- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #3750 üzenetére
az elején írták, hogy az event többi fordulójában is jönnek újabb kitehetők, amik mehetnek a felhőre. tehát ez nem bug, hanem feature
-
ngabor2
nagyúr
kellene még vagy 5-6 mez a befejezéshez, viszont már nincs fa-m, hogy vegyek. ki tudnátok segíteni? ha nagy leszek, meghálálom.
-
veterán
Nekem köles hiányzott 1500db.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Silent77 #3765 üzenetére
nekem se lett meg, de a felshős részek igen
egyenlőre nem aratok míg be nem jön az új event, hátha más lesz a felröppeni?vagy van már info hogy mikor kezdődik és mi kell hozzá?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Calogero
addikt
Leírás: [link]
Ez ami kimarad nálam.
-
BÁ Nutrition
addikt
alapból nem ad semmit
ráadásul még időkorlátos is minden egyes szint hogy szétforgácsoljanak ha mégis elkezded és csatnizol
és beleraknak ilyet:
2525 bambusz
3075 gyep
35 pulyka
Teljesítési idő: 6 óra 00 perc
4 óra érési idejű növénnyel
még úgy is gáz ha aratás előtt indítod az eventet.. ki akarja állandóan ezt lesegetni?
rakom is vissza a fákatamúgy szerintetek az új szabályok miatt nő vagy esik majd a csatni ára?
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #3769 üzenetére
Volt régen egy ilyen feladatsor "Étterem" vagy milyen néven. Ott voltak ilyen marhaságok, hogy a gép előtt kellett ülni, aztán sakkozni mikor vess és arass!
Jó szerencsét!
-
Nem is tudom, de valahogy semmi motiválót nem találok ebben a feladatsorban.
Nekem csak a 2 kitehető kéne még a felhőre, de az sehol. Reméltem egyet megszerzek a második részből, egyet meg az utolsóból.
Itt maximum az ezüstökön elmegyek az arató gépig, de többet biztosan nem csinálok. Ja, most látom mi kell az 5/3-hoz. Hagyom inkább a francba, én is rakom ki a fákat.
-
Komi28
senior tag
Valaki elküldené azt az írást ami be volt ide téve, hogy hogyan lehet FA szerezni könnyebben? Egyébként működik az a leírd dolog, valaki próbálta vagy csinálja is? Kösz
-
nRu3
addikt
válasz BÁ Nutrition #3775 üzenetére
csak
azt tudja valaki az égig érő paszulynál a focis ághóz a hiányzó 2db tárgyat hol kaphatjuk meg? vagy lesz majd hosszabitás játék? .....
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Calogero
addikt
Igazából nem lenne nehéz, nekem még valahol tetszik is.
Nem olyan egyhangú, ültetek aratok beadok feladat, hanem egy kicsit ésszel kell most dolgozni.Csak hogy nagyon idő így géphez kötött lett, azaz 5 napig a gép előtt kell ülni, és aki dolgozik az ezt nem tudja kivitelezni.
Valamint a megnyerhető ajándékok nincsenek egyensúlyban a küldetés nehézségével.Igaz július 4-ig szabadságon vagyok, de vizsgára készülök így most a farmozás háttérbe szorul, így ezt a részt én sem teljesítem most.
-
BÁ Nutrition
addikt
84. szint
6,7 millió TP
tök jó hogy ezért is 1 FA járyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
addikt
-
Calogero
addikt
Lehet vásárolni...
-
addikt
Miért nincs kecsketej a piacon?
Jó szerencsét!
-
BÁ Nutrition
addikt
a változások után szerintetek a répásalmás drágul vagy olcsóbb lesz? van belőle egy rakás és nem tudom mit lenne érdemes csinálni
vagy a régi módszer kéne hogy eladom felét és akkor csökkentettem a kockázatot felére, bármi is lesz
-
Calogero
addikt
válasz BÁ Nutrition #3795 üzenetére
Most nálam délelőtt lentebb volt az ára a csatninak, be is vásároltam. 110k/ db áron.
Azelőtt olyan 130-140 volt.Küld át őket nekem ajándékba és nem lesz gondod velük
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest