-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
az még hagyján, hogy ha like-oltad, és akkor sem látod minden postját ))))-. .... ez a két héttel ezeőtti általam ismert állapot ... akkor még az igérkezett gyógymódnak, ha felvetted az "interesting list"-re (,ár ez is tüök szar volt, hogy végigmenjek mindegyiken, és bejelölgessem őket)), de most meg már azt mondják, hogy akkor se fogod megkapni minden postjukat ....
egész egyszerűen a face ezzel saját magát fohaj kinyírn, mert pl. a Tenshibag az 500 likelójával (Tenshibag
486 likes · 38 talking about this) nem fog sponsored post-okat vásárolni szerintem ... bár olcsó pézé adják a sponzoder linkeket ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bjørgersson
félisten
Azokat az ismerőseimet, akik már "törölték" magukat az oldalról, ki tudom valahogy törölni az ismerőseim közül?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Fecogame
veterán
válasz Bjørgersson #6057 üzenetére
Igen. Menj az ismerőseid listájára, és ott ha megvan az, aki kitörölte magát onnan, akkor szimplán válaszd ki, hogy ismerős törlése ( legördülő lista legutolsó opciója ).
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
rii
nagyúr
én is két havercsaj miatt vagyok csak fent ... és abból csak 1 van fent a chart-en a msáik totál offline mindig, így őt el se érem ... namost az első azt mondta tegap este hogy lehet törli magát ... egyből felcsillant a szemem .-D rá is kérdeztem 10 pec múlva, hogy komolyan mondtad? .-D ááá mondja ... annyira lehet neeeeem .... naf*szom ....
azon kívül hogy vagy köbö 10 kerékápros oldal postját látom, meg megtudtam mennyi emebr tűnik el MO-n (hiszen share-olják ezeket) nem sok értelme van számomra a face-nak ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bjørgersson
félisten
válasz Fecogame #6058 üzenetére
Nem tudom megnyitni az adatlapjukat, mert az enyémet hozza be helyette.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
VIBO
őstag
HI. Tud vki segíteni nekem abban, hogy egy fb oldalamnak próbálok csinálni egy Static FBML Reveal Tab-ot, meg is van a kód, be is van írva, de vmiért nem adja ki a tab-ot,amikor vki rálép az oldalra, hanem csak a sima oldalt. Miért lehet ez?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
qdak
addikt
válasz Kapanyél #6056 üzenetére
hat ot mar semennyire sem, o az a fajta, akivel semennyire se maradt kapcsolat, de mar nem is banom, most jobb, sokkal jobb.
( #6059 ) rii: ez divat naluk, meg 20 db ujjat csinalni, ne is remenykedj
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Magany
tag
Sziasztok,volna eggy problemam....beregisztraltam a facebookra es ott felkinalta nekem hogy automatikusan ajalja fel az ismerosoket.na most en azt nem indittatam el s talan ki is x eltem.....valaki nemtudja hol lehet azt aktivalni?mete megis csak szuksegem volna ra!aki tanacsot ad elore is koszonom!!!
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Nem tapasztaltatok olyat, hogy a legújabb Chrom alatt nem működik a facebook?
Egy darabig jó volt, (tehát nem frissítés, miatt van) de pár napja nem működik, vagy ha bejön az oldal lassú, de annyira, hogy használhatatlan.
Firefox alatt is megpróbáltam, de ott is ezek gondok vannak. Szóval, gondolom a facebookkal lehet valami, de mi? Ötlet?
Már napok óta nem tudom megnézni....és ez már kicsit zavaró.... -
Fecogame
veterán
-
máyköl
veterán
Azt be tudom állítani, hogy ne lássák az ismerőseim, ha hozzászólok egy poszthoz?
-
Stalker-2572
veterán
Kifizettem $1.8-it a linkem szponzorálásáért. Most milesz?!
All Black...
-
Fecogame
veterán
válasz Stalker-2572 #6073 üzenetére
Ez költői kérdés?
Egyébként annyi, hogy többen látják. Még azok is, akiket egyáltalán nem érdekel.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz Stalker-2572 #6075 üzenetére
Nem, sajnos nem csak az ismerősök. Nálam is olyan bejegyzések jelennek meg, akiket nem is láttam még soha.
-
Mr.Csizmás
titán
ontopic kaputt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
barack1997
senior tag
nekem nem tölt be ez a szarkupac
-
Orlin
addikt
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mr.Csizmás
titán
válasz barack1997 #6079 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
xenom0rph
őstag
nekemse megy
halahala
-
Phvhun
őstag
Itt a világvége, nincs fáccse
-
barack1997
senior tag
nézzétek meg logouton a bejegyzéseknél mindenhol kint a facebook fejléc :
(#6085) SoTL szerintem bebugolt a like gomb, mert az helyett van ez
[ Szerkesztve ]
-
sputnick
tag
-
Hegyirabló
veterán
Lehet odaért a hurrikán.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Orlin
addikt
Mobilon meg megy
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Hegyirabló
veterán
Anonymous támadás lenne?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
sputnick
tag
válasz Hegyirabló #6089 üzenetére
Ez csak a decemberi világvége előszele.
#6091 Orlin: nem lehet, hogy az másik szerverről fut?
[ Szerkesztve ]
Think.
-
Orlin
addikt
válasz Hegyirabló #6089 üzenetére
De akkor mobilon sem jönne be nem?
-
Hegyirabló
veterán
Próbáltam .de, .fr, .ie, stb. végződésekkel, egyikkel sem ment.
-
Hegyirabló
veterán
-
Orlin
addikt
válasz Hegyirabló #6093 üzenetére
igen.
-
Hegyirabló
veterán
Jaj, nincs kedvem most lemenni a McDonald's-ig vagy a KFC-ig, hogy megnézzem. Mobilnet SIM-je meg nem megy bele sajnos a microSIM foglalatba.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
válasz Hegyirabló #6095 üzenetére
touch.facebook megy nekem.igaz közel 1 orâs az uccso poszt
-
tildy
nagyúr
Az a vicces, hogy a dev siteon azt hazudjak, hogy system is healthy..
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
student
őstag
ejnyebejnye cukkerberg ebből részvényesés lesz
-
barack1997
senior tag
Nekem most 2 percig jó volt, de most nyomtam egy F5-öt és megint error
(#6098) student[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hát nékem bíz' mobilról sem megyen, ezt most arról írom (köszönet a KFC-nek!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest