Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Mik76 #123112 üzenetére

    Ami az FX-et illeti, youtube szerte elérhető amatőr videókban, komolyabbak a speckó effektek, mint ebben a hulladékban.
    De a forgatókönyv is csapnivaló volt. Rendezetlen, kusza, illogikus cselekményekkel, kidolgozatlan karakterekkel, kétségbeejtően primitív cselekményszállal.

    Mi az a kulcs? Minek kell elvinni oda? Hogy került a mentőkabinba? Miért nem ette meg a kutya vagymi a túlélő csajt?
    Sírtam azon a jeleneten, mikor a monszta majdnem elkapja a gyerekeket, ám egyszercsak tádááá!!! felbukkan a semmiből egy vadászgép, belelő a tömegbe, de persze csak a monsztát találja el, majd elviharzik a semmibe, ahogyan jött.

    A Top Secretben volt azt hiszem az az ikonikus jelenet, mikor a gépfegyveres feka derékből üríti ki a tárat, de csak a csúnya nácikok halnak meg. :DDD

    Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az utóbbi 5 év legrosszabb filmje volt, ami elé leültem, és egyben a legnagyobb átverés is. Mivel általában kerülöm az ilyen filmeket.
    A Sharkanadoora visszatérve, én nem hasonlítanám össze azzal, mivel a S egy gegfilm, és kb annak készült, ami lett is belőle. Pár részt láttam is. Fárasztó, de valahol szórakoztató is egyben, ha tudod, mit várhatsz tőle.

    De ez? Ez egy nagy nulla. Nem szoktam alul pontozni filmeket, pusztán érzelmi okokból, de ez még a nullával is túlértékelt szerintem.
    Egyszerűen ez az a film, amiben semmi nincs ahhoz, hogy leülj elé.

    szerk:
    Ja igen. A mélypont legmélyebb bugyra, amikor a pottyantós kakildába beugráltak a lyukakon keresztül. Talán az egyedüli érzelem gazdag jelenet volt, mert komolyan a hányinger kerülgetett. Át is pörgettem azt a részt közmegeggyezéssel. Mondjuk lehet, hogy ez egyéni volt, és csak én nem bírom a kaksiban turkálást :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák