- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Titokzatos csemete és Mega TP nap: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Ti nem vettétek észre, hogy amikor event van, akkor a felröppenők közt alig van cukor vagy só?
Most is összesen 4 reppent fel.
-
BÁ Nutrition
addikt
adogatom el a csatnikat egy 13-14 millióig fel is megyek szerintem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nRu3
addikt
válasz Calogero #3804 üzenetére
mivel az ültetet növénynek kevés a tp értéke igy kevesebb dolog is repen fel. nézd meg mikor magas tp adó ültetsz és aratsz akkor más a helyzet. a fáknál most is úgyan úgy repenek fel.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
-
Komi28
senior tag
válasz BÁ Nutrition #3810 üzenetére
Vennék csemetét de nincs 99 FA-am Ja és valszeg nem is soha annyim.
-
addikt
-
Komi28
senior tag
válasz BÁ Nutrition #3812 üzenetére
Na vettem 4-t, jó akció lenne, spórolhatnál is bőven
-
BÁ Nutrition
addikt
az újabb röhejes fejlesztés(bölcs tölgy):
Rúna 1-es szint:
20 Csillag.
Lezárási ideje: 30 óra, 5 db bájitalt kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
Rúna 2-es szint:
35 Csillag
Lezárási ideje: 30 óra, 10 db sót kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
Rúna 3-mas szint:
50 Csillag
Lezárási ideje: 30 óra, 10 db cukrot kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
Rúna 4-es szint:
65 Csillag
Lezárási ideje: 30 óra, 1 db albino denevért kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
Rúna 5-ös szint:
80 Csillag
Lezárási ideje: 30 óra, 1 db szalontai sertést kapsz jutalmul minden alkalommal, amikor a felhősort lezárod.
meg látszik a zs betűs orientáció
~240 csillagért szinte elhalmoznak bennünket minden földi jóvalyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
válasz BÁ Nutrition #3816 üzenetére
ez még semmi......
Ime a 3.dik forduló leírása
Kell ültetni földi mogyorót
Felröppenő a energiaital
És kell még szurkolók amit CSP-ért kell vennedÁra: 200 CSP
Amit ad: 4 óránként 3 szurkoló
Terület igény: 1x1-es
Csak egyszer aratható, utána eltűnik
Bármelyik területre kihelyezhető (kivéve Kerge Kert)vagy
Ára: 5 FA
Amit ad: 4 óránként 10 szurkoló
Terület igény: 1x1-es
Csak egyszer aratható, utána eltűnik
Bármelyik területre kihelyezhető (kivéve Kerge Kert)Kérdés hogy a szintek összeadódónak vagy úgy működik mint a gazdaköri feladatok.
Illetve a csatni hatással lesz a szurkolókra[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
tetszik. jó esetben megszórják a farmokat ingyen kupákkal ami 1x1en hoz 400 tp-t
ill az arany szintet nem találom túl nehéznek elérniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
Répás-almás csatni receptjét egy 2011 Őszi event során lehetett megnyerni. A receptet nem nem tudom meg lehet-e venni.
Ha van recept akkor lekvárfőző 4. szintjén lehet előállítani. Ha nincs recept megveszed a piacon a kész terméket. Én is így teszem mert még nem értem el a 4. szintig.A csatni hatása +2 terméket ad 18 órán át,
Ennek a hatását kitudod tolni 4 órával ha utána eszel töklekvárat.Ezt most akarják majd átalakítani.
dedike: Lekvárfőző kell hozzá (én úgy tudom) de a szint az stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem meg elmennek a francba, ha tudom, hogy ez ilyen lesz, akkor bele sem kezdek az elején.
Nagyon megéri, 130K csatni, 100K szurkolók, napi 6 töklekvár ami megint 100K/nap.
Persze, ha nincs csengőpengőd, nem baj, vehetsz SMS-ért Farmaranyat, azért is kapsz szurkolót.
Mindez azért, hogy mennyit is "nyerjünk"????
Ha ezt leírom kulturáltan, akkor törlik, hogy nem itt a helye!
Akkor hova írjam az eventel kapcsolatos véleményem???
Idegesítő óvodás banda, vicc az egész.
-
addikt
válasz antikomcsi #3826 üzenetére
Akkor hova írjam az eventel kapcsolatos véleményem???
Ide nyugodtan.
Különben pedig tökéletesen egyetértek veled!
Jó szerencsét!
-
veterán
Nem is folytatom, az előzőt sem csináltam.
Most már tényleg kezdek oda jutni, hogy elég volt. Belefáradtam.Kedvesem farmja vihető 82-es. Kizárólag PH tagnak adom oda!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BÁ Nutrition
addikt
áh szerintem ez burtál jó event, nem annyira mint az előző de ez is elég komoly lehetőségeket rejt magában
amúgy meg csak valami 8000 mogyoró kell a kitehetőhöz.. utsó szint nem érdekelnekem az ilyen közös bedobálósak a kedvenceim. én is hozzá szoktam járulni egy salátával
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz BÁ Nutrition #3829 üzenetére
És ha mondjuk valamiért nem lesz meg a közös, mert mindenki sz@rik rá akkor mi lesz?
Potyára szereztük meg a 4 kitehetőt?
-
addikt
válasz antikomcsi #3830 üzenetére
Az eddig még mindig megvolt...
BÁ Nutrition:
Cseles vagy! Én répát szoktam, egyet adni....
Jó szerencsét!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #3830 üzenetére
nemtudom, emlékeim szerint eddig még mindig megvolt..
ill elég magas pontokat adnak ezek a kitehetők, szerintem a felhő nélkül is adnak annyi tp-t adott időszak alatt, sőt lehet hogy többet isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz BÁ Nutrition #3833 üzenetére
Ez az, annyit adnak a kitehetők 10-12 óránként, hogy nincs is szívem kitenni őket 36 órára.
A másik dolog pedig az, hogy kiváltottam az új rúnákat az albínó denevérig, de egyszerűen nincs annyi 2x1 dolgom, hogy ki tudjam tenni.
Van ugyan jó pár, de azok fejleszthetőek, és mondjuk csak 1-es, vagy 2-es szintűek. A kergére kitehetem őket 80TP-ért, de a felhőre nem.
Víztartályt meg juhászkutyát akár vehet az ember, de 2x1-es kitehetőm egyszerűen nincs olyan mennyiségben, hogy kitegyem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #3834 üzenetére
cserélni kell cserenapon
a kerek keréknél nektek is tök más dolgokat ír nyereményként mint amit a kerék mutat?
-
ngabor2
nagyúr
válasz antikomcsi #3834 üzenetére
nekem is a 2x1-esből van hiány. 2x2-ből még van 1, vagy 2, ha nagyon kell, 1x1-ből az egész felhőt ki tudnám rakni, de a 2x1 az hiánycikk.
-
válasz ngabor2 #3836 üzenetére
Bizony, pláne úgy, hogy amim van még az a pár darab, az viszonylag nagy értékű, most azt tegyem ki 5 bájitalért, vagy 10 sóért? Nem is tudom. Az ilyen 35-50TP-s kütyüket simán kiraknám, de 300 felettieket nincs sok kedvem.
(#3835) BÁ Nutrition
Próbáltam, de senki nem tud olyat küldeni, amit ki is lehet rakni.
Ha neked van vagy 10 darab felesleges, akkor küldök érte almafát.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
félelmetes hogy be van lassulva a szerverük ismét.. munkaidő vége, emberek otthon "aratnak"
ill feltételes mód.. 10 perc egy területyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz BÁ Nutrition #3838 üzenetére
Reggelre sem lett jobb, a kis x2-es laptopommal kín szenvedés a "játék", pedig minden az alapra van pöttyölve, eddig azért vitte.
Élmény lehet 300 szurkolót most kézzel leszedni. Azt sem értem, hogy megint vettem 30 aranyért gépet, ennek ellenére kézzel kell szarakodni velük.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #3839 üzenetére
nekem amúgy délután volt hogy jól lehetett aratni. tutira a szerveren múlik hogy épp mennyire van leterhelve..
a sok farmaranyat nem ebbe fektetikyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
Néha nálam is belassul az egész, de szerintem a nálam van a bibi
A feladatkezelőt megnézve FlashPlayerPlugin_11_3_300_257.exe memória használata akkor drasztikusan megugrik. Alapból 200 megáról indul és felkúszik 2 gigára.
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #3839 üzenetére
én meg aszt hittem hogy a notimal van baj, én hajnalban tapasztaltam fél ötkor az utobbi kétnapban ezt a lassulást, azt hitem tökön szúrom magam mire mindent le arratok.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Szotyi25
tag
Nyugalom uraim, és hölgyeim! A FlashPlayer legfrissebb pluginje a gáz. Nálam a saját gépemen (nevem alatt) lassú, meg néha gondolkodik, néha összeomlik, a párom laptopján nem frissítettem az újra ott pedig vígan száguld (asus x50z ap188). Pedig erőben és gyorsaságban van különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Szotyi25
tag
Kipróbáltam, mindkét gép bekapcsolva először az enyémről (akadt majd flashplayer összeomlás) kiléptem a farmból, majd azzal a lendülettel be a másikon, és tökéletesen fut minden. Volt már olyan hogy flashplayer frissítés után összehányta magát a játék (kompatibilitási gondok).
-
Szotyi25
tag
Heuréka! Végre megvan a lekvárfőző 4. szintje!
-
Calogero
addikt
Üdvözlet Gazdák!
Jó hírt hoztunk.
A mai napon minden termékre ingyenes házhoz szállítást biztosít a Farmerama online ajándékbolt.
Tervezzétek meg kedvenc Farmerama rajongói terméketeket, használjátok az alábbi kódot a megrendelés mentésének alkalmával: T-DAY2012
Az akció minden országban érvényes, ahol a szállítás már megoldott.
Vidám tervezgetést, jó szórakozást kíván
a Farmerama Csapata
Tessék csak tessék...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest