Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz vond #113929 üzenetére

    Ma félbehagytam, de holnap befejezem.
    A párdilemma százszori ismételt felemlítése, az Oroszlánkirály zene, ölelkezős birkózás (mikor földre kerültek, azt hittem lányos-férfis pofozkodás jön), a lila löttyös meszkalintrip a homokozóban (ez amúgy nem is rossz, ritkán látom ezeket a színeket, Marvel filmben talán először), idióta testmódosítások (csészealjszáj). Ezek annyira nem rosszak, hogy elüldözne.
    A hugica még cuki is (az itt felvonuló nők közt ő hasonlít legjobban egy feketére lakkozott európai modellalkatú nőre, a többi kiemelt szereplő nekem már kicsit idegen --- Szrk.: Ó, Doctor Who-ból ismerős).
    A nagytanácsi vita (itt a 38. perc körül) viszont :)). Szinte minden elképzelhető tekintetben béna hatású. A szöveg, a hangsúlyozás, az elhúzott nyomatékosító csend. Valahogy hiányzik belőle az, ami más hasonló szuperhős karakteres társalgásban (mondjuk egy Odin, Loki, Thor) segít azonosulni a kívánt hangulattal, ami a választóvíz a béna dialógushegy és felfűtött mesehangulat közt. Persze hasonló volt már a rablás is, de ha csak a mellékes jelenetek furák, az belefér.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák