Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    Srácok ez a poszt/bejegyzés előre mondom hogy nem a játék szídásával kapcsolatos hanem pusztán nem értem az egészet de tényleg fel nem fogom hogy mi történik. Ezért ha valaki eltudná magyarázni azt megköszönném.
    Mivel taktikákat és formáciòkat tesztelgetek ezért sima online
    seasonben játszom.
    DIV 2-be csúsztam vissza (de már fel is jutottam 1 meccs van vissza tét a DIV title 1 pont kell).
    Elővettem a 4-1-4-1-es régi alakzatot plussz a régi taktikát ehez. Megyeget is a játék és 2 meccsem volt 1 pontra. Itt mindenki a reallal van javarèszt, én a cityvel tolom. Megint jött a 4-1-2-1-2 (2) reallal van a srác (egyszer már legyőztem nem is kicsit, akkor is velük volt.) Középkezdés után sprintel Balelel majd jön a visszagurítós hoki kombó Isconak, aki mellé gurít kapásból, mondom ezt megúsztam, majd 2-3 mp szünet és tizi. Nem hittem el, visszajátszottam, senki nem volt még a közelében sem, szimplána srác kapás driven shottot tolt és a lendületben elesett :D 1,5 méterre védő sem volt :D . Utána kick off glitchből 16-ról kilövöm a sarkot. Majd 15 perc játèk és jön a háromszögelés (ezt tudva már futottam a paszt indító Ronaldora) nyomtam a lövés gombot mert gurult a labda Kompany felé (Ronaldo mellé értem addigra) semmit nem csinált, Ronaldo meg becsúszott az érkező labdára ami persze gól lett. Majd elkezdtem pressingelni. Nem volt elég hogy hiába játszom szélekre a labdát és mindig ott van valaki ( mivel tudom hogy szűk alakzatot játszik az ellenfelem) tol egy olyat a gép hogy 4 védőre vezetem a labdát 3 játékosom van elöl és ki fut vissza hogy elvegye De Bruynetől a labdát ? Na ki ? Ronaldo :D ès a gép hozta vissza mivel neki a Varane-Ramos kombón volt a szürke nyíl. Amint ezt látta egyből vált Ronaldora (én vissza passzra kényszerülök) majd egy sima stand tacklelel leszerel és előre sprintel és egy kényszerítő után gólt szerez :D dühös voltam, mert az első 2 gól nevetséges volt és 100%-ban nem tehettem róla a 3.gólnál meg azt hittem Ronaldon High/High work rate van de nem, megnèztem High/Low :D.
    Na akkor most a három kérdésem az lenne hogy:
    1. Hogy a francba lehet levédeni a szűk alakzattal a széles alakzatot ?
    2. Hogy a francba nem reagál a játékosom a rúgás gombra amikor gurul a labda felé.
    3. Hogy érhet vissza automatában Ronaldo (vagy bármely olyan játékos akinek hasonló wr-je van) és szerelhet le egy De Bruyne szintű játékost 28-as marking 29-es stand tackle és 36-os slide tacklelel ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák