- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
megint boldog bébik napja van, 4 sima birkából kaptam 1 barnát, meg 1 vattacukrost gyors be is dobtam küldetésbe
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Janoska26 #2452 üzenetére
én is próbálkoztam csomó tehénnel de most csak 3al nagyobbat adott sajna.
asszem 100 valamennyi tápom volt 3 alpesi tehén lett.
a segédfarmon mondjuk lett egy szilaj bika, az is valamiyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Rizzo
aktív tag
Valaki like-olta már ezt? Megmondaná a kódot? Mert csak ezért nem akarok regisztrálni fb-ra
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
BÁ Nutrition
addikt
most nézem hogy a 3ik szintű guanógyár jobb mint a 4ik
van itt logika
ugyhogy veszek is egyet
átlag napi 5 guanót adyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
tothbabi58
csendes tag
Hát én már be is fejeztem mind a 12 farmomon.
He-he persze nem úgy értve, hogy végigcsináltam! Az első néggyel az ötödik szintet, a következő négy a 4. szintet, az utolsó néggyel a 3. szintet értem el. Ennyi elég is, mert eszem ágába nincs a felröppenőkért küzdeni, úgyse jön össze a maradék idő alatt 50-100 db.Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
Calogero
addikt
Áhh figyelmetlenségem miatt elvertem 10 FA-t plusz ajándékküldésre
-
Rizzo
aktív tag
Mi a véleményetek a hamarosan bevezetendő új vetés-menüvel kapcsolatban? Szerintem elég gáz, eddig olyan jól átlátható volt az összes gazom, hogy melyikből mennyi van, most meg majd nézelődhetek pajtában, ahol jól össze-vissza vannak
-
BÁ Nutrition
addikt
-
addikt
-
tothbabi58
csendes tag
Hát ilyenkor utálom ezt! Egyik farmon se lehet ólat lerakni, mert befagy az ablak, frissítem, mert hogy kilépni se lehet, de változatlan ugyanaz a helyzet.
Ráadásul a január 3.-ika óta töközött répás-almás csatnim is elveszett, mert elfelejtettem töklekvározni, pedig volt sok töklekim.[ Szerkesztve ]
Remekül élhetsz Kaliforniában, ha történetesen narancs vagy. /Freddy Allen/
-
Mozsa
tag
Területnövekedésről nem hallani? Mert a rengeteg event az király volt, de hova tesszük a megnyert tárgyakat?
Olyan területből ahova ólat/növényt lehet tenni is jó volna még 1. -
Rizzo
aktív tag
-
-
ngabor2
nagyúr
elvileg 4-én lesz valami kerge fejlesztés. hogy mi pontosan, azt nem tudni.
hamarosan várható titokzatos csemete nap is, egy új fa is be lett harangozva (tejfa... a tojásfa mellé ). meg ha minden igaz, lesz citromfa is.
én meg elértem a 70. szintet a 4 ültethetőből 2,5 farm állat, azok adják a tp-t rendesen.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #2474 üzenetére
Az erdei tisztás mennyi volt? Arra nem emlékszel? Én a bahamát még "ingyen" kaptam (é: nem csillagokért).
Jó szerencsét!
-
Mozsa
tag
-
-
Mozsa
tag
válasz BÁ Nutrition #2478 üzenetére
szóval jól elmondtad a trükköt.....
-
Mozsa
tag
válasz BÁ Nutrition #2480 üzenetére
ok, akkor privi? ennyit már csak segíthetsz a földidnek....
-
Calogero
addikt
4 titokzatos csemetémből lett 1 mandula XL, 1 tojásfa és 2 gesztenye.
A gesztenye helyett lehetett volna legalább az egyik citromfa.De azért nem gáz, a legutóbbi csere napon nagy kereslet volt a gesztenyefa.
-
-
tothbabi58
csendes tag
Jah, én is beugrottam a bankba, ahol elvileg szerezni lehet ingyen aranyat, érdekes mind olyan oldalt adott ki, amelyikek vagy a személyes adataimat, telefonszámomat kérik, vagy az avastom eleve támadó weboldalnak nézte!
A helyedben megnézném, hogy a telefonról nem-e leemeltek egy kis forintocskákat!
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz tothbabi58 #2488 üzenetére
Igen, most lehet(ne) elég sok aranyat szerezni, de mindhez telefonszám kell és egy sms küldése, amit inkább kihagytam.
-
nRu3
addikt
nekem már jó ideje nem ad semmit a video, mindig azt az üzenetet dobja ki : "Ezért a videóért sajnos nem jár farmarany. Válassz csengőpengőt vagy tapasztalatpontot jutalomként, az is megéri!" vagy : "Sajnos ebben a kategóriában éppen nincs mozielőadás".,
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
addikt
Ginko meg tojásfa lett, szerettem volna bájitalfát, erre keréken nem beforgattam most
-
tothbabi58
csendes tag
Nekem összesen 40 db csemetéből 4 citrom és 1 tejfa lett. Baromira megérte.
-
Mozsa
tag
50db csemete, 7 citom, 3 tej, pár tojás és bájital, többi szokásos.
-
Rizzo
aktív tag
válasz tothbabi58 #2488 üzenetére
Ez egy Heineken-es sör reklám volt, csak annyit kért, hogy születési idő és hogy férfi vagy nő.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tothbabi58 #2492 üzenetére
nekem kb kétszer annyiból lett ugyanez
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ngabor2
nagyúr
válasz tothbabi58 #2492 üzenetére
7 csemetéből 2 aranylevelű, 1 citrom, 1 datolya xl, meg 2 gesztenye. tejnek és/vagy tojásnak jobban örültem volna. következő cserenapon lesz legalább alapom, már ha kell valakinek aranylevelű fa... pl. egy szentjánosbogár röptetőért.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ngabor2 #2496 üzenetére
arra mi a szabály hogy egy farmra x ideig nem lépek be? törlődik?
csak azt találtam meg hogyha inaktív vagyok akkor napi 20 pontot vesztek ill 1 aratás +1 pont
és nulla pontnál törlődnek a szomszédok. 600pontnál megáll a számláló stbviszont törlődésről nem találtam semmit
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ngabor2
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #2497 üzenetére
passz, ezt én se tudom, nem néztem utána.
-
addikt
Aki tehéntejfát szeretne, az Valentin eventben megszerezheti...
Szerintem neki sem állok "erőből", mert felröppenős-bedobálós, ergo sok FA kellene a tejfához...
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest