Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krx21

nagyúr

válasz Vistaboy #1370 üzenetére

Szerintem ne írj róla! Hidd el nem a játékkal van a baj! Lehet Te állsz hozzá rosszul, vagy egyszerűen nincs hozzá hangulatod! Nem is értem mit vártál akkor tőle? Vannak hibái, de egyáltalán nem érdemli meg a negatív kritikát! Aki látott fantáziát az 1. és a 2. részben az biztos megkapja amit vár! Ha megírod a borúlátásodat akkor sok mindenkit félrevezet el, vagy legalábbis felhívod a figyelmet egy negatív látásmódra, amire semmi szükség! A játékteszt nem csak a hiba keresésében rejlik, hanem inkább kedvcsináló előjáték kell hogy legyen, ha utóbbi nem megy akkor ne írj róla...
    Nem vagyok vele egyedül, de ez egy nagyon jó játék! Optimális, arany közép út a COD és Skyrim között!
    Kellően összetett, mégis könnyen emészthető... Hatalmas szabadság, mégis történet vezette az egész!
    Az elődökhöz képest, szinte minden rész javult: Történet vezetés, akciók, járművek használata, karakterfejlődés... Azon ritka programok egyike ahol a fejlesztők ígéretei megvalósultak és nem csak reklám volt... Egy program amiért lelkesedni kell! Ha nem megy, várd meg a napsütést, mert lehet veled van a baj... :K

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák