Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #29800 üzenetére
de rühellem azt az uninvitedet.. akkora egy kalap szar film
1. nem szeretem, ha olyannal paráztatnak, ami nem real. nem felel meg a valoságnak. a csuklyások honnan teremtek elő csak úgy a házban? a csaj telefonál és egyszercsak a semmiből ott terem bennt. hagyjuk már. nem tudjuk kik ezek, honnan, miért. 2. a vége is fos. szokásos nyitva hagyás és szemétség
na mindegy -
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #29801 üzenetére
spoiler:
ööö, ugyanarra a filmre gondolunk? milyen csuklyásra célzol? itt akik ijesztgettek és megjelentek, azok a halott gyerekek voltak, a nővér, a barát meg a szintén halott anyuka... jó keretben volt az egész: az elmegyógyintézetben indult az egész és ott is ért véget... a kiscsaj korábban "véletlenül" felgyújtotta/megölte az anyját és a nővérét, aztán megzakkant és ilyen téveszméi alakultak ki... szerintem jól össze volt szedve minden... mellesleg a zártosztályon mesélt neki a gyerekgyilkos nő és ezekből építette a saját téveszméit: mármint hogy a "gonosz mostohával" kezdte azonosítani ...külön tetszett, hogy a film 99%-át az ő szemszőgéből mutatják és a dolgok nagy része csak képzelgés (de ezt nem annyira nyíltan teszik... csak sejtetik...)
ui: nem az unborn-nal kevered? mintha abban lettek volna csuklyások, de azt a filmet el is felejtettem, mert az tényleg elég sz@r volt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eagle Eye
720p, DTS
Nekem még mindig tetszik, jó kis akcióthriller.
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
válasz diablo1984 #29789 üzenetére
Ezzel én is így voltam, egész jóra sikeredett.
-
tween
őstag
Mother's Day (2010) : bejön ez a stílus 8/10
-
Cola111
aktív tag
The Condemned (2007)
egész korrekt kis film 6/10
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jhonny06
veterán
Drive Angry 3D (2011)
720p, DTSPozitív csalódás, nem szeretem Cage filmjeit, de ez jól össze volt rakva. Bár ez a poklos baromság nem kellett volna bele, emiatt féltem, hogy olyan Ghostrider-féle baromság lesz, de szerencsére csak egy kis részét tette ki a filmnek. Volt néhány olyan zavaróan gyenge 3D jelenet benne, amit mintha kb. középiskolások csináltak volna, de elnézem. Amúgy jó kis film, pörgős meg minden. Sokkal szarabbat vártam. 7,5/10.
Amber Heard pedig még mindig nagyon-nagyon. Megan Fox elbújhat.
-
varsam
őstag
Battla: Los Angeles elérhető a főbb videó kölcsönzőkben HD minőségben DTS hanggal, akit érdekel esetleg
(#29814) Jhonny06
Amber Heard On Top Gear Nagggyon aranyos és gyönyörű(#29815) darál0w
Az kijött már?[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
The Rite - Rítus 8/10
Végre egy olyan film aminél nincs 1óra felvezetés 40perc 'akció'. Elejétől a végéig lekötött a film, pedig ez a téma távol áll tőlem. Nagyon frankó kamera beállások voltak.Life is too short to stay stock!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mephi666 #29802 üzenetére
ja, neem... korán volt még, nem erre gondoltam
amugy ez meg a koreai két nővérnek a remeakeje.. szoval az meg azért nem is érdekes. az eredeti verzionál ugysem lehet jobban paráztatni. az über
én erre gondoltam, ezt a filmet rühellem [link]
liv tyler csodás filmje.. ahogy látom, már készül a 2 is belőle. király -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már Nic Cage:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Leszedtem végre Quantum csendjét, meg is van esti mozizás. Remélem nem csalódok.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Piranha 2D
1080pAzt kaptam amit vártam... másfél óra OFF.
Folytatás jöhet, David Hasselhoff-al.
Igazi haverokkal sörözős mozi lett.6/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tween
őstag
Leszedtem az Ink 2009 filmet,este be kellene tárazni,de előtte érdeklődnék van-e értelme?
-
Jhonny06
veterán
Ez a Megan Fox-os film megvolt már valakinek?
-
bAtt001
addikt
TF3 kritika, egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre pedig az első kettő csalódás volt. nem kell feltétlenül komolyan venni az írást, lehet akár fizetett reklám is
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Drive Angry (2011) / Féktelen harag
Nekem nagyon tetszett! A történet szerintem kissé gagyi volt de a jelenetek és az egésznek az előadása fergeteges volt!
9/10
undefined
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tervezem, hogy 3d-s filmet nézzek a moziban. Simát, nem IMAX. Mi a véleményetek a 3d-ről? Megéri? Nem fáj a szemetek, fejetek tőle?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Vasinger! #29837 üzenetére
IMAX-et sajnos még sosem láttam, arról jó véleménnyel vannak a topicban. A simáról már kevésbé, egyéni véleménye pedig az, hogy sz*r. Nekem nem fájt se a szemem, se a fejem tőle, de + élmény zéró. A Titánok Harcát néztem úgy anno. Ne dobd ki rá a pénzed, ha nem IMAX 3D, akkor maradj a 2D-nél. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tween
őstag
Ink (2009) : tökéletes ábrázolása hogyan küzd a bennünk lévő jó és rossz...csak rajtunk múlik melyik kerekedik felül... 7/10
-
Tibiajax
nagyúr
Filmes hír!
Megan Fox 25 éves -
Arnold2
őstag
Én nem mondanám szarnak mint hoffman kolléga. Egyszerűen mélység érzetet ad a filmnek semmi mást.
Mi Thor-t néztük meg (azt hiszem Dolby Digital 3D-ben vagy miben) és szép éles volt, meg volt mélységérzet. Nem vertem a földhöz a seggem tőle, de nekem azért egy kicsivel nagyobb élmény volt mint a 2D-s társa.De abban egyetértek, hogy az IMAX 3D háztömböt ver a dologra, nagyon nagy élmény.
-
gyuromoj
veterán
RED
1080pKorrekt film, jó színészekkel.
9/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hoffman_
nagyúr
Nem láttam még a Keresztapa-trilógiát
Mit ajánlotok, milyen nyelven nézzem?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
varsam
őstag
Én Avatart néztem cinema city-s 3D-ben, hát attól leesett az állam, bár ott a CGI is közre játszott. Egyáltalán nem fájt tőle a szemem és a fejem sem. Szerintem az meg filmje válogatja, hogy mennyire 3D az a 3D, illetve van amihez illik, van amihez nem biztos.
Jövő héttől már én is pesti gyerek leszek, úgyhogy tervbe van egy imax a közeljövőben, ott még én sem voltam, nagyon kíváncsi vagyok.(#29846) hoffman_
Mint sok mindent, ezt is eredeti nyelven nézd. Bár ha jól emlékszem, a magyar szinkron is elég jól sikerült, de már régen láttam.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Tibiajax #29844 üzenetére
Van különbség a sima 3D és az IMAX 3D között?
Még pedig micsoda?
Nekem legutolsó filmem az a A kaptár - Túlvilág 3DDe ez igaz, hogy 'csak' mélység érzetet ad a filmnek!
IMAX miben ad többet?undefined
Aktív témák
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest