- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepe10.10
tag
válasz BÁ Nutrition #2902 üzenetére
egy 8 -9 éves gyerek miért ne tudna írni, olvasni? ráadásul még ha az emberek szabadon írhatnák a véleményüket,csak képzeljetek bele miket hallanának..
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
pepe10.10
tag
válasz BÁ Nutrition #2905 üzenetére
nah, mais tanultam valamit ...
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #2905 üzenetére
Ezt azért ne jelentsd ki! Mert ez egy régi, magyar kifejezés! [link]
Jó szerencsét!
-
BÁ Nutrition
addikt
nem volt olyan rossz ez a mai nap, másfél milla összejött a baby boomból úgy is hogy a báznai cocánál nagyobbat nem adott
mondjuk már délután nagyon vissza is estek az árak.. de összességében jó voltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
válasz BÁ Nutrition #2910 üzenetére
Nekem is összejött 2.8 milla csp. Hála hogy született 1 repülő röfim tegnap....
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #2910 üzenetére
Akkor jó napotok volt!
(én nem tenyésztettem, mert nem volt rá alkalmam.... )
Jó szerencsét!
-
nRu3
addikt
egy pici technikai jelegü segitségre lenne szükségem. újra kellet rakni a win7-t és most ha a farmra beszeretnék lépni nem jegyzi meg a belépéshez szükséges adatokat, állandoan be kell pötyögni, ide a ph-hoz a win normálisan rákérdezet megjegyeze-e ahogy szeretném. De a farmon nincs ez
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
ngabor2
nagyúr
válasz pepe10.10 #2913 üzenetére
én legközelebb rózsaszín zselével fogok üzletelni. egyet vettem korábban 800csp-ért, aztán a boom előtt ránéztem, 8000 volt 25fa-t nem hiszem, hogy mostanában kiadok a receptért, mert csak ilyenkor van ára, cukorból meg mindig hiány van, ami meg van, megy töklekvárnak.
-
pepe10.10
tag
hát először is a városi moziban szerzek 3 FA-t, majd végignézem az ip címeket és a szponzorokat hogy hol van videó, általában naponta van 10 videó, ez darabonként 1 FA/ de ezeket általában megírják fórumon az ingyen farmarany topicba/ a többi ajánlat megmár csak ráadás..
jah és a videókat mindig végig kell nézni! a városi moziban megjelenik alul valami reward felirat, ha arra rákattintasz kiirja hogy success, és akkor írják jóvá[ Szerkesztve ]
-
Mozsa
tag
válasz BÁ Nutrition #2927 üzenetére
hát én nem találom őket....
-
addikt
-
Rizzo
aktív tag
Ma délután jön a vidámpark, egy új játékkal.
Ez valami itt a piros, hol a piros szerű játéknak tűnik Szerintem én maradok a vakondverésnél
[ Szerkesztve ]
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Szotyi25
tag
válasz BÁ Nutrition #2927 üzenetére
Na, ennek neki sem állok! Költsék gyógyszerre.
-
Mozsa
tag
Megy már a looney toons szomszéd dolog? Mert én nem találom őket.... tudja valaki hol vannak?
-
pepe10.10
tag
"Ezt most találtam a pletyka topicba. Nektel hogy tetszik?
""Új pletykát hoztam!
Még a fejünkhöz se kaptunk, de a tervezők már a következő Valdemár eventen törik a fejüket:
Miszerint: A képen látható módon, a következő renzo eventkor a "cirkusz" átkerül a mesterségek völgyébe,
(egy jókora erdőirtás után) így felszabadul egy hely a térképen. Egy új területet fogunk kapni, melyet 75. szinten felüliek tudnak majd megvásárolni , behatárolt ára 5-10 millió CSP!
A további pletykák szerint Ez a terület az állatoknak szól, tehát itt az állatokhoz kapunk majd+tp ket, bónuszokat úgy, mint az erdei tisztásnál. Volt még szó a mesterségek völgyéről :
a virágkötés még a következő Valdemár event előtt bekerül.
Illetve megemlítést nyert egy új játék a kalózoson kívül
Ez a jókora újítás a következő Renzo eventre várható
Képek magukért beszélnek!"""
(KÉP1)
(KÉP2)[ Szerkesztve ]
-
Rizzo
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #2940 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy jelenleg a csengőpengőnek nincs igazán jelentősége a játékban, ezért lehet nagyot keresni a piacon. Azonban, ha megnő az értéke, pl egy ilyen 5-10 millás terület megszerezhetőségével, akkor egyből megváltozik a helyzet, és máris nem fog annyira működni a piac, mivel csengőpengő szerzésére csak ott van lehetőség, ezért hirtelen mindenki elárasztja a piacot áruval, és a dinamikus árszabályozás hatására leesnek az árak a béka feneke alá, és szinte lehetetlen lesz komoly csengőpengő mennyiségeket összeszedni. Ebből kifolyólag én elképzelhetetlennek tartom egy ilyen árú terület bevezétését, ennek a 10-edét látom reálisnak, max 1 millióért.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
BÁ Nutrition
addikt
legalább könnyen teljesíthető lesz a 4 új feladat ha lemennek az árak
mindennek megvan az előnyeamúgy egymilliós ár is oda fog verni a piacnak szerintem..
ez a játék meg tökre kezd hasonlítani az élethez. ott is így működik, aki időben hozzájut az infókhoz az hülyére keresi magát..
annyival jobb mondjuk hogy itt nem tudsz csődbemenni csak lelassulni. az meg előbb utóbb úgyis bekövetkezik.. bár a héten megint szintet lépekdedike: farmaranyon csp-t venni azért elég durva lenne 1:10hez arányban
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #2943 üzenetére
farmaranyon csp-t venni azért elég durva lenne 1:10hez arányban
Természetesen az, hiszen ez már a rablás kategória szerintem. De a lehetőség, ugye...
Jó szerencsét!
-
Mozsa
tag
hahó,
Megy már a looney toons szomszéd dolog? Mert én nem találom őket.... tudja valaki hol vannak?
-
skopy
tag
Ismeritek ezt a kódot ?
helpinghand
12 órára ad aratógépet meg mindent.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest