-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Pont azzal szopok én is, az Istenért sem jön meg a megerősítő kód.
Fecogame
freemail-re, de azt használom ilyen célokra ezer éve, noh meg rá van irányítva a gmail-emre, eddig semmi, de semmi probléma nem volt ebből kifolyólag, megkaptam mindent.
Néztem. Az volt az első, h a SPAM-eket végignéztem, de semmi.
Próbáltam három böngésző alól is, de semmi.Most csináltam úgy hetedjére, de nem küldik meg. Ilyenkor mi van, hova írjak?
Ez így elég lol, mert nem tudok belépni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mawyx
őstag
válasz krizmo_ #6752 üzenetére
Próbáltam, de ki is írja
"This photo is now hidden from your timeline. Visszavonás
Továbbra is megjelenik a keresésben, a hírfolyamban és egyéb helyeken a Facebookon." szóval nem lehet a hírfolyamból elrejteniEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
krizmo_
Topikgazda
Egyébként, érdekes, hogy ennyit bajolsz ezzel. Nálam csak akkor osztja meg, ha direkt megosztom az üzenőfalamon, nálad meg így is megosztja....nem értem.... Kezdem azt hinni, hogy nincs 2 teljesen egyforma facebook, mert eddig akiét láttam mindegyik másabb volt valamiben...
-
Mawyx
őstag
válasz krizmo_ #6754 üzenetére
Belemegyek az albumba, szerkesztés, +kép feltöltése, kiválasztom a képeket és csak fényképek közzététele gombom van, ezzel pedig kikerül hírfolyamba. Ha timelineról rejtem, akkor is az idézett szöveg szerint nem lehet a hírfolyamot kikerülni.
[link]Most azzal szenvedek, hogy "csak én" látom az albumokat , várok kb 2 hetet és láthatóvá teszem.
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Cyberpunk
félisten
Üdv van egy rejtélyes nagy problémám. Semmilyen csoportba nem tudok kommentelni a postok alá. De még postolni sem tudok. Csináltam ma egy új profilt próba ként, de ott meg csak postolni tudok, de az alá kommentelni már nem. És ez megy minden olyan csoportban ahol tag vagyok, PC-ről, laptop, mobil, tablet. ellenben minden más megy. Ja és otthoni, céges wifi és mobilinternetről is ugyan az van. Egyszerűen nem értem ezt már napok óta ezzel szenvedek. Valakinek ötlet?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
14adam
addikt
hogyan tudnám lementeni a beszélgetéseimet? Van egy személy akivel már 36 000-nél járok. Szeretném visszaolvasgatni,hogy hogyan is kezdődtek a dolgaink de nincs kedvem visszalapozni ennyit.
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #6751 üzenetére
Ha, valakinek van ötlete kérem írjon, mert ez így elég kiborító, h valamiért nem jön meg a megerősítő kód, ebből kifolyólag meg nem tudok belépni.
Hova lehetne ezzel kapcsolatban írni egyébként?
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dyrtyho
őstag
Na, hétfőn délben vissza kaptam a jelölési lehetőségemet, mivel már másodjára tiltottak le karácsony előtt, mert túl sok embert jelöltem be, és most meg nem merek senkit se bejelölni hogy nehogy megint letiltsanak. Ilyenkor mennyi időt érdemes várni a jelölésekkel ? Vagy naponta/hetente csak 1-2 embert érdemes bejelölni ? Vagy hogy van ez ? Hol tudom megnézni hogy kiket jelöltem be, de még nem igazoltak vissza ? Amúgy ilyen lesz az új timeline
best regards, egy fórumozó blogger
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
.gif képet be lehet illeszteni a face idővonalra, úgy, hogy mozogjon is?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Gyick
őstag
uh!
nálam most megbolondult az fb.mintha visszaállt volna az adatlapon az egy héttel korábbi állapotára.nem tudom mivan. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm bekapott valami vírust.Török linkeket pakolgat ki a falára amikben megjelöli az ismerőseit...
Van valami amit lehetne tenni?THX
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Kikapcsoltam mindenféle email értesítést fb alatt, mégis érdekelne, hogy be lehet-e úgy állítani, hogy a nekem írt üzenetekről (de csak azokról) kapjak figyelmeztetést gmailre?
Let the Zone take me if I am.
-
v@n
csendes tag
Sziasztok,
Ismeritek a facebooktv.org -ot? Ingyen szórja a műsorokat és egész jó sorozatok vanak rajta + mindig van valamilyen film.
pepe - lyukasora.hu, aegisalapitvany.hu, sit-e.hu
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #6751 üzenetére
Hátha más is beleszalad majd ilyen probléma, ezért leírom a saját tapasztalatom.
A megerősítő kódok a mai éjjel folyamán kezdtek el szállingózni. Szóval nagyjából 5-6 napos csúszással.
