- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothm
őstag
Srácok help pls!
Van egy face accountom, amit sulihoz használok, csak sulis csoportok vannak bejelentkezve, ami nagyon fontos nekem.
Nos, amikor belépek csak ezek fogadnak(nincs egy ismerősöm sem), bal oldalt látom, hogy hány friss megjegyzés van, az egyes csoportoknál.
Amikor ma beléptem semmit nem ír ki. Full fehér az index. A csoportokból nem tettek ki, abban tag vagyok, de nem értesít semmiről.
Mit lehet a gond? Elég fontos lenne!
Köszi -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Régebben az albumok részben tudtam rendezni melyik album legyen elől melyik hátul.
Most hiába próbálom nem tudom mozgatni húzássalLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
feka007
veterán
Hogy tudom beállítani, hogy külső szemlélő (nem ismerős) ne lássa a posztokat az üzenőfalamon (vagy hogy a vérbe hívják azt, ami megjelenik, mikor rákattintok a nevemre..) egyáltalán? Szóval hogy csak az "About"-ot, profilképet lássa, stb. Néztem, de nem sikerült rájönnöm.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz feka007 #7807 üzenetére
Adatvédelmi beállítások-> Ki láthatja a dolgaimat?-> ismerősök
A képeket, pedig a képeidnél tudod beállítani, illetve az albumoknál. Ha az albumokhoz mész, akkor jobb oldalt lent megjelenik egy fogaskerék, vagy ember ikon, annál tudod állítani a láthatóságot. A profilképeknél egyesével is lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
udv,
emailes lekeresest hogy lehet kikapcsolni?
koszi!
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kispx
addikt
válasz Mr.Csizmás #7809 üzenetére
adatvédelem -> Ki találhat rám? -> Ki találhat meg a megadott e-mail címed vagy telefonszámod alapján?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #7809 üzenetére
Üdv!
Adatvédelmi beállítások -> Ki találhat rám? -> Ki találhat meg a megadott e-mail címed vagy telefonszámod alapján? -> És itt ismerősökre tudod beállítani. Érdekes mert korábban "senki"-re is be lehetett állítani, de már nincs ilyen opció....
Hopp, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Helló!
Tud valaki olyan beállításról a Facebook -on, hogy ha kiteszek valamit (pl.: egy videót), csak az vegyen tudomást róla aki épp az oldalamon jár?
Tehát, ha posztolok az ne jelenjen meg itt kint mindenki előtt.Remélem értelmezhető a kérdésem.
(sorry a copy / paste -ért)
-
akyyy
senior tag
ha van egy oldal (pages), amire ha rámegyek, akkor kb olyan oldalt hoz be, amit nem is oldal, csak sokan adhatták meg ugyanazt a nevet. elvileg lehet szerkeszteni is ahol a kategóriáját lehet szerkeszteni, illetve egy másik oldalt lehet hozzá csatolni(?)
hogyan tudmám ezt az oldalt elkezdeni szerkeszteni?
-
nagyúr
Sziasztok
Szeretném hozzáadni a telefonomat a facehez, hogy ha idegen eszközről lépek be akkor küldjön a telóra értesítést, és a kódot amivel jóvá tudom hagyni.
Megadom a számot majd ezt írja:
Sorry, we have already tried texting multiple codes and they all seem to have failed.Valaki találkozott már ilyennel?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MODERÁTOR
ha egy oldalt korábban lájkoltam, majd később ezt visszavontam, miért maradnak a bejegyzései a fostartályban? Hónapokkal ezelőtt történt ez, mégis még ma is látom az újdonságokat
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Jamby18
senior tag
Olyat be lehet állítani, hogy ha van egy ismerősöm az ne lássa rajta kívül kik az ismerőseim?
Vagy ezt csak úgy lehet ha ő nem az ismerősöm és én letiltom, hogy ne lássa az ismerőseimet, képeim de ahogy ismerősök leszünk lát mindent? -
kpal
nagyúr
Ma milyen kíváncsi letta FB , felül állandóan kérdezi a mobilszámom ,melyik iskolában jártam ...
-
MODERÁTOR
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #7827 üzenetére
Ugyan ez a hiba nálam is fent áll, szóval gagyi bug
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
xenom0rph
őstag
Elég furcsa a face üzletpolitikája, amikor lehetett rögtön feliratkoztam az új news feedre de még semmi ... Aki meg nem kérte annak meg már van, sok értelme van így ennek...
halahala
-
foxtrott
csendes tag
válasz xenom0rph #7829 üzenetére
ne búslakodj nekem is 1 hónap kellett az egy soros üzenőfalamhoz meg hogy a nevem a borítóképbe kerüljön, a teljes új felület meg kitudja mikor aktiválódik....és tényleg figyelmen kívül hagyják a magunkfajta önként jelentkezőket az új felület kipróbálására (mert ez nem függ össze azzal hogy több száz millió profilt kell átalakítaniuk - hisz akik nem kérték is megkapták)
Minden ember tud repülni, csak ki kell zárni a zuhanástól való félelmet.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kérdés: adott egy kép a profilképek között. nem akarom, hogy ott legyen, de nem akarom, hogy elvesszenek a hozzá írt dolgok. meg tudom oldani, hogy átmozgatom egy másik mappába úgy, ahogy van, hozzászólásostul? nem igazán sikerült egyedül.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7832 üzenetére
aztat nem akarom, az olyan, mintha törölném. nekem áthelyezés kéne.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7834 üzenetére
szar fészbuk. thx.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #7836 üzenetére
oh, azt most csináltam, megjegyzem véletlenül, átláthatatlan trágya, be se merek lépni
-
Fecogame
veterán
A vihar elment, de vele együtt a chat is...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Zolaash
senior tag
Hali!
Egy ismerősöm tiltotta valahogy a saját profiljában, hogy (youtube) videót tudjon megosztani. Hol/hogyan lehet kikapcsolni ezt a tiltást?
Rip and tear
-
choco01
addikt
Hali.
Nem tudtam hova írni, remélem itt is tudtok segíteni.Ezt miért írja facebookon ha képekre kattintok?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne aktiválnom a gráf keresőt?
Már csatlakoztam a váró listához hónapokkal ezelőtt, még sem történt semmi azóta.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az új timeline-on a saját adatlapomon az ismerősöket balra szerintetek mi alapján rendezi?
Nem változnak,nem is baj.Mindig az a 9 ember vanLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
qdak
addikt
hy, szeretnem 1 ismeros ismeroset megkeresni /mobilon/ de ha ranyomok ismeroseire, szamomra rendszertelen halmazba szorja be oket /nem abc.../ nem fogok lapozni a vegtelensegig, h hatha majd ott lesz, alul a kereso, nem az ismerosei kozt keres hanem mindenki kozt...
vmi otlet?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Nem tudjatok miert nem jo a szokirakon a pro verzio?
Hogyen kell aktivalni?
A penzt levonta es semmi
Kérlek aki tud segitsen!
Köszönöm!Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest