-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz LackoMester #172 üzenetére
Én amikor épp néztem akkor épp 1GB-ot Windows 8-al együtt 2-t!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
szasanyi
félisten
válasz LackoMester #176 üzenetére
Azért, hogy vedd meg! Vagy ha 8 van, akkor lehetőleg duplázd meg, abból baj nem lehet. Ja, hogy tényleges igény és/vagy pénz nem mindenikek van? Az nem lényeg... a lényeg, hogy ha nincs valós igényed, akkor legalább mesterségesen gerjesztett igény legyen rá, és ész nélkül vásárold a hw-eket. Ti. ebből él a PC piac.
-
bognar110
őstag
válasz LackoMester #180 üzenetére
Multiplayer - Free Roam van a játékban ?
-
bognar110
őstag
válasz LackoMester #184 üzenetére
Jaaaaj nem tőled akartam kérdezni új hozzászólást akartam
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz LackoMester #812 üzenetére
Nehezen indul be, de utána már nem lehet lerakni.
-
Tomix24
addikt
válasz LackoMester #815 üzenetére
Na, majd amikor égő nyíl vesszővel, vagy a Rambó féle robbanó fejess nyilakat lövöldözöd.. Nyammm.
-
SkyS1gn
félisten
válasz LackoMester #817 üzenetére
Ezt akármikor kicraftolhatod szóval nem spoiler
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz LackoMester #821 üzenetére
há' nekem még gyujtó sincs
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Mcray
senior tag
válasz LackoMester #840 üzenetére
Igen, de ahogy mozgolódnak, mindig észreveszik a hullákat
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
nanorambo
őstag
válasz LackoMester #1101 üzenetére
NAGY SPOILER
Igen elég érdekes lett a sztori.
A lényeg az, hogy a szörnyet beszívva ölöd meg, az csak hallucináció. Vaas megölését még én sem igazán értem. Ok, hogy belédszúr egy mérgezett(nek tűnő) kést, de akkor az utána mi? Mrg közbe állandóan mondja, hogy " I am you, and you are me". Aztán megölöd. Szerintem ez csak később fog kiderülni. Vagy nem
Kicsit zavaros. -
Gippo
senior tag
válasz LackoMester #1116 üzenetére
Ezért kell kikapcsolni a riasztót
(#1117) tom 007 Youtubeon keress rá, én is úgy néztem meg a másikat. ^^
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz LackoMester #1181 üzenetére
Én meg egy olyan küldetést toltam, hogy Sam kezelte a géppuskát, én vezettem és be kellett menni egy táborba és szépen sorba felrobbangatni mindent. Annyi ellenséget ritkán láttam még és a végére jött a meglepi, hogy el kellett volna húzni, de beakadt a játék (konkrétan nem lefagyott, hanem nem tudtam kiszállni a kocsiból), most meg kezdhetem elölről, mert sehol nem mentett.
-
marinea2
addikt
válasz LackoMester #1526 üzenetére
Felesleges ezert ujra kitolni. Inkabb a kis mellekkuldikert eri meg
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
tome.jr
addikt
válasz LackoMester #1526 üzenetére
Miből gondoltad, hogy a hsz-ed első mondata nem spoiler? Miért kell elbaszni más játékát? Azt hiszem itt fejeztem be a topik olvasását.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest