Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_abika

    addikt

    Pár meccs az új csapattal:

    4-2-2-2 szűken tartva, a szélső CAMok befelé futkosnak, így inkább 4-4-2re hajaz a felállás, de nem egy sorban vannak, lehet előre is építkezni mint a 41212-el.
    TOTS Salah: még sose volt hasonló lapom. A lövés és passz nem kiemelkedő a 3*WF miatt, de a saját játékosmodell 99es pace mellett valami egészen más. Aki tudja ezt a finom mozgásos dribblet, annak a kezei között halálos, de ha a sprint gombot elengedem, sima gombával is lehet lavírozni vele.
    TOTS Robertson: szerintem megy kispadra, no nem azért mert olyan fos, hanem mert vétek jobbbeknek 6 chemen, akkor inkább csere középpályás 5 chemen.
    TOTS Allison: 2 meccset hozott ahol underdog voltam, kifogta Lewandowski szemét egyik meccsen. Amennyire divat fikázni a kapusokat, részemről egy ajánlott plecsni így VDS, 91 MATS után.
    Prime Kaká: egyelőre semmit nem mutatott, ez nem az ő felállása, inkább a jövőbeni tervek miatt került a csapatba, ha ma jön Bundás esetleg és megszalad BD Havertz ára, akkor eladom és nézek valami csatár 1milláért. Hulkot nem tudom használni úgy ahogy őt kelllene, így meg gyenge.
    Vasárnapra visszakerülök a nagyvárosba, kíváncsi leszek hogy a 30 alatti pingekkel mit is tud a csapat.

    PSN: xszabikax

Új hozzászólás Aktív témák