta az első esemény, amin az látszott, hogy végre elengedték ezt a görcsös univerzumépítést, hogy minden függjön össze mindennel és inkább arra fókuszálnak, amiben erősek: hihetetlen jó, diverz karaktereik vannak, akik köré ezerféle zsánerben lehet filmet építeni. 5 éve a BVS idején senki sem számított volna egy pszichológiai drámára (Joker), noir thrillerre (The Batman), 80-as évekbeli akciófilmre (Suicide Squad) a szokásos szuperhősfilmek mellett, kész felüdülés lesz szerintem ilyeneket is látni.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák