- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Elveszett kb. 3 órányi játékom singleben... Pedig le volt mentve 3 óra alatt kb 100-szor, szabályosan is léptem ki. Jártatok már így? Eddig nem volt ilyen problémám.
-
FaTHI
őstag
El akartam adni az FC3-at, de senkinek nem kellett még 4-ezer ért se. Na mondom elkezdem a szinglét.Azt kell mondjam nagyon jó kis játék, szerintem meg is tartom, megéri a pénzt. jelen esetben 7ezret.
Erre a mikro akadásokra Nvidian van valami orvosság? -
hajbel
addikt
válasz ooooobi #1497 üzenetére
Jó, de az alatt még biztosan ír valamit, hogy pontosan mi az a requirement (követelmény), amit teljesíteni kell. Ha 3 takedown a követelmény, akkor háromszor kell késelned hátulról, azaz, guggolva egy kalóz mögé lópózol, majd amikor elég közel érsz, kiírja, hogy "Takedown F". Ekkor nyomsz egy F-et, mire Jason hátulról hangtalanul likvidálja az ellent. Ha más a követelmény, akkor azt írd be ide.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Źşë'
addikt
pont ezt írtam, külföldön nincs különbség a DVD ill. digitális verzió között, mindegyik 49,99€, voltam osztrákoknál (észak ausztria, elég közel a német határhoz) egy ilyen jellegű boltban, ezért tudom
a magyar piacot nem lehet megfogni €-zónás árakkal, mert nem venné meg senki sem a játékokat, pont ezért vannak csökkentett értékű, magyar piacra szánt verziók, és mivel igen különböző a fizetőeszköz értéke egyes országokban, felosztották régiókra európát. ez marketing és üzletpolitika
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
icons
addikt
válasz Narancs #1478 üzenetére
Ja, tudom, már tapasztaltam hasonlót és rendkívül idegesítő! (egyébként én is csak azért linkeltem, mert valaki előttem is linkelte)
Szerintem szólj egy moderátornak, hogy a komment elejére szerkessze be, hogy csak FAR CRY 1-gyel műkdöik a megoldás!
És így a kecske és a káposzta is megmarad! (illetve ha valaki mégegyszer beírja, akkor lehet hivatkozni rá, hogy hülyeség!) -
addikt
Üdv!
A tegnapi nap már kellően kimérgeltem magamat a mentési mizéria megoldatlansága miatt, született is jó pár bejegyzés ezzel kapcsolatban, minden eredmény nélkül. Ezzel már nem kívánok tovább foglalkozni, de van néhány további gubanc amivel nem boldogulok. Mindenesetre indításképpen tehet egy szivességet nekem az aki felelős azért, hogy kiadták ezt a játékot egy normális magyar nyelvű kézikönyv nélkül. Mintának pedig ott lett volna az előd FarCry2, ahol elég tisztességes mennyiségű infóval el voltunk látva. A mostani annak szánt, 3-4 lapos akármi, csak az idióta szerzői jogaikról, meg a garanciájukról szól.
Na szóval akkor néhány kérdés, amira több mint húsz óra játékidő után se tudom a megoldást. Hogy van az, hogy a multiba egyes kasztoknál a fegyverekre semmi kiegészítőt nem lehet megszerezni, akármennyit is gyilkolok velük, most is az 1-es szinten állnak ? Pl. az LMG-s fegyó. Azután azoknál a fegyvereknél pl. saboteur, ahol már összeszedtem vagy négy kiegészítőt, azokat hogy lehet felszerelni, mert mutatni ugyan mutatja, hogy van pl. Red Dot, de használni nem tudom.
A single részben a kézigránátot meg, hogy a rákba kell kézbe venni, meg eldobni, mert már abból is van pár darab. Tehát pl. nálam a 4-es gomb alatt a C4 van, ennek a helyére raknám a gránátot. Abban a körkörös fegyverválasztóban próbáltam már mindenféle mókólást, de eddig még nem jött össze.
Megköszönném, ha valaki adna ezekre választ.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
icons
addikt
válasz marinea2 #1510 üzenetére
Ez nem bug, feature
Már leírtam, de ez történt:SPOILER!!
A hajós küldetés után be kell lopakodni egy táborba és a lőszerraktárva bombát rakni.
Na én ennek úgy kezdtem neki, hogy a mellette levő bazi nagy hegyről mindenkit betaggeltem. Utána felülről egyesével leöltem őket, úgy hogy nem vett észre senki, közben szétlőttem a riasztót. Bementem, bomba lerak, de kifele a mocsok ajtó miatt nem tudtam kimenni, és rámrobbant a bomba.
Úgyhogy jött az automentés előhívása. Ami annyiból állt, hogy betett a tábor szélére, rögtön nőtt az észrevétel-jelző (hívja mindenki, ahogy akarja), és ott nyüzsgött mindenki mellettem, aki nemrég még teljesen halott volt
Azért ennél pár szebb megoldást is el tudnék képzelni (pl: bentről kezdem. vagy esetleg nem az kalózok közé rak be
SPOILER OFF -
Kloden
senior tag
válasz pendre54 #1511 üzenetére
A kézigránát dobása: van egy gomb amivel a koktél és a gránát között váltogathatsz. (NEM lesz látható a kezedben sosem, ezt bármikor elhajíthatod) És egy másik, amivel ezt a kiválasztott dolgot elhajíthatod.
Alap esetben talán az R-gomb a hajítás."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
mikromanus
veterán
válasz ooooobi #1479 üzenetére
3 melee kill kell hozzá. Én azt hittem, hogy bugos, mert a hátbaszúrást és torokmetszést nem veszi közelharcnak. Az olyanra adja meg a killt, amit szemtől szemben, vagy hátulról vagdalkozva vittél be késsel. Olyankor lehet összehozni, ha lebuksz és már nem él a kivégzés lehetőség. Vagy ha korán kezdesz el hadonászni, bár ez ha nem vesznek észre, akkor "alattomban" lehet átvált kivégzésre amint közel érsz
(#1512) icons
Nálam meg olyan volt SPOILER
- sokadik nőmentős próbálkozás. EGy táboron átvágtam magam, majd a barlangban elhullottam.Mivel a barlangnál volt automentés(?), így ott éledtem újjá. A tábor teljes katonai emberanyaga a bejárat közelében a barlangban volt és mind hatalmas ordítással jött a betolakodóra, hogy kifilézzen. Vicces kis shotgun gyakorlat lett . A barlang szájában a végén 1-2 tucat vörösinges hulla heverészett immáron békésen.
SPOILER off[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
addikt
Az R-el tuti, hogy nem fogok gránátot dobni, az nálam az újratárazásra van kiosztva. Már végignyomkodtam az összes gombot a billentyűzeten, betűket és a számokat is, minden eredmény nélkül. Végül is a gránát használata nélkül is végig lehet játszani, de ha már egyszer van. Ja, egyébként molotov koktélom is van.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
mikromanus
veterán
Korábban jelzett témában: SPOILER
- A konvojos, időre elvégzendő küldetés akkor is elbukik, ha odaérsz a célhelyre, viszont nem biztosítod. Van két rosszarcú alak. Azokat is semlegesíteni kell.
- Az első viszontlátáskor Vaas-sal székhez kötöznek, de mikor kiszabadulsz megvan az összes fegyvered. A következő húzós helyzetnél erre már ügyeltek, de elsőre valamiért benézték ezt. Vag ycsak az volt a könnyebb eleje. Tutorial jelleg.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
addikt
válasz jaffa 2843 #1517 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, na ez így már működik. Esetleg arra valamit, hogy a multiban miért nem kapok kiegészítöket egyes fegyverekre, illetve azoknál ahol meg szerzek rájuk kigészítőket, hogy kell azokat felszerelni?
-
nanorambo
őstag
Amúgy az adótornyokra külön fejlesztőcsapat volt ráállítva?Nincs két adótorony amit ugyan úgy kéne megmászni.
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok
2 igen fontos kérdésem van1) Hol az anyámba találok kecskét hogy legyen végre egy rendes táskám? (kezdő játékos vagyok)
2) A térkép (mintha bugos lenne) de nekem csak félig látszik! Hiába fedezem fel a környéket, nem lesz "világos" az a rész ahol jártam, csak egy kis kockát látok....
Az ikonok (világítótorony, stb) mind látható, de maga a térkép, színekkel és stb nem! Csak ilyen hülye pixeles kockát látok!1.02 patchem van fent!
köszi -
icons
addikt
válasz mikromanus #1514 üzenetére
Háhá, szépek ezek a feature-ök A tied súlyosabb volt, mint az enyém, de azt hiszem, leszek még pár kellemetlen élménnyel gazdagabb
De ez is arra ösztönöz, hogy
a) ne rontsd el a küldetést
b) ne hagyd abba a játékot egy küldetés közben
Igazán jó tanítójáték és PR(#1521) djnyakesz
1) ahol a térkép mutatja, lsd 2. kérdésre válasz
2) el kell menned a rádiótornyokhoz, felmászni, aktiválni és ezzel felfedezed a térképet (legalábbis ez meghatározott négyzetet benne. TÉNYLEG! Miért is nem kört?). De nem teljesen értem, hogy ez hogyan lehet probléma, lévén, hogy ezt elmondták és megmutatták gyakorlatilag a 2. küldetésben (amit persze ki lehet hagyni, de az még gyakorlatilag a bevezetés, tanítás része a játéknak, addig nincs értelme barangolni!)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz djnyakesz #1521 üzenetére
A térképen elvileg jelölve vannak hogy, hol milyen állatok találhatók, bár ahogy írtad nálad gubanc van a térkép megjelenítésével. Azt javaslom, hogy az elején mászkáljál össze-vissza a susnyásban, ott előbb-utóbb belebotlasz majd mindenféle állatba, igy a kecskékbe is. Én az első 8-10 órában csak a játék elején kötelező küldetést csináltam meg, azután csak bóklásztam össze-vissza, minden rádiótornyot beüzemeltem, az ellenséges táborokat elfoglaltam, meg írtottam a vadakat rendesen, így majdnem minden táróló cuccot megszereztem, meg egy rakat pénzt kerestem a felesleges bőrök eladásából.
[ Szerkesztve ]
-
Tecnamo
csendes tag
Ezzel befejeztem az ubi(fost)-os játékok vásárlását. Beleöltem 30+ órát, 70% felett járok, 10 főküldetés van hátra és besz*ptam egy glitch-et... Késdobálós minigame után eltűntek a fegyvereim (lőszerrel együtt), nincs ejtőernyőm, nincs kamerám és nem tudok követ dobálni. A fegyvereket lehet pótolni de a többi nélkül nem lehet végigvinni a játékot. Rengetegen írtak az ubi fórumára emiatt, de megoldás még nincs. Nem bosszantana a dolog, h ha nem fizettem volna érte (és szerintem a tört verziókon nincs ilyen hiba...)
Szal soha többet ubisoftos játék...
Ettől függetlenül szerintem az utóbbi idők leglátványosabb, legrészletesebb, legszórakoztatóbb játéka.
-
LackoMester
addikt
Na végigtoltam a gémet ( legalábbis a fő küldetést ) sajnos a dzsungel szajha nem élte túl a történetet. Jó gém volt, den pár kérdésem.
Spoiler
Az a helyzet, h. még most sem értem a lényeget, okés, h. kinyirtam Vaast, meg a másik palit, de akkor se értem, hogyan?
Mi ez az agymenés? ahogy levágtam Őket. ( gondolom az egész játékban jelenlevő misztikus dolgokkal van összefüggésben )
A végén választhattam Citra vagy a srácok, én a barátokat választottam, bár valószinűleg még 1 x végigtolom, és akkor Citra- t választom befejezésnek.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
marinea2
addikt
válasz LackoMester #1526 üzenetére
Felesleges ezert ujra kitolni. Inkabb a kis mellekkuldikert eri meg
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
luke.
aktív tag
válasz seederking #1528 üzenetére
Van egy olyan bug, hogy nem a kezedet látod a tetkókkal hanem egy fekete kezet (mintha néger lennél). A második sziggeten amúgy egy küldetésen álcaruhát kell lopnod lehetett ez is.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
hajbel
addikt
válasz seederking #1528 üzenetére
Van egy olyan bug, hogy néger vagy (röhögőgörcs)
Viccet félretéve: Nem lehet venni és nem is bug... Majd meglátod!
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Źşë'
addikt
multiban néha belepakol a földbe és olyankor nem lehet mozogni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tálusz
tag
Nem is értem ezt miért kellett kihagyni és utólag pótolni.
[ Szerkesztve ]
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
persil
nagyúr
Teljesen mindegy a beállítás, a játék gyönyörűen fut, 40-50 fps-sel stabilan.
Teljesen más jellegű a probléma, a hardvernek ehhez semmi köze."Még átgondolom érdemes-e emiatt a játék miatt."
Olyan játék nem létezik. Ha mindenképp upgrade-elni akarsz, akkor hajrá, ha nincs tervbe véve, akkor meg költsd értelmesebb dologra a pénzed. A játék menni fog, legfeljebb lejjebb veszel 1-2 csúszkát, de e miatt fejleszteni hülyeség.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
tome.jr
addikt
válasz LackoMester #1526 üzenetére
Miből gondoltad, hogy a hsz-ed első mondata nem spoiler? Miért kell elbaszni más játékát? Azt hiszem itt fejeztem be a topik olvasását.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Nagy vadak ellen van valami tuti fegyver?
Tigris nem szereti a langszorot, sokat kell varni mig rendesen atsul
A bolenyek, vagy micsodak az AK-tol csak siman morcosak lesznek.
Amugy kezdek belejonni, mar-mar szorakoztat. -
Pancsermeste
őstag
SPOILER: - vagy nem tudom, hogy az-e...
Azt a helikopteres menekülős missziót nem tudom megcsinálni, mindig lelőnek!
Már kétszer futottam neki elölről.... és mivel harmadjára már semmi kedvem se volt újrakezdeni a küldetést, ezért úgy gondoltam, nem adom fel, vagy 5-ször próbálkoztam a helikopis résszel, de hiába!
Hála a hülye mentési rendszernek, most megint kezdhetem elölről, de ezúttal már semmi kedvem hozzá, mert szerintem megint lezúznak.
Van itt valami trükk, vagy csak lőni kell? Próbálom az RPG-seket likvidálni a háztetőkről, és úgy tűnik robbannak is szépen... de végül csak leszednek valahonnan..
SPOILER OFF-= Pancsermeste® =-
-
Tomix24
addikt
válasz Pancsermeste #1539 üzenetére
Én ennél a résznél senkit nem öltem meg, csak rohantam. Egészen a helikopáterig, onnan meg jött a film, és vége is a pályának
-
Tomix24
addikt
válasz Pancsermeste #1541 üzenetére
Ja, ott akadtam el én is, az előző helis küldire gondoltam az imént
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én a játék első 8-10 óráját arra fordítottam, hogy szabadon kószáltam a szigeten, beüzemeltem a rádiótornyokat, stb, és vadásztam ezerrel. A kezdetben beszerzett bőrök árából vásároltam egy sotit, na azzal már lehet rendesen írtani. A bivalyok, egy közelről, fejre leadott lövéstől kifekszenek, a tigrisbe azért 3-4-et bele kell pumpálni. Az AK ilyen szempontból semmire nem használható, én max pár cápát tudtam elintézni vele partközelben.
-
bzoley
veterán
Köszi, majd kipróbálom. Shotit nem nagyon tartottam magamnál, mert AK-val jobban lehet célzott lövést leadni, a lángszórót meg nem mertem lecserélni, több fegyver meg nincs nálam.
Cápa alkatrész egyébként kell valamire? Nem rémlik, hogy találkoztam volna a nevével. -
addikt
A cápa bőréből lehet majd valamilyen nagyobb táróló cuccot készíteni. Egyébként meg pont azért érdemes a játék elején vadászni, mert a beszerzett bőrökből megszerezhetők a legnagyobb fegyvertartók is, így vihető egyszerre 4-5 cucc is, nem kell eldobálni egyet sem, másrészt a bőrök árából, mint írtam is már az elején lehet fegyvereket vásárolni. Persze az is igaz, hogy a játék előrehaladtával ezekhez amúgy is hozzá lehet majd jutni, de én úgy voltam nyugodt, hogy már az elején teljes arzenállal indultam az ellent aprítani.
-
Vistaboy
veterán
Na, sikerült végigvinnem a játékot, összesen 22 órába tellett, de egy csomó mellékküldetést kihagytam. Szerintem ez korrekt volt, bár néhol kicsit unalmasak és elnyújtottak voltak a missziók - pláne a lopakodós részek. Még egyszer valószínűleg nem viszem végig - esetleg ha lehetne egy másik, eltérő tulajdonságú karakterrel lenni -, de egynek nem volt rossz. Nekiesek a cikknek, szerda-csütörtök felé várhatjátok.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
persil
nagyúr
válasz Vistaboy #1547 üzenetére
Esetleg privátban leírod, hogy honnan szerzed a "sajtó példányokat" tesztelésre, illetve, hogy kinek és miért "kell" megírnod a cikkeket?
Nem hasogatom a szőrszálat, szimplán érdekel.
Onnan jött a kérdés, hogy most, ha jól tudom olyan játék akadt a kezedbe, ami annyira nem tetszik és sokan írták, hogy "akkor ne játssz vele", ami ugye esetedben nem volt opció.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz Vistaboy #1547 üzenetére
Hát jó gyorsan végignyargaltál rajta, én eddig kb. 25 órát öltem bele, de még csak az első küldetések környékén járok, de mint írtam is, én rengeteget csavargok a susnyásban, kutatok, keresgélek, vadászok, és voltak mellékküldik is. Nekem eddig bejött ez a szabad stílus, és ha nem unok bele idő előtt, akkor nálam bőven 100 óra körül lesz a vége.
-
Vistaboy
veterán
Nem titok, a kiadók küldik tesztelésre. És természetesen a Gamepod olvasóinak írok róla, a "kell" kitétel pedig esetemben azt jelenti, hogy mivel ők küldték és már aktiváltam, nem adhatom vissza, mondván, hogy ez nekem nem tetszik.
De mint már többször leírtam, igyekszem objektíven írni róla, lesz egy saját vélemény is, de lehúzni nem fogom a végén ennek alapján.
pendre54: Hát, pedig elhiheted, nekem néha már az agyamra ment a lopakodás, inkább halomra szerettem volna lőni mindenkit, hogy haladhassak.
(#1551) persil: Nagyjából igen.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest