- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
Ismerosomnek van egy szemelyes facebook profilja. Ahhoz hozza van csatolva egy uzleti oldal. Ezt az uzleti oldalt valahogy feltortek, vagy mi. A lenyeg az, hogy az oldal adminja egy ismeretlen, QC 05 lett. Haverom mar nem admin, csak alkalmazott, igy nem tudja ezt a QC 05 -ot kitorlni, es nem tudja magat adminna tenni.Tudtuk ebben segiteni? Mit lehetne csinalni? Kihez, hova lehetne fordulni?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
llaszlo
veterán
Hello.
Ebben az új f**ban, hogy lehet kikapcsolni a hangokat? Rettenetes, hogy minden össze vissza csipog, csörög stb stb stb.
-
törölt tag
Hali
A Face mi alapján dönti el, hogy egy belinkelt cikk kinézete milyen lesz? Alul egy indexképes verzió, felül meg egy indexkép nélküli. Lehet ezt valahol állítani? Azért kérdezem, mert amit én linkeltem máshova azok is mind a felső, indexkép nélküli verzióban jelennek meg, nekem meg nem úgy kellene, hanem abban a verzióban ahogy a fogyókúrás cikk is megjelenik. Azon a három pöttyön találtam előnézeti beállítás funkciót, ott viszont mind a két lehetőség ugyanaz és nincs indexkép.
-
tamas1985
aktív tag
Olyankor mi lehet a megoldás ha egy oldalnak nincs Adminisztrátora?
Lehetséges e kérni annak kijelölését? -
törölt tag
válasz krizmo_ #28456 üzenetére
Közben két nap elteltével visszamentem a bejegyzésemhez, rányomtam a módosításra írtam bele pár szót pluszban, elmentettem és már indexképes lett normális megjelenéssel. És minden csoportban végigmentem ahova beküldtem és az újramódosítás után megjelent rendesen. Szóval ez valami bug is egyben. Ha valakinek ilyen gondja van 1-2 nappal később rászerkeszt és valószínű megjavul.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ha kapok valamit és tovább szeretném ismerőseimnek küldeni, miért ugrik elejére a lista, akárhányszor kijelölök egy ismerőst? [link]
Idegesítő tud lenni!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
energy4ever
addikt
Kartyas fizetesnel: Kartya ellenorzesnel beirom a biztonsagi kodot, majd jon banki alkalmazasban egy 1.00HUF-os levonas. Azt elfogadom, es erre mindig azt irja az FB-, hogy sikertelen kartya ellenorzes.
Erre van valami mukodokepes megoldas? -
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Ha háttérben van a FB app és visszalépek akkor visszateker a hírfolyam tetejére amit eddig görgettem. Eddig ezt nem csinálta. Ahol abba hagytam onnan tudtam folytatni a görgetést. Erre valami megoldás? Beállításoknál nem találtam semmit.
-
hodostamas
addikt
Hmm. Facebook appban már nem lehet megadni hogy gyárilag a külső pl chrome-t használja ha vmilyen linkre kattintok. Igen ám, és utána a facebook el is menti by default az űrlap adatokat ha kitöltök valamit.
Eldugott menüben lehet kikapcsolni és amúgy felhasználja az élmény javításához
-
krizmo_
Topikgazda
válasz -=Vacsek=- #28463 üzenetére
Üdv,
Ezt nem tudod sehol szabályozni. Abban bízhatsz, hogy majd helyreáll...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz -=Vacsek=- #28467 üzenetére
Nem feltétlenül ilyen mindenkinél, nem egységesen működik...
-
aelod
veterán
válasz -=Vacsek=- #28467 üzenetére
ez inkább memória probléma nem?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz -=Vacsek=- #28470 üzenetére
ha megtelik a memóra és visszalépsz a már megnyitott alkalmazásba újratölti
de nem hiszem, hogy ez lenne ennyi RAM-nál mint ami a tiedben van"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz -=Vacsek=- #28472 üzenetére
Érdekes. Engem lejárt munkamenettel napi szinten kiléptet...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
MadGame
senior tag
Már nem is lehet beállítani a legutóbbi posztok megjelenítését? "Legutóbbiak és kedvencekre" kattintva beadja, hogy állítsam be a kedvenceket...
-
bl4ze
veterán
Van valaki aki tudja hogyan lehet jelezni a facebook felé, hogy ne blokkolják a saját blogomat?
blogspot.com cím, semmi sértő tartalom. De ha hivatkoznék rá ez fogad:
Ezt nem tudod közzétenni.
Az URL-cím sérti a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinket:
Hol , kinek lehet ezt jelezni, javítást kérni, panaszt tenni?
Köszönöm.:. bl4ze .:.
-
krizmo_
Topikgazda
Nem működik a Facebook... Remélhetőleg, hamarosan helyreáll...
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Valahogy be lehet állítani, hogy név alapján ne találjanak meg ismeretlenek, csak, ha a telefonszámom írják be?
Régen volt egy tanárnőm, őt csak telefonszám alapján lehetett megtalálni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
aktív tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Atomgeszi #28484 üzenetére
Üdv,
Itt találod az erre vonatkozó beállításokat, korábban volt olyan lehetőség is, hogy a neved alapján ne lehessen rád keresni, de ezt már kivették:
Adatvédelmi beállítások és eszközök -> Hogyan kereshetnek meg és hogyan vehetik fel az emberek a kapcsolatot veled. -
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Ha rákeresel a telefonszámra, akkor láthatod, hogy sokan kaptak erről a számról sms-t, csalók próbálkoznak...
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Ha egy publikus csoport bejegyzése alá írt hozzászólásra válaszolok (amit a hozzászóláshoz képest már kissé jobbra behúzva listázt a facebook), azt a válaszomat minden ismerősöm megkapja vagy csak azt kapná meg ha 'első szintre', hozzászólást írnék?
Vagy hogy működik ez pontosan?
Néha én is kapok értesítést arról hogy egy ismerősöm hozzászólt valamihez de úgy látom nem mindig mindenről. Nem igazán vágom a logikáját.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz krizmo_ #28490 üzenetére
Úgy értem, hogy automatikusan megjelenik minden ismerősöm home képernyőjén?
Vagy csak random módon?Ma pl. egyik barátom egy csoportban hozzászólt vagy válaszolt (sajnos nem néztem meg jól) majd később a home képernyőmre visszanézve (böngészőben házikóra nyomva) már hiába keresem, nem találom.
Így lehet az én válaszommal is? Van akinek megjelenik van akinek nem, esetleg akinek megjelenik, másodjára már annak sem feltétlenül jelenik meg?
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
koshmar
addikt
Üdv!
Csak nekem ilyen a Facebook? Ha bármilyen csoportba bemegyek, rányomok, hogy media, akkor ugye az összes képet rácsosan mutatja, olyankor az első képet sose mutatja meg, csak feketeség. A másodikat és bármelyiket igen, de az elsőt sose.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
facebook csoportokban szeretnék hírdetni, de valamiért euróban tudom megadni az árat. A pay részlegen magyar forint van megadva. Nagyon zavaró, nem tudom módosítani, gondolom, emiatt nem engedik ki a hírdetést a csoportba.
Mi a megoldás?𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
borges7
aktív tag
Ha letiltottam egy bizonyos chat értesítéseit, azt hol tudom visszakapcsolni? Mert most konkrétan ha rámegyek a messenger-re, nem is mutatja azt az ablakot/fület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest