- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Még amikor csak el kezdtünk beszélgetni a totsról, már akkor írtam h bármennyi is lesz az ára Fernandinhonak őt biztos megveszem. Pár napja meg is váltam az IF lapjától. És bumm kisétált egy prime electrum pakkból! Asszony nézett rám hülyén h miért ugrálok!
27 pakkból még egy totw Gueye és 8db 84es lap volt még. Elég soványka, de pont leszarom.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
100 k-s Jumbo rare players pack-ből Donnaruma a legjobb. Na szevasz EA.
-
Fifaisshit
őstag
1 dolog feltűnő hogy senkit nem lehet olcsón halászni
-
Roland1789
tag
Szerintetek megérné lecserélni Toty Kanet Tots Firminora?
Xbox Gamertag : Roli576
-
dudu5130
őstag
Az a Firmino kell nekem.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Matic is korrektül néz ki! Őt lehetne Saviccal összekötni.
-
törölt tag
Gyerekek, mi a f@sz ez a glitch? Tudtok valamit róla?
Még soha nem láttam ilyet, viszont Castro-nak is volt ma kétszer ilyen, de neki csak 1 lapot nem mutatott.
Remélem nem az új TOTS lapokkal van valami gebasz, mert megőrülök, ha kettő PL TOTS játékost vesztek el emiatt...
-
dejvid8
őstag
IF Boateng érezhetően jobb a simánál? Aki használja, vélemény? Megér 200K-t?
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
törölt tag
válasz #16514048 #25258 üzenetére
Basszus, pedig twitteren szétnézve nagyon úgy néz ki, hogy ez TOTS glitch, az EAHelp account se tagadja, csak azt írják, hogy tudnak a hibáról.
Nem hiszem el, nyitok két darab TOTS lapot egy pakkban és nem kapom meg. Próbálok chat-elni velük, de 20 perce csak tölt...
-
dejvid8
őstag
válasz #16514048 #25260 üzenetére
Ez most komoly hogy az TOTS lap kell legyen? Nekem is volt egy ilyenem, kidobott a játék, aztán vissza. De aztán irta hogy van valami amit nem váltottam be, és csak egy sima dublicate kártya volt.
-
A guru
addikt
Jó szar a gameplay megint, ez a 45+2 perces illetve 90+2 perces támadásokból 10/8-szor gól lesz, nem tudom mire jó ez, egy kiegyenlített 0-0-ás meccset így elbasz ez szar. 9/7-nél most abbahagytam. Szánalom ami megy.
-
törölt tag
válasz dejvid8 #25261 üzenetére
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy TOTS, de sokan akik emiatt panaszkodnak twitteren úgy hivatkoznak rá, az EA meg nem tagadja, hogy az lenne, csak azt mondják hogy dolgoznak az ügyön. De ilyet még nem láttam ott sem, hogy két lap is hiányozzon.
Ennyi fejlemény van, azt mondják, hogy nyugodtan discardoljuk, de azért félek vele kicsit.
"Hey there. The FIFA team is aware and working on a resolution to the issue. Once resolved, you should receive an update from the FIFA team in game. Feel free to discard that item for now. -Logan"
-
joebacsi
csendes tag
sziasztok,
nincs valami hack, vagy unofficial patch, ami lehetővé teszi, hogy 6 controllerrel lehessen játszani (3vs3) pc-n? -
törölt tag
válasz Digestive #25266 üzenetére
Hát még azt lehetne, hogy alt+f4, akkor elvileg nem veszik el a pakk. Csak én szeretném folytatni a nyitogatást...
(#25267) dejvid8 :
Chat-en nem tudom elérni őket, annyit lehet tenni, hogy twitteren az @EAHelp-nek írsz. De már sokan megtették ezt, mindenkinek azt mondják, hogy nyugodtan discardolják a pakkot...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Criscito-hoz mit szóltok?
-
akooos
veterán
És akkor most komolyan nem lesz PL SBC? Wtf.
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #25273 üzenetére
Grat hozzá!
Amúgy én is így jártam TOTS KDB-nél Elnyomtam ,csak annyit láttam hogy csillan a kék... Azthiszem abban a 30 másodpercben a magyar nyelv összes "szép" szavát előttem...
De nembaj, KDB az KDB így is.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
A guru
addikt
TOTS Gómezt eladtam, BD Reus váltotta, holnap nyitom én is a pakkokat.
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #25272 üzenetére
Twitteren azt olvastam az előbb valahol, hogy no pl tots sbc.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 7 pakkom van, várom már Dostot
-
dejvid8
őstag
Na, hát így néz ki a zsír új PL csapatom: (katt és nagyobb lesz)
Egyelőre tesztelgetem őket, a két TOTS emberfeletti, és Boatenget is Prime Icon-nak érzem IG.
PTG SMS jön az 1. percben Baka helyére.
Vélemények, ki mit változtatna és miért?Ugye eddig Ikon CB-n gondolkodtam, de valahogy mindegyiktől ez a Boateng jobbnak tűnik még 8 chemen is..
Illetve, ugye nyitottam egy TOTS Sülét. Kicsit piszkál ,hogy talán be kellene építeni? Jó kártya, csak a gyorsulása zavaró.. Ha beépíteném, átállnék 3-5-2-re, akkor az a csapat ilyesmi lenne: 3-5-2 . Megérné felborítani a bevállt felállásom egy TOTS Sülé-ért, BD Alabáért és Reusért?[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Fifaisshit #25281 üzenetére
Persze!
-
Szigma70
addikt
Csak a szokásos
26 normálisabb pakk, közte 2 ultimét, 3 mega, a többi prime, meg ilyen player pakkok.
Az egyik mega meg az egyik ultimét vékony, összesen 4 board,
egy 78 as discard IF, a legjobb egy Gkikk.Ez már nem a véletlenre megy.
Csukott szemmel, hátrafelé sétálva hamarabb találnék vizet a Góbi sivatagban, mint hogy én itt nyissak valami értelmeset.
Az eddig megjelent SBC k ből talán össz vissz 10-15 db van ami nincs kész. Számoljátok ki így hány pakkból nem jött eddig semmi.
Félreértés ne essék, nem attól sajnálom, aki nyit valami jót,
de az, hogy valaki már a 3. 4. majd milliós, vagy többszázezres lapját nyitja, a másik meg semmit, ez már magát a játékot is befolyásolja.
Leszarom kategóriaMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Fifaisshit
őstag
válasz Szigma70 #25286 üzenetére
Ne idegeskedj , mondtam én h engedjétek el azt az ultimate packot inkább sbc alapanyagot nyomjátok belőle
Más : érdemes most 12.000-14.000ig 86os játékosokat venni mert ha jön a pl sbc kelleni fognak boven
85 7000ert viszont nem nagyon találok most 83-84eket nagyon jó áron
-
MdewC
nagyúr
Ma néhány div és wl meccs után azért van 1 vereségem, mert R9 mindegy honnan és milyen erővel lőtte, kipattant Handaról.
Egyéb tudás nem volt, csak egy 15 milliós ikon team, 3-2 oda. Gratuláltam a semmihez, lemostam egyébként...
Legalább elismerte, hogy szerencsésen nyert, ez felért egy győzelemmel.
Szigma: amikor több ezer forintért veszel pointot és kapsz 3 db 84-es lapot, na az a kurva nagy lopás. Ugye ezt mindenki ismeri?
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
törölt tag
1,5 misi összértékű pakkból: Kroos, Rakitic, TIF Karamaric, illetve néhány 84-85-ös lap...
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #25291 üzenetére
Én meg pláne.
-
MdewC
nagyúr
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
A guru
addikt
Koránkelőknek:
6:30-tól pack opening twitchen, aki gondolja jöjjön.
-
A guru
addikt
[link] Live!
-
A guru
addikt
Köszönöm akik velem tartottak, a pakkokból nem jött nagyjából semmi, a havi pakkból viszont Pogba, Coutinho, Alli, Zaha. Nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest