Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Én pénteken láttam az IW-t 2D, feliratosan és egyet kell értsek sokakkal, igencsak jó volt. Tekinthető a Marvel filmek tetőpontjának.

    Még a film előtt pár nappal mondta egy haver, hogy mikor Red Skull tartotta a Tesseract-ot, akkor megjelent felette az univerzum és bár úgy tűnt, mintha megmurdelt volna, de valójában lehet, hogy csak teleportált. És tényleg!

    A film maga igazából Thanosról szolt és kapott elég időt arra, hogy kibontsák a karakterét és az a helyzet, hogy meg tudom érteni és ha vitatkoznom kellene vele a dologról bajban lennék, tulajdonképpen igaza van. Megtehetjük, hogy nem értünk vele egyet, mert hajlamosak vagyunk kicsiben gondolkozni, ő viszont nagyban gondolkozik. A kérdés ugyebár hogy ne csináljunk semmit és kipusztulnak civilizációk vagy "népirtást" rendezzünk és biztosítsuk a hosszútávú fennmaradásukat. Ő utóbbi mellett döntött és hajlandó volt tenni is érte, sőt, mindent feladni, hogy egyedek életéért cserébe biztosítsa a létformák hosszútávú fennmaradását. Logikus.
    A megoldása mondjuk már nem logikus, mert egy egyedszám felezés nem akadályozza meg a túlnépesedés problémáját, csak elnapolja. Na de nem mennék bele ebbe, mert még komolyan veszi valaki, hogy a népirtást jó megoldásnak tartom... :DDD (nem tartom, de Thanos szemszögéből nem sok jobb volt...)

    A máik dolog a Strange-es. Azzal, hogy Strange ellenőrizte a lehetséges végkimeneteleket lényegében előre elrendelte melyik lesz. -> happy ending

    A stáblista után Fury-nak az a "Mother f..."-ja ütött (ha valamiért, ezért megérte angolul nézni. :D), de amúgy a film poénjainak nagy hányada működött, ami fejlődés. A Wakandai zenén még mindig röhögök a knuckle mém miatt, illetve mikor elhangzik a "way" szó... :))

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák