- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Az imént fogtam egy bogarat. Épp egy outcastot próbáltam csendesen bevenni, mikor Jason úgy döntött, hogy ez nagyon uncsi, úgyhogy mikor rányomtam a kődobó gombra, ő gránátot dobott...
Végül is elterelte a kalózok figyelmét... Az összesét egyszerre...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #3102 üzenetére
azt hittem a bogarat dobta el. Outpost
Gondolom utána egyszerre rád mentek. -
mikromanus
veterán
Ezt bírtam a Rongós Questben:
Far cry 3 - funny Rongo Death - spoilerBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz intercooler #3103 üzenetére
Azt nem vártam meg. Restart...
Most beadta megint...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
dragonfx
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #3104 üzenetére
és a teljes (nem bukott) quest harci része.
SPOILER
Far Cry 3 - Warrior difficulty - A Man Named Hoyt quest - knife onlyAzért csak összejött ez is késsel
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
dragonfx
veterán
válasz intercooler #3103 üzenetére
hagy jöjjenek, 60as a tár elég az ha nem gránát, machete,....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Pancsermeste
őstag
válasz BomiBoogie #3077 üzenetére
Hehe... ez tényleg bejött!
Már a második osztás után nyertem. - akkor most már tudok pókerezni!??-= Pancsermeste® =-
-
dragonfx
veterán
válasz Pancsermeste #3109 üzenetére
mér eldobják?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Pancsermeste #3111 üzenetére
hehe az kemény
-
do3om
addikt
válasz mikromanus #3101 üzenetére
Nem nehéz, sőt.
Most nem volt kedven tökölni vele: egy lövés-halál, sebezhetetlenség, tűzállóság, bebököd a szurit és király vagy.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz mikromanus #3114 üzenetére
Én már nem a sztori miatt játszom! Már végigvittem egyszer.
Most csak arra megyek hogy lenyomjam a főszálat, megszerezzek minden skillt. Ezután elszórakozzak az ellenséges táborokkal meg akik csak cirkálnak szabadon, és a különféle kivégzéseket alkalmazva végezzek velük
Jó lenne ha min. ötösével járőröznének a kalózok sokkal nagyobb kivégzéskombokat lehetne nyomniHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Mr X
veterán
Srácok, egy kérdésem lenne. Ha végigviszem a fő küldetésszálat, akkor véget fog érni a játék, vagy lehet továbbra is bolyongani, mellékküldiket csinálni, craftolni, ilyenek? Szeretném először befejezni a sztorit, és utána pepecselni ezekkel, de nem akarok úgy járni, hogy az utolsó főküldetés után nem tudok tovább semmit csinálni.
-
mikromanus
veterán
Warriors fokozaton nagyon sűrűn járnak a kalóz őrjáratok. Ha lövést hallanak, vagy észrevesznek, akkro seperc alatt befut még 1-2 autó. Nálam volt olyan, hogy minden outposttól távolt kis isdőn belül 5 kocsi is befutott és lelkesen próbáltak elkapni. Persze mind megkapta az 1-1 tőrdöfést, vagy vágást.
Igazából lehet nem jó dolog sietősre venni a mókát. A questek némelyike is jó kis kihívás tud lenni. Mondjuk ha csak késsel akarod teljesíteni, vagy esetleg csendesen az egészet anélkül, hogy észrevennének (a csak bomba megoldás is érdekes lehet, de nem tudom kivitelezhető-e). Az outpostok és őrjáratok kevésbé változatosak. Vaas tábora már tökéletes ilyen szempontból. Veszett sok ellen és már elérhető az összes skill is
(#3116) Mr X
Ha végetér a főszál, akkor utána szabad kalandozás van. Arra mész, amerre akarsz. Foglalgathatsz, vadászhatsz, mellékküldetsést vállalhatsz kedvedre.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
do3om
addikt
válasz mikromanus #3119 üzenetére
Másodszorra közepesen kezdtem el, akkor lehet hiba volt.
Na nem baj majd harmadszor.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Mr X
veterán
Köszönöm a válaszokat, örömteli hír.
-
bluekoli
tag
Jövő csütörtökön jön meg az új gépem és már nagyon várom, hogy kipróbáljam rajta ezt a játékot. A gépem egy i3 3220 + Nvidia GTX 650ti + 8GB ram lesz. Ezzel milyen grafikai beállításokon fog futni a játék? A monitorom natív felbontása 1680*1050. Vinni fogja a játékot ezen a felbontáson?
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Kinek van meg a tetkója egészében, és mit kell érte tenni? Minden skillem megvan de nem teljes.
-
dragonfx
veterán
válasz bluekoli #3124 üzenetére
mndne további nélkül ultra grafikán.
aki 2x tolja mi a különbség az adveturer és a normal nehézség között?több kaloz lesz az autokban outpostokon? nagyobbat sebzenek?jobb fegvyer lesz naáluk?vagy miben nehezebb?több golyó kell nekik? .kevesebb a lőszer, pénz?
én adventurerbe tlomd e tuti megcisnálom a normalba is. .csak akkor már tudom hogy kell elkezdeni.a medicalon kivül a hunter és combat insight aminek látom értelmét.többi feleslegesnek érzem.víz, tüzállóság, gyorsfutás, haláos sebzés....minek? ....3-4 golyotól minden kaloz megmurdál.max a pajzsosok bírják jobban.azknak meg ott a gránátvető.
a deéli szigeten több feladat mint északon, ugy sejtem az északi végefelé vagyok.34% asszem.
ami engem zavar ha elmentme nem ugyanoda rak vissza henm a legözelebbi mentési pontra. .bezzeg ha onnan elindulo és megyke egy outpost felé.és meghalok akkor ott a falu szélébe rak.nem is irja ki elmentette mégis onnan kezdhetem.mondjuk ez jo.de mitő függ ez? a játék dönti el? .mega vadászosnál is leteper a tigris akkor a fegyvertől kezdem....bezzeg ha utközbe rámzudulnak akkor nem...amugy a járőrőzős autok nevetségeske simán elmennek mellettem, megállók, ők nyomnak egy kézit vgy van hoyg továbbmennek..kiszállók kapnak egy gránátot és multikill.... ..nekem ez tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz dragonfx #3126 üzenetére
Nem tudom mi a különbség. Csak pár esetben. Több az őrjárat, hamarabb jön segítség. Ami lehet, hogy igaz a nehézség növelésével, de nem igazán mérhető szerintem: jobban lőnek, hamarabb kiszúrnak és warrioron mintha az outpostokra épp a legrosszabb pillanatban futna be egy-egy járőr osztag
Kölyökszöcske-semmiextra-vérprofi szintek közt nem érdemes kicsire menni. Nyomd be a warriort. A te stílusodban az is gyenge mint az Algopyrin. Közelről shotgun vagy C4 minden ellenre halálos warrioron is. Max akkor nehezebb, ha undetected akarsz lenni mindig és/vagy ha melee stílusban játszol (bár ha a riadó és felfedezésed is belefér, akkor az se igazán nehéz).U.i: használj mondatok közt szóközt! Fene a spórolós fajtádat
A mentési rendszer se túl bonyolult:
- ha nem quest közelében vagy, akkor a legközelebbi mentési pontra rak (elfoglalt outpost, vagy torony)
- ha outpos ostromnál, vagy vadász/fejvadászküldetésen vagy, akkor a legközelebbi "bejárathoz" pakol. Többnyire ahonnan érkeztél. A főszál questjeinél azonos a helyzet, csak ha menet közben checkpont van, akkor oda rak elhalálozásod után.
Amúgy meg egyáltalán kezdő szinten hogy képes valaki is meghalni? Fél kézzel játszol? Vagy érintőképernyőn???[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
dragonfx
veterán
válasz mikromanus #3128 üzenetére
könnyen ugy hogy nem ismerema játékot.
na jo amentés tiszta én is így sejtettem.
hát majd kiprobálom a warrioron utána de ha leszednek akkor hagyom.élet is hamarabb lefogy?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Źşë'
addikt
válasz marinea2 #3131 üzenetére
de ez nem pecs függő hanem központi szerver, ha leállítják karbantartás miatt akkor jön elő ez az ablak
sajnos elég sűrűn, azért vagyok mérges mert ezzel a módszerrel akár majd meg is szüntethetik a multiját egy idő után.. na meg pláne h ha van az embernek egy kis ideje játszani akkor tuti nem tud"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
finest
addikt
A Far Cry 3-nál, vagy a Uplay játékainál van valami okosság, h hányszor lehet újratelepíteni őket? Van olyan deauthorizációs móka, mint az EA játékainál, vagy nincs megkötés?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
imyourfriend
őstag
üdv, hol vagy miként lehet goat skint találni? köszi a választ előre is!
-
marinea2
addikt
válasz imyourfriend #3135 üzenetére
Térképen nézd meg! Ha rázummolsz mutatja a kis inkonokat.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Đusty
addikt
válasz imyourfriend #3137 üzenetére
kecske
-
hajbel
addikt
válasz imyourfriend #3137 üzenetére
1. Nem pont ott vannak az állatok, ahol a térkép jelöli. Szét kell nézni.
2. A google translate sokkal gyorsabban válaszol."I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
krx21
nagyúr
NVIDIA tulajdonosoknak újabb remény...New in GeForce 310.90 WHQL!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tbs82
tag
Próbált valaki quaddal menni? Elég idegesítően szar az irányítása
-
asuspc96
őstag
Helló!
Remélem tudtok segíteni....szóval van aki tolja nvidia sli-vel ?
tapasztalta azt, hogy 1920x1080p/1400x1050-ben lecsökken az fps olyan 25-30-ra ?
elindítom a feladatkezelőt és miután visszalépek pörög 90-105 körül...1 percig...ennek mi lehet az oka ? van olyan program amivel nem szeret párhuzamosan futni vagy mi lehet ez ??
-
mikromanus
veterán
Nagyon jól lehet döngetni a quaddal is, csak a vele teljesítendő supply drop küldetéseket agyament helyekre rakják néha. Sok a bukkanó/szakadék/lépcső/szikla/ugrató amin át kellene gázolni...
Más: tetoválás téma
Nekem se teljes az összes skillel se a tetkó. Utánanéztem. Állítólag 120 relic megtalálása után lesz teljes. Ezt már írtátok? Valahol volt kérdés, csak nem tudom hol.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Wa2x_
veterán
válasz mikromanus #3148 üzenetére
Nah jó lenne ezt valaki véghez is vinné..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Đusty
addikt
válasz mikromanus #3148 üzenetére
Én kérdeztem, köszi akkor megyek begyűjtöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest