- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Hát, Béláim az úrban, nekem ez a játék nagyon magas. Vagy én vagyok gyenge elméjű, vagy kinőttem belőle, vagy lemaradtam valamiről az elmúlt években, de nem megy. FC1-gyel többször is játszottam, FC2-vel annak ellenére, hogy elég bugyuta, szintén, de ezzel nem boldogulok. Ezer féle submenü, virágok, állatgyilkolászás, és nem értem, mire jó. Mint ahogy azt sem, miért van egy fegyverem, és miért nem tudok még tíz dolcsit akár a zoknimba is bedugdosni. Az állandó bújócskázás, szimplán csak nem nekem való, fél órákat töprenghetek, hogy aztán egy pillanat alatt elbukjam, ehhez egyre kevesebb türelmem van.
Egyebekről csak annyit, hogy ez a rész nekem most megint túl színes. FC2 valamennyire természetesebb, fakóbb volt, ez már-már meseszerű. Forgolódás közben a szemem majd' kifolyik, még nem jöttem rá miért, lehet csak FOV-ot kéne állítani, nem tudom. Remélem, sikerül valahogy ráérezni a játékra, egyelőre nem nagyon megy. Azt pedig szimplán csak elítélem, hogy a főfogás az állatok mészárlása. -
-
bzoley
veterán
Nem tudom, lehet hogy csak rég játszottam
A kocsikázás, barangolás az erdőben, becserkészés bejön, csak az ilyen nem életszerű dolgok zavarnak kicsit, hogy pl. miért kellett eldobnom a pisztolyom, ha találtam egy puskát.
SP
Most egy hajónál kell settenkedni, ezt is jobban el tudnám képzelni egy távcsövessel, a mögélopózás annyira nem jön be
De lehet, hoyg megszokom menet közben.
COD-val is el tudok bohóckodni, bár annak is megvannak a maga hátrányai. Nem tudom, most is így működik-e, de régebben, ha nem nyomultam előre, végeláthatatlanul lőhettem az ellent, mert újrajöttek. Hogy változzon a story, haladni kellett, szintén nem túl életszerű ebben a formában, kicsit idegesítő volt, de túúl tettem magam rajta. FC2-ben a kereszteződésben lévő barrikádik készítettek ki. Mindegy, hogy percekkel korábban kitakarítottam, ugyanúgy ott posztoltak, mintha semmi nem történt volna. Viszont a környezet piszokul bejött, sokkal természetesebbnek tűnt. De lehet szándékos a túlszínezés, ennek ilyennek kell lennie. Jó lett volna egy saturation csúszka a beállításokban, bár lehet, hogy vga oldalról is meg lehetne trükközni. -
bzoley
veterán
Ezzel szemben, ha elindulok egy küldetésre, előbb felszerelkezem mindenféle szükséges eszközzel, mert sosem lehet tudni. De lehet, hogy csak sok Rambót néztem
Ez van, mindenki másképp képzeli el a szuperhősséget. Meg lehet, nem kedvelem túlzottan a fölöslegesen túlbonyolított dolgokat, még ha az az érdekesség kedvéért is van.
Azért egyelőre nem adom fel. -
bzoley
veterán
Nagy vadak ellen van valami tuti fegyver?
Tigris nem szereti a langszorot, sokat kell varni mig rendesen atsul
A bolenyek, vagy micsodak az AK-tol csak siman morcosak lesznek.
Amugy kezdek belejonni, mar-mar szorakoztat. -
bzoley
veterán
Köszi, majd kipróbálom. Shotit nem nagyon tartottam magamnál, mert AK-val jobban lehet célzott lövést leadni, a lángszórót meg nem mertem lecserélni, több fegyver meg nincs nálam.
Cápa alkatrész egyébként kell valamire? Nem rémlik, hogy találkoztam volna a nevével. -
bzoley
veterán
válasz mikromanus #1952 üzenetére
Jogos
-
bzoley
veterán
válasz mikromanus #2003 üzenetére
Tegnap kezdtem újra. A story annyira nem jött be, ez a warrioros dolog kicsit sok nekem, de a táborok elfoglalásával, és a koponyás küldetésekkel baromi jól elvoltam. Az első körben sniperrel nyomultam, most késsel, pisztollyal próbálkozok. Egy tábort már sikerült késsel elfoglalni.
-
bzoley
veterán
válasz mikromanus #3575 üzenetére
Miért írtad a címbe, hogy undetected?
Amúgy ügyes.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz mikromanus #3577 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a végén ott volt az 550XP
De nem sok kellett. Amúgy jártam már úgy nem egyszer, hoyg az utolsó éppen észrevett, vagy legalább is azt, hogy valaki épp késeli, és ugrott az 1500.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Revolut
- Apple asztali gépek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent a StreamSharkról!
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest