Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz NeoPampalini #29370 üzenetére

    Szerintem a face rendszere hulladék. Két példa így hirtelen:

    Az eladóval beszéltem egy termékről marketplace-en belül, több dolgot is hirdet. A hirdetés felől, mikor az eladó adataira kattintok, látom a többi hirdetését is. Az eladó nevére keresve, nem ad ki semmit.

    Másik eset hasonló, ott az eladó hirdetett vagy 20 dolgot. A szóban forgó terméket, mikor megvettem, az eladó azt a hirdetést törölte. Rákeresve a nevére, kiad egyetlen találatot, az alapján már rá tudok keresni a többi hirdetett termékére. A többit alapból, a nevére keresve mégsem adja ki, pedig előtte láttam azokat is. Sajnos ez ilyen, pedig egy okos találmány egyébként. Ismerős ami példát írtál, néha értelmezhetetlen amiket csinál. :D

    Nade ha látod a hirdetését, akkor nyisd meg, és bökj a nevére az eladó adatainál, ott lesz a többi hirdetése, jóval több, mint amit a kereső névre kiad (ez a "kereskedelmi profil").

    Amiatt írtam, hogy hektikus ennek is a működése, mert jelenleg is chatben vagyok az eladóval egy termékkel, azonban ha a nevére keresek, nem talál semmit. A hirdetés nyilvános , emiatt is találtam rá, tehát nem csoportban hirdette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák