-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7449 üzenetére
Nagy kár mert rohadt zavaró. Amúgy vannak tök fontos dolgok amik apróságoktól javulnak meg. Pld. a az all settlement extended az életbe nem áll neki működni ha csak a scrap corét rakod fel ugy vettem észre... Mind1 Nekem ez így most jó. Csak már tolhatnám stronggal. Attól félek gyenge lesz ehez a level scalehez. Mcraidi is mefcsuklott párszor az unbrakeable s01 5 be.. Viszont azt nézem, hogy nagyon könnyű elhagyni a társadat ha begigol nem mindig olvassa el az ember a nagy harcban úgyhogy villoghatna a térképen vagy valami Nekem fent van a where are you de azt az odateleportot is fel kell tennem úgy látszik
Nem tudsz valami jó modot ami kemény followereket ad? A uniquie followert azt felnyomtam de olyan feltételeket kér, hogy azt se tudom mi az. Van egy tök jó nagydarab állat viszont ahhoz állatbarát 4 es kell meg egfy tök kirély robot ahoz tuzdomány 4. Meg amibe légyszi segíts mert AKAROM azt a followert az van írva mintha képewsség lenne de nincs olyan képesség szerintem annyit ír, hogy com. destroyer... 1 Na ez mi? Viszont rájöttem mindenképpen felteszem a modot jó is hogy eszembe jutott, mert a morelurkokból főleg az elitekből ilyen esik hogy mileruk katona gránát tojás milerk quen meg king gránát ugyanez aknába is Szerintem oltári jópofa. Még egy régebbi játékomnál így öltem ,meg egy baromi nehéz ellenfelet és rohadz igényesen meg vannak csinálva amúgy ha túlélik lehet benbül gyönyörködni. Mindenképp 10 es már emiatt is.. De hogy, miért kötötték a followereket ilyeen nehéz feladatokhoz?...
Off: Csak én készülök ki ettől a melegtől ? MKeddig tart még ez a pokol. Basszus régen nem volt ennyire meleg
Mondjuk még az én lakásom istenes de muteromnak hátul van egy üveg redőny. Ilyen szép nagy hálós. Na annak adnék nóbel díjat aki azt oda kitalálta.[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
SaGa59
őstag
Ha már beszállt, akkor legföljebb úgy, hogy kivárod, míg kimászik belőle, vagy kilopod a fusion core-t belőle. Kidumálni elég esélytelen. Ha nem akarod, hogy beszálljanak, a tápot mindig szedd ki, ha magára hagyod a PA-t.
Az F4se hozzáigazítás az aktuális játékverzióhoz szükséges, de nem elégséges. Ha van is olyan mod, ami használja a script extendert, azt sem árt frissíteni hozzá, ha a modder csinál még frissítéseket. Ha nincs olyan mod, akkor meg az f4se is felesleges. A legutóbbi verzióhoz valamelyik ilyen mod még nem frissült, így én is visszatettem az 1.10.98-as verziót.
A place everywhere akkor szokott meghalni frissítés után, ha ügyesen hagytad felülirni a konfig fájlját. Trükkös a nyavalyás, mert a minta konfigban csak a default értékek vannak kikommentelve, de addig míg azt át nem nevezed place.ini-nek, nem fog működni. Az f4se\plugins könyvtárban van.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Liner
aktív tag
Esetleg a watts laser gunon kívül meg az aquilán kívül meg van ami így szórja a lézert de az Istennek nem találom ja cross action lézer de nem úgy nem találom hanem a játékba. https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/27050
Ezt te látod mert lehet kiszúrja a szememet de én nem. Na most mondjuk úgy látszik találtam még párat de ha tudsz valami igazi látványos lézerfegyót az jó volna. Ami tényleg olyasmi mint star warsba volt.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Help! Nem tudod tudja valaki, hogy tudom belőni, hgy egész nap egyforma tiszta max napsütés vagy borongós idő legyen. mert valljuk simán a true stormddal kb 2 nap alatt van annyiféle iodő mint amúgy 10 év alatt a normál életrben. Az egy dolog hogy sárga, de hogfy ne is lássak az orromig, meg az fps t is zabálja Nekem nem kell kösz. Nincs rá módszer többi időt kicsszedni ilyesmi?
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Chabe89
addikt
A NAC - Natural and Atmospheric Commonwealth pont ilyen, de a minap azt mondtad, hogy te fel nem raknál ilyet.
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7457 üzenetére
Bocsáss meg mit mondtam pontosan? Nehogy megint félreértés áldozatai legyünk .
No. Hatalmas köszönettel tartozom! Sokkal jobban fut mint a vivid!!!! Amit küldtél. A 66" miatt én nagyon látom...
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7447 üzenetére
Hahahaha Ezért is köszönettel tartozom emberen még nem teszteltem de megtömtem cryoval és hát az magáért beszél.... Pedig épp le akartam menni vissza a cryo fegyverért de ezekután? minek? Rohadt jó fegyvereim vannak most. Ezt a cross action lasert is megtaláltam a watts laser upgredelve eszméletlen szóval nem panaszkodom
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7460 üzenetére
Ja... Ezt továbbra se raknám fel. Csak annyí kell, hogy tiszta idő legyen semmi más változtatás... Viszont nem akarom a mdodra fogni de valamiért nekiállt csúnyán fagyni. Leszedtem és most semmi gond. De hangsúlyozom még a biosba is belementem mondom leveszem 4 re de előtte megpróbálom a vividel.
De itt megint valami tévedés van. Én valami photorealistic modra mondtam, hogy fel se raknám. Legalábbis azzal tévesztettem össze mert csak annyit néztem én is ha beírom photo mit dob ki és nem találtam csak azt amit akkor mojntál.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7462 üzenetére
Mármint a true storms? Ja az végülis elég. kb egy negyed órát bír de most negyed óránként gyorsabban be lehet állítani hogy milyen ido lehet mint egy töltés az nekem jó...
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nem rég kezdtem el fallout 4-ezni. Két build között hezitáltam ilyen assassin féle és gunslinger között.
Gunslinger mellett döntöttem mert az assassin túl monotonnak tűnt.Ez alapján kezdtem el a dolgokat:
[link]Jó ez a guide szerintetek? Ami annyira nem tetszik hogy V.A.T.S alatt egyszerűen kb lehetetlen fejlövést bevinni.
Meg még egy két kérdés ha nem baj:
- lehet resetelni a starter statokat és perk pontokat?
- most csatlakozva vagyok a Polgárőrséghez és a Brotherhood of steelhez. Ez a kettő nem fog összekavarni illetve lehet még majd valakikhez csatlakozni?
- a blökit majd csak akkor lehet elrakni hogyha meglesz a Lone Wanderer?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7464 üzenetére
Szia! Azt csinálsz amit akarsz. Ennek a játéknak ez a lényege.. Pld Nekem volt olyan karim, hogy kihagytam a polgárőröket mert nem szeretem ezt a Preston garveyt. Kikerültem őket azt 60 level mulva is ott lövöldöztek. Mondjuk a légvédelmi ágyu miatt érdemes nem kihagyni... Szerintem a legélvezetesebb kari mindenképp max endurance. ugye meglyegyen a gun nut. és a szerencse ágon 5 pont, hogy meg legyen az xp szorzó!! Az fontos... Többi meg mehet a perceptionra mert zárat nyitni utána pedig robbantgatni jó... Ha azt elérted akkor viszont erő tizig felpakol, hogy megszerezd lvl 50 re a Pain traint ami szerintem a legélvezetesebb a játékban és rájössz, hogy a V gomb nem véletlenül van elérhető helyen ugyanis ezt a játékot ugy a legélvezetesebb játszani ha néha külső nézetben mész néha meg belsőben. Pld én Pain trai nél mindenképp kinyomom külsőre és élvezem ahogy hullanak az ellenségek körülöttem mint a hópehely. De közben a power armor miatt és a sugárfegyverek miatt intellectben fel kell menni utsó előttiig és az építés miatt pedig nyilván polgármester 2. Mert ha azt megkapod össze tudod kötni a falvakat-q a paréjon ha építés modba vagy és előhoz városlistát ezekután már minden megszerzett városban eléred a sanctuary raktárába bepakolt cuccokat. Jaja 100 erő után mehet felfele a karizma... Pont az agility amin nincs olyan feltétlenül szükséges cucc. Mondjuk ha szeretsz vatsot használni akkor kötelező ugyanis az tolja felfele azt a számot amit keveselsz magyarul, hogy milyen messziről hány % ban találsz el valakit. Kezdőként megemlíteném neked a sárga állványt oda kell beállni a power armorral és ott tudod javítani fejlesztgetni.. T gomb a javítás!!! Aztán ha ezek megvannak akkor fogsz rájönni, hogy ez a világ legjobb játéka ugyanis nem csak a játékkészítők írták hanem a rajongók is írják folyamatosan. Ezeket úgy hívják modok.
Ellátogatsz ide: https://www.nexusmods.com/fallout4 Felteszed a NMM nevű programot és innen kezdődik az igazi kaland... Ugyanis elképesztő jó modok vannak a játékhoz. Ami gond az-az, hogy veszélyes. Szóval nem árt utánanézned, hogy mit mivel stb stb.... Azt meg itt tudod elsajátítani https://www.nexusmods.com/fallout4 és nem egyszerű. De az hogy a tehenek ne a tetőn álljanak a parasztok a csengetésre ne egy óra alatt jöjjenek oda, az, hogy akár kétszer annyi vagy 10 szer annyi és féle ellenfeled legyen aztán a legmodernebb fegyverek fagyasztórobbanófejes íjtól a Desert eadle ig lábamputálás golyóval több vér és még sorolhatnám. Sorolom is kicsit. Mindent tudsz építeni ami a játékban létezik tul. képpen. Szóval végletekig kicsinosíthatod a konyhát ha nem tettszik a csöves város egy gombnyomás és felújítottad kitakarítottad belőle a sok szar szemetet. Bármit össze tudsz törni ami nem tetszik Még részletesebbre tudod formálni a karidat több helyre tudsz bemenni a játékban. Már épületbe... Többfajta készépületet is tudsz bővített határokkal ahova aztán tanktól kezdve az égig érő viztoronyig bármit építhetsz csak a fantáziád szab határt. No ez a Fallout 4 Röviden....!!!! Tul képpen személyre tudod szabni a játékot ha ügyes vagy... Bocs ha nem tagoltam lusta voltam. Azért remélem tudtam segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7464 üzenetére
Bocs rossz címet írtam másodikra szóval a modokról mit mivel és a veszélyekről. https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/23556
Tulajdonképpen annak ajánlom legjobban akinek nem tetszik a wow és el szeretné ütni az időt.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7462 üzenetére
Mellesleg a True stormsra rá kelll rakni a vivid weatherst és ott nyárra állítani...
Csokis ez megint Neked help. Mindig a fallout 4 unofficial patchat rakd fel először mod és utána jönnek az időjárás modok..
A grafikába belepiszkálni pedig még úgy is meggondolandó ha 1080Ti SLI d van mint Nekem...[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz Chabe89 #7468 üzenetére
N. P. Jó játékot. Nekem sikerült megint újraraknom és mostmár tényleg nem akad no meg átnyálaztam amit belinkeltem hát... Nem egyszerű
AMúgy igazad volt a conifersszel.A legegyszerűbb illetve a legbiztosabb tényleg az, ha leszeded a gémet aztán majdnem minden felrakott mod után benézel...
Mondjuk nem néztem be 192 szer mert még mindig annyi van fent csak most meg se rezdül.. De néha be kell.Mellesleg a mod amit ajánlottál esetlegesen vivid helyett a fákkal is csinál valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Uhh hát köszi a kimerítő választ
Kicsit sok volt egyszerre
Most lvl 13 vagyok, gondoltam arra hogy végigviszem modok nélkül aztán majd ha újra játszom más buildel akkor majd felrakosgatok egy két modot.vagy ha felrakok egy modot érdemes újrakezdeni az egészet?
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7470 üzenetére
Játszd végig először, mert ha elkezdesz modolni utána többet fogsz azzal szöszölni, mint magával a játékkal.
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7472 üzenetére
Nem használok speciális buildet. Az elején Local Leader, hogy elérjem a dolgaimat az összes településről, mert én nem használok fast travelt. Utána amire éppen szükségem van (általában félautomata fegyverek, pistoly egy kis toughness meg ami jön.)
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7474 üzenetére
Igen, azt érdemes felrakni, de ne vidd túlzásba.
7475: Ha neked bejön, akkor nyugodtan használd valamelyik buildjét. Én nem szeretem egy irányra limitálni magam.
-
Csokishurka
őstag
válasz Chabe89 #7476 üzenetére
Hát lehet másodjára már én is a magam útját fogom járni csak most még nem ismerem ki annyira ezt pont rendszert.
Azt se tudom hány pontot fogok kapni, mennyi a max lvl...
Szóval majd idővel...csak hát nemsokára jön az új wow kieg..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7477 üzenetére
Szerintem nincs felső határ, de ha van is akkor nagyon magas. Nekem az első végigjátszásom vége fele valami lvl 300+ volt (sokat építettem). Azóta le is korlátozom, hogy craftolásra, meg építkezésre ne adjon XP-t.
-
SaGa59
őstag
Bocs, de ha a modokkal nem akar valaki sokat szívni (miközben próbálgatja, melyik tetszik, melyik nem, azaz, hol feltesz egyet, hol levesz), a NMM-et jobb nagy ívben elkerülni, mert széveri a játék data mappáját. A Mod Organizer 2 a megfelelő mod manager. Az egy bitet nem ír a telepített játék könyvtárába, minden modot külön a saját könyvtárában tart, bámikor ki vagy bekapcsolható bármelyik anélkül, hogy felülírna más modhoz tartozó fájlokat. Igaz az elején utána kell olvasni egy kicsit, pontosan hogyan működik, de nagyon megéri.
Az nmm max azoknak jó, akik pontosan tudják, melyik modokat akarják feltenni és azt is, milyen sorrendben kell telepíteni őket anélkül, hogy nagyobb kárt okoznának a már korábban telepítettben.
Egy dolgot azért ne felejtsünk el. Itt nincs olyan, hogy először végig viszem modok nélkül. Mit viszel végig? Melyik szálat? Ennek a játéknak akkor van vége, amikor ráunsz. Az úgynevezett „fő sztorivonal” az egyik leggázabb mindközül, amit követni lehet ebben a játékban. Szerintem. Ha azt messzire elkerülöd, és csak úgy élsz bele a világba, áttúrsz minden kis zugot, eldöntöd, melyik feladatot akarod megoldani és melyik nem érdekel egyáltalán, sokkal összetettebb és élvezetesebb lesz. Szintén szerintem.
El kell képzelni egy karaktert, kitalálni, milyen lesz a jelleme és aszerint dönteni az egyes pontokon. Nem aszerint, amit Preston vagy a többi frakcióvezér jónak lát.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Csokishurka
őstag
Hm ez egy érdekes megközelítés: (Számomra)
"El kell képzelni egy karaktert, kitalálni, milyen lesz a jelleme és aszerint dönteni az egyes pontokon. Nem aszerint, amit Preston vagy a többi frakcióvezér jónak lát."
Akkor csinálok egy kardozós, gunslingert. (nekem ez a páncélos dolog nem jön át)
Még az is lehet hogy újrakezdem.Megnézem ezt a modos témát
Köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De miért piros Vault Boy ruhája?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sixpak
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7484 üzenetére
Nagyon megtetszett ez a design, sokat keresgettem, míg rátaláltam a (nekem) tökéletesre.
Amúgy készült még egy ilyen is:Nekem mindig a 3 volt a kedvencem, borzasztó sok órát beletettem a megjelenés után.
Csokishurka & Istvankeresz:
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Ryder62
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #7484 üzenetére
Mert Nuka Worldben van.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Ryder62 #7486 üzenetére
És ott pirosban nyomul? Ezt a ...kupacot a Far Harbor felénél otthagytam, a Nuka World-öt már ki sem próbáltam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Liner
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #7487 üzenetére
Bocs udvariasan megérdeklődöm, hogy most mivel játszol ha Neked az egykor év játéka stb.. xarkupac? Mondjuk azt bevallom, hogy egy Animus controll panel többet érne a modoknál..
Bocs csak nem szeretem ha valaki a játékot fikázza holott lehet nem a játékkal van baj...
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Mondjuk a legelsők között a Preston overhallt raktam fel. Egész szimpi kis néger gyereket raktak be helyette. Mert hát valljuk be, ha lenne olyan faj , hogy néger-paraszt akkor Preston lenne annak a fajnak a képviselője, egy ikon..
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7470 üzenetére
Sokféleképpen lehet játszani. Pld hagyod a lootot a fenébe és átmész akció fps be egy kis sz játék beütéssel. Konzol elő- Alt-Tab ctrl-c ctrl-v http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_console_commands
De nem kötelező újrakezdeni ha felraksz egy modot. Viszont sok olyan mod létezik ami tényleg jót tesz a játéknak. Az, hogy a plugin rész fekete maradjon tényleg kisebb művészet. Aztán még az se garantálja, hogy valamit nem rontottál e el.
226 modal fekete vagyok de nem bírja a város de tényleg csak a közepét D city előt. Az SLI-mVannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezerszer leírtuk már többen, hogy miért gyatra ez a játék a korábbi részekhez képest, nem fogom ezeregyedszerre is. Ha érdekel, keress vissza.
Az pedig teljesen hidegen hagy, hogy mit nem szeretsz.
-
Liner
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #7491 üzenetére
Ezek után egyértelmű, hogy nem a játékkal hanem veled vannak komoly problémák.
Nem a hibákat kérdeztem. Például az építős menüt meg lehetne úgy csinálni nyomsz egy v-t pillanat alatt előjön, az alkategóriákat meg, hogy mit építesz mint a windowsban a mappák között egérrel levezényled. Onnantól, hogy megnyomtad a v-t egér.. Csináld meg ne itt fikázódj.
Annyit kérdeztem mivel játszol most.Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #7491 üzenetére
"most mivel játszol" Ez volt a kérdés.
Mivel van egy SLI 1080Ti m és akkor nem ezzel a ....ral tolom hiszen megtehetem, hogy bármivel játszak rezzenéstelenül. Adj valami tippet plz.
Mellesleg ez az egy rezgeti meg. modokkal Tehát tényleg rossz. A Farcry 5 től minden mai játék a gépeme eredetiben és én ezt tolom... Legalább a metróig.. szörnyű ízlésem lehet...[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Ha bejön a játék akkor hajrá, élvezd Ne zavarjon hogy kinek mi a baja vele. Ha érdekel mégis, akkor blackdogone, gyimger illetve az én nevemre rakeresve itt a topicban megtalálod a párbeszédet a témáról.
Nem sok olyan játék van, amit olyan szinten személyre tudsz szabni modokkal mint az F4, ugyhogy ha bejön maga az F4 + modolgatás, nem sok alternatívád van szerintem Az elődöket próbáltad? F3, NV?
Az új metrot én is várom, de kétlem hogy ahhoz lesz annyi mod mint az F4hez pl, ugyhogy reméljük gyárilag jól lesz összerakva
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
válasz micafighter #7494 üzenetére
Ok lesz időm ránézek de én a modolást külön játéknak tekintem.
A hármat végigtoltam. Szerintem ez sokkal jobb..[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Adok egy tippet: játssz bármivel, engem totálisan hidegen hagy, hogy mire polírozod a bohócot. Bocs, de elég régen kinőttem már abból, hogy arra verjem a cerkát, hogy SLI, meg mi röccen meg milyen grafikával, meg mi hogy néz ki.
Én most a God of War-ral, a Fallout New Vegas-szal meg a Wasteland 2-vel játszom, szóval nem szállok be az e-penis méregetésedbe.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #7497 üzenetére
Honnan van? -
sixpak
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7497 üzenetére
Zseniális....grat.
Nekem is készül még pár.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest