- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
https://reddit.app.link/x0vZl5BuJM
Ez mennyire kemény
PSN: xszabikax
-
dejvid8
őstag
-
törölt tag
Most látom, hogy ott figyel 3 premium gold jumbo a pakkjaim között, ezeket adták kárpótlásként a múltkori glitch-es lapokért.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz dejvid8 #25655 üzenetére
Köszi! Igen!
Most gyakorlatilag maradna 1-1,1 millióm ezt a csapatot fejleszteni. Jöhetne Fernandinho, TIF Pogba, TOTY/TOTS De Gea, 95-ös Messi, bébi R9 és még sorolhatnám.
Itt a lista.
Kanté is tetszik, de ő olyan 1,2-1,3 között mehet, most követek egyet. -
Kristof_94
nagyúr
Közben nézzétek meg ezt a Messi szóló gólt, tőlem! Nem rossz a srác, próbáljátok ki!
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #25654 üzenetére
En is varom mar a prémium upgradeket a minimálár goldjaimmal. Grat
PSN: xszabikax
-
Lori82
senior tag
Hát ezt nem gondoltam volna.Vagy kegyesek voltak hozzám az EA szerver istenei vagy összeállt a csapat,mert fáradtan első nekifutásra simán meg lett a DTK. Első meccs volt necces 2-1,a 2. és 3. meccsen az ellenfél kilépett,a döntőben meg már az első félidőben beállítottam a végeredményt 4-0
Vettem egy TOTS Fernandinhot, 570 K volt PC-n,az össze coinom elköltöttem. Még csak 3 mecs van a lábában,de nem látom,hogy mért akkora spíler ő. Mivel az összes Dele Alli kártya nagyon jól működött nálam,őt akartam,de kiváncsi voltam Fernandinhora,így kap jó pár meccset.Most ez a legjobb csapat amivel jelenleg ki tudok állni. A védelem gyenge,de nem akarok több spéci lapot,mert én hiszek a túl sok spéci lap---> erős ellenfél elméletben Kivel erősítenétek? -
Lori82
senior tag
válasz Digestive #25668 üzenetére
Van Willianom is ,de Sterling nálam jobb a Hawkot viszont megpróbálom,köszi
Más : Akinek van sok jó francia játékosa annak ajánlom SBC Griezmant. Érdemes megcsinálni,eszméletlen jó.A heti Barcás küldetéshez összedobtam egy gyenge Barcás csapatot.Digne,Vermaelen,Denis suarez,Paulinho,Rafinha sima lapokkal játszottam és Griezi volt elől.Öt gólt rúgtam vele Brutális az a bal láb 7 barcás asszisztból 5 már az első meccsen összejött Griezinek köszönhetően. -
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ha most veszek TOTS Maticot (és talán Fernandinhot) sokat bukhatok rajtjuk pl. csütörtökig? Vagy inkább várjam meg a holnapot vagy esetleg egy BPL upgrade sbc-t?
Közben látom, hogy 55-60k-ba mennek a TOTS lapok, mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Na, csak meg lett nekem is a DKT.
(imádom mikor a kupa átvételénél az 5 darab padmelegítő bronz játékosom ünnepli magát )Délután 2x próbáltam, mind a 2x az elődöntőben buktam ki. Most, az új trióval egyből sikerült, 5-1, 7-2, 4-1, 4-2 eredményekkel.
Azthiszem megtaláltam az ideális támadótrióm, ez a TOTS Mahrez - TOTS Firmino - TOTS KDB nagyon halálosak.
Felváltva rúgják a gólokat, az egyik jobb mint a másik
Mahrezzel végül elégedett vagyok, ár érték arányban az egyik legjobb. Úgy megforgatom a védőket az 5* skilljével, hogy én szégyellem magam , meg olyan gólokat lehet lőni vele, hogy jó nézni. Nem értem valakinek hogy nem jön be az a kártya.
Firmino valóban nagyon jó, gyors, jól lő, erős, igazatok volt.
KDB meg KDB, őt nem kell kommentálnom, kb a legjobb a csapatban.UI: Az volt a terv, hogy TOTS Davies lesz az új LB miután megszerzem, de IF Roussilion vagy ki annyira bevállt 30k-ért, hogy lehet hagyom őt. Nagyon jó lap.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Fifaisshit
őstag
Hat egy meccs után azt kell mondanom jó ez a Firmino
3golpasz
Gyors,eros,jól paszol jól lo a workratenek köszönhetően mindig helyzetben van ,nem darabos nem olyan mint egy nyerges
Köszi az ajánlást -
akooos
veterán
Heti feladatokból jött ugye kölcsönbe Dele Ali, baromi jó lett a TOTS lapja. Ha lejár a loan, veszek is egyet, brutálisan jó a középpályán.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek TOTS Fernandinho helyett TOTS Matic sokkal rosszabb választás lenne CDM-be?
Lenne lóvé mindkettőre, de ha Maticot veszem akkor lehet esélyem lesz majd egy TOTY Kantéra is.[ Szerkesztve ]
-
-
Fifaisshit
őstag
válasz Stylerr #25646 üzenetére
De óriási a különbség közte és a Ptg között ezt most mondom
POtM Sane és YPOTH sanera és az lett mondva h nincs különbség de ott is van nem kevés nem közepes nem sok hanem nagyon sok
Ali75 ezt most nem komolyan kerded a workrate dolgot ugye ?
H\H jatekosoknal nincs jobb középpályán és csatárként[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz Kristof_94 #25658 üzenetére
Te Verthongent próbáltad is már? SBC-ből jött és kíváncsi vagyok, hogy érdemes meghagyni vagy toljam bele egy másik sbc-be.
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #25677 üzenetére
Hát csatárnak és cam-nek a h/m, h/l, de még a m/l is jobb szerintem.
-
ali75
aktív tag
válasz Fifaisshit #25677 üzenetére
Üdv.!
Középpályán egyetértek a H/H -val! De ST pozícióban viszont nagyon nem!Közben kdavid94 +1!
Én is így gondolom ahogy leírtad![ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Én sem érzem, hogy gond lenne a H/H. Nekem a CAM-om is H/H, az egyik ST H/H, a másik M/M.
Idáig nem okozott gondot, nagyon tetszenek így is. Ja, és Firmino tényleg olyan gyors, én is meglepődtem mikor kipróbáltam, hogy milyen "könnyed",gyors mozgása van.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
TOTS Son első meccsén 5 gól.
-
Niko04
csendes újonc
Megcsináltam a tots sbc-t,nem kaptam semmit Nem jelent meg semmi a pack-eknél
Thanks ea -
Fifaisshit
őstag
válasz dejvid8 #25683 üzenetére
Mert jó a agility balance
Amúgy én azért szeretem védelemtol felfelé a H\Ht mert elől is ott vannak és védekezni is magas szinten tudnak ellenben H/M M/Hs társaikkal .....az M/Met pedig az egész játékban el kell felejteni minden poszton .
Nagyon sok mulik egyébként a workraten egy egy jatekosnal azért nem érzed a ratinget ......mert szar a workrate ...
-
Niko04
csendes újonc
Jól csináltam,be is váltottam,az sbc-knél már ki is van pipálva. Csak épp pack nincs
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #25687 üzenetére
TOTS Mahrez nálam cáfolja ezt, hogy sz*r lenne a workrate, mert ő M/M, és mégis nagyon jó ST-ben. Meg nem mondanám hogy M/M-es, annyira nem érződik nála.
(#25688) Niko04
Hát ez akkor így elég gáz, mindenképp írni kell az EA-nek, szerintem segítenek valahogy.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #25687 üzenetére
nah akkor ezt az M/M elméletet megcáfolnám Reus-sal...
amúgy egy csatár minek jöjjön vissza védekezni H/H-val?XONE: LedyGyusziHU
-
Niko04
csendes újonc
Ennél a résznél már nem először tapasztalom ezt, heti feladatok csomagjait se mindig kaptam meg...
Nem tudom mennyire kavar be,hogy van vagy 40 bontatlan packem eleve,de hát attól még oda kéne tegye -
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #25690 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok az én jatekomba nem stimmelnek ugyanúgy mint Lukakut is azért adtam el meg R9et is......védekezni meg igenis jojjon ha labdát kell szerezni vagy letamadni
Nekem jobban bejönnek -
Kristof_94
nagyúr
Srácok!!! Most nyitottam egy újabb eladhatatlan Messit a gold upgradeből!
Mi a fenét csináljak vele? -
Niko04
csendes újonc
Ja tényleg ez volt,nem gondoltam volna. Egyik packből jött egy IF Dzeko
Pl-nél meg ki nem találjátok kit nyitottam. 1 millió dolláros kérdés -
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #25697 üzenetére
Na azigen, micsoda balszerencse bele kellene told egy sbc-be, ami tuti megszeretnél csinálni vagy valami.
Ki kéne lépni a Fifából (net megszakítás pl) és web appon vagy mobilon kirakod a már meglévővel.. Azthiszem így kell. videó.(#25698) Niko04
Pope?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #25696 üzenetére
tudomásom szerint a wr a bejátszott területek nagyságát jelöli nem pedig azt ki miylen jól támad vagy védekezik, de ha esetleg nem akkor javítson ki bárki, legalább tanulok!
sztem fölösleges visszajönnie a középcsatárnak védekeznie, mert utána nincs a helyén és már bukik a kontra,főleg egy csatáros felállásnál. labdát szerezni pedig sztem nem a csatárral kell rohangálni vissza, hanem a szélsőkkel, középpályásokkal, de persze ez játék stílus függőXONE: LedyGyusziHU
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest