Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
(az általam linkelt hsz-em csak a példa kedvéért lett megemlítve.. az egész kiváltó ok arra hogy miért olyan minőségűek a mai játékok amilyenek!) és még te neveztél engem butának! clap, clap! kb 3-4x írtam h nem flame keltés és no offense volt a hszem feléd, te meg most itt úgy viselkedsz mint egy sértődött kisgyerek, pedig pont ezt írtad hogy nem veszed komolyan a hszemet (nem személyeskedtem, de te igen) hiszen ez egy virtuális játszótér! (csak hogy téged izézzelek!), én tűzzel vassal üldözöm a warezolókat, mert ezt adták a pc's gamereknek.. lagos multi játékot, bugoktól hemzsegő konzolportokat!
/ps: szépen jellemezted magad a nekem szánt privát üzenet után! nem kellene ocsmánykodni, mert ahhoz végleg nincs jogod! amúgy nem méltatlak válaszra, mert...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- Projektor topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- További aktív témák...