Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyáliSanyi

    őstag

    Bosszúállók: Végtelen háború

    Nálam kicsit vegyes érzelmeket hozott. Olyan 7/10. De kötelező darab.

    Kicsit zsúfolt lett a sztory. Harc harcot követ és pörgős az egész (ez nem negatívum) Thanos csatlósairól szinte semmi backinfó nincs. Óké biztos sürgetett az idő. Amit láttunk a trailerekbe részben ezt le is vetítette a film, új helyszínre nem nagyon számíthattunk. Csak meg lettünk vezetve a trailereknél, így másképp jött elő. Mindenesetre nem egy szokványos végkifejletet kapott. Aki nincs otthon a Marvel témában az így már nem biztos, hogy pozitívan fogaja a végét, így az egész filmet.
    Persze jön egy újabb alkotás ennek a folytatásaként talán Végső háború címen. Viszont ezt nem tudom, hogy oldják majd meg, mert ha Thanos csak ránéz egy szuperhősre már kámforrá is változtatja.
    Dr. Strange vajon mire gondolhatott, mikor 1 megoldást lát a 14 millió közül a harc végén pedig mondta, hogy nincs megoldás? Ő már szerintem kicsit előre gondolkodott, a harc utánra. Űrlord civakodása meg teljesen mindegy lett volna, mert nem azon múlt, bár ez is kérdése mert majdnem sikerült levenni a kesztyűt. De itt is vasemberék nem tudták lehúzni egy fél percig se, mikor kocsikat rúg félre és óriásrobotokat szabdal ököllel a régebbi filmjeiben, de egy kesztyű kifog rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Live poor, die ritch.

Új hozzászólás Aktív témák