- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz csababarca #12200 üzenetére
De
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Krystal_s
addikt
Amikor kedvelek egy oldalt, pár hét múlva meggondolom magam, visszavonom, akkor az oldal (tulajdonosa) kap róla értesítést, hogy XY már nem kedveli az oldalát?
-
MODERÁTOR
Örülök hogy ez az év minden ismerősömnek remek év volt és hogy részese lehettem, de már kicsit zavaró.
Le lehet ezt valahogy állítani?20 éve a Prohardveren
-
kispx
addikt
-
krizmo_
Topikgazda
Nincs arra vonatkozóan valami beállítás, hogy az ismerőseim ne tudjanak hozzáadni csoportokhoz?
Mindig hozzáad valaki egy csoporthoz, és ha nem lépek ki belőle, akkor ugye bent maradok... elég bosszantó, nem találom sehol hol lehetne ezt tiltani... -
tothjozsi96
addikt
Van ez az új "vírus" ami most ért el hozzám ..
Erről lenne szó.Most az adatlapomon kint van ez mert megjelölte a vírus az illető nevében jómagamat és még jó pár embert.
Na igen, és akkor gondoltam is hogy rámegyek hogy "megjelölés eltávolítása" és majd eltűnik ..
Hát persze, szép is lenne .. De nem tűnik el!!
Utána rákattintok hogy nem akarom látni és végül kitöltet a Facebook egy kérdőív-et velem és a végén kiírja hogy írjak az illetőnek egy üzenetet és majd ő vegye le ezt a post-ot.
Hát kösz, most kinek írjak?
Azért is akarnám törölni mert mielőtt valaki rá kattint megint akkor megint sokasodik ez a hülyeség és akkor nem előre lépünk hanem hátra 2-őt ..
Tehát, ezzel kihez tudnék fordulni? -
Bjørgersson
félisten
Most komolyan, mi a franc értelme van ezeknek a retkes friendlisteknek, ha annyit nem lehet beállítani, hogy melyikből kaphatok eseménymeghívót vagy rakhatnak be groupchatbe?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Telefonon hogy lehet megkerülni a facebook messenger installálását? Rühellem a messengert, nem akarom többet látni, hogy telepítsem!
Remélem tudtok segíteni!
BÚÉK mindenkinek!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Sportkluboknak, vagy más Facebook oldalalknak gyakran szokott lenni nyereményjátéka. Meghirdetnek egy játékot, hogy nyerhetnek valamit, ha megosztják a képet és lájkolják az oldalt, majd 2 hét után sorsolás lesz és egyvalaki nyer. (most olyan játékra gondolok, ahol tényleg sorsolnak becsületesen és fotót is töltenek fel, hogy átvette)
Mi a véleményetek ezekről a játékokról ?
Illetve tudtok-e valami módszert javasolni arra, hogy hogyan lehet és hogyan érdemes kisorsolni a nyertest, hogy becsületesen legyen megcsinálva ?
köszi szépen
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a születésnapi értesítőt?Minden reggel kapok belőle...
Meg is van.
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Profilképet akartam cserélni 1 év után és jól látom, hogy most már csak négyzetes képet lehet feltölteni profilképnek ?
Az idővonalamon, ha a profilképem fölé viszem az egeret, akkor kiírja, hogy profilkép cseréje. Ott megnyomom és feltölti és a nagy képből, ami valamilyen irányban téglalap alakú ki kell jelölnöm, hogy négyzetes képként melyik részét akarom feltölteni. Majd miután feltöltöttem, akkor négyzetes lesz a kép.Így nem látszódik sosem a teljes kép... Ez most már csak így tölthető fel ?, vagy van valami másik módszer ? köszi
-
Orionk
senior tag
válasz enginev3.0 #12216 üzenetére
Köszi
Mióta van ez a változás ?, mert pl. barátom Október 09én töltött fel új profilképet és akkor még nem kellett, hogy négyzetes legyen a kép.
-
BIZ0906
aktív tag
B.Ú.É.K Belétek!
Az lenne a kérdésem lehet olyat csinálni Facén, hogy ha valaki az én idővonalamon megosztogat valamit csak akkor tehesse meg ha én azt engedélyezem megerősítem?
-
BIZ0906
aktív tag
válasz enginev3.0 #12220 üzenetére
Köszi
-
Pietro 22
aktív tag
Egy kis segítség kellene!
Hogy lehtet csak vállalkozásként fent lenni a facebookon? Próbáltam feltenni egy vállalkozást, de az lett belőle, hogy külön van XY vállalkozás a személyeknél és a Helyeknél is. Egy regisztráción van a 2 dolog.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok,hogy a fenébe tudom elkerülni a profilkép feltöltésnél az átméretezést?
720x960 a mérete.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr. Erikszon #12223 üzenetére
Telefon böngészőből töltsd fel a képet
m.facebook.com
vagy
touch.facebook.comA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz enginev3.0 #12224 üzenetére
hopp-hopp sikerült iphone safari böngészőböl köszönöm.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Azt hogyan tudom megcsin,hogy megvált. a borítóképem de ne írja ki mindenkinek hogy xy megváltozt. a borítóképet?
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr. Erikszon #12226 üzenetére
Sehogy
Talán úgy hogy ha úgy rakod fel a képet, hogy csak Te lásd[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #12226 üzenetére
+ ugyanez a profilkép feltöltésnél, változtatásnál engem is érdekelne.
más: amióta megjelent az angol verzióban az új kereső, hogy a posztokban is keres stb, azóta nincs (vagy én nem találom) a korral és sok más egyébre szűkítést oldalt ha