..viszont tegnap reggel eszembe jutott a jelszó, így be tudtam lépni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Fecogame
veterán
Facebook kifagyasztja a böngészőmet... ( Chrome-t használok )
Gondolom kiraktak valami fincsi dolgot, aztán azért
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Bjørgersson
félisten
Facebook app csak tapifonokra van, vagy hagyományos mobilokra is meg lehet valahol találni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Fecogame
veterán
válasz Bjørgersson #6773 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
kutga
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz Fecogame #6774 üzenetére
Köszi, a második megy hibátlanul.
(#6775) asound: Sony Ericsson C510i
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #6776 üzenetére
Még annyit tudnátok segíteni, hogy ne jelezzen online-nak ha belépek? Nem találom hol tudnám kikapcsolni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #6777 üzenetére
jobb also sarokban a chates zold pottynel fogaskerek, chat-modus, es ott offolod (3 lehetoseg van)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #6778 üzenetére
Mobilról van szó, nem gépről.
-
Bjørgersson
félisten
Ha rányomsz egyet a középegérgombra az üzeneteknél, akkor ugye magától elkezd görgetni, feltolod az egeret és szépen megvárod amíg az elejére ér. Szerintem pár perc alatt meglesz.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Bjørgersson #6782 üzenetére
azért az, hogy régóta tartó levelezéseknél, amikor összejön több ezer sornyi cset/levélváltás (ha már egyszer ide menti a csetelést is, természetesen automatikusan) nincs mód arra hogy rögtön a levél elejére ugorjak, sokat elmond a facebook kialakításának ésszerűségéről és/vagy a fejlesztők felhasználóbarát szemléletéről vagy józan eszéről..
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz Bjørgersson #6782 üzenetére
áhh,nem 1 óra alatt 12 000 üzenetig jutottam... xD
-
Bjørgersson
félisten
válasz Johnny Cage #6783 üzenetére
Nekem ne mondd, számtalanszor lett volna már nekem is hasznomra, ha dátum szerint lehetne keresni az üzeneteim között és ez gondolom nem csak rám és az ismerőseimre igaz.
(#6784) 14adam: Akkor passzolom
-
Nkboy
senior tag
válasz Bjørgersson #6785 üzenetére
Nincs erre a célra valami script?
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
McDog
aktív tag
válasz Dyrtyho #6787 üzenetére
Miért fizetnék érte 100$? Véleményem van róla, vagy a Facebook-ról? Bárhol leírhatom... Ha hülyeség a véleményem törli, vagy intelligensen azt írja, hogy elgondolkodnak rajta, ha van értelme, akkor a saját hasznára fordítja és felhasználja. Ki is válaszol...? Valaki, vagy egy csapat, akinek ez a feladata,... jobb dolga is van ennél, de biztos lesz olyan éretlen kamasz, aki ki kocka fejével megvitatja a legjobb ötleteit azzal a tudattal, hogy Zuckerberg-gel levelezik.... levelenként 100$.. vissza is kérdeznék, hogy az illető megint fizessen 100$-t ...
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
0.facebooko-t, hogyan tudom beállítani? ( t-mobile-os vagyok.) -
akyyy
senior tag
ami jobb felso sarokba van értesitő blokk, azt nem lehet részletesebben, vagy nagyoban megnyitni valahol?
-
veterán
Úgy néz ki, a fészbúk visszacsinálja a régi felületet:
http://hvg.hu/Tudomany/20121221_facebook_profil_ujitashttp://www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyhasabos-lesz-az-idovonal/
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
enginev3.0
félisten
válasz Thunderzolee #6791 üzenetére
Ezt jó hallani!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Fecogame
veterán
Idegesítő reklámok jönnek Facebookra
Ez egyre jobb
-
Johnny Cage
addikt
válasz enginev3.0 #6794 üzenetére
dettó. sose láttam reklámot facebook-on
-
Kapanyél
őstag
Most majd fogtok. A FB-nál sem tökhülyék ülnek, beleépítik a FB motorjába a hirdetéseket. Már így is van pár trükkös megoldás, amivel még Element Hiding Helperrel sem lehet leszedni a reklámot egy oldalról, vagy annyira macerás, hogy inkább teszel rá.
Mobilon meg egy az egyben megy már most is a reklám, azóta használok alternatív klienst.Egyébként nem kell félni, kb. 2 év és átköltözik mindenki Google+ -ra.
Ez a FB-os lufi előbb kidurran, mint ahogy telefújódna.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
adyz.
aktív tag
üdv.
egyik ismerősöm beszedett valami vírust, ami posztolgatott magától. most le van tiltva és nem tud megosztani/like-olni dolgokat.
ez mikor fog megszűnni? -
McDog
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest