Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    "Legyetek kedvesek ezt megcsinálni! Előre is köszi mindenkinek!

    Azok, akik nem csinálják meg, és megosztják az írásaim a nyilvánosság számára, azokat TÖRÖLNI FOGOM! Meg szeretnék maradni privát kapcsolatban veled. Amiket kihelyezek: írások, fényképek a családi és személyes dolgaim, nem szeretném, hogy idegenek férjenek hozzá!! Azonban a Facebook legújabb változásai hogy a "nyilvánosság" láthatja tevékenységeimet BÁRMELY falon. Ez akkor történik, amikor a "like-olod" vagy a "comment"álod az írásokat képeket. Sajnos, nem tudjuk megváltoztatni ezt a beállítást magunknak, mert ezt a Facebook így állította be!
    KÉRLEK helyezd a kurzort a nevemre (NE KATTINTS), egy ablak jelenik meg, most mozgassad az egeret a "Ismerősök" (kattintás nélkül is), majd le a "Beállítások", kattintsál ide, és egy lista jelenik meg. Töröld a kis “pipát” az “ÉLETESEMÉNYEK" az " "ÁLLAPOTFRISSÍTÉSEK" és a" FÉNYKÉPEK"mellett. Ezzel a tevékenységgel többé nem leszel nyilvános.

    Most Te is másolhatod és beillesztheted ezt a faladra. Amint látom ezt a beírás a faladon, én is ugyanezt fogom tenni... szeretnék meg maradni az ismerőseid között, akiket én választottam, de nem szeretném, hogy adataim és képeim ezen kívül mások oldalain is megjelenjenek…. mé"

    Mi ez már?! Ugye újabb kamu?! Szerintem ez hülyeség. A fent leírtakat, ha megcsinálod, akkor az adott emberkének az állapotfrissítéseit, új fényképeit életeseményeit nem fogod látni, nem?!

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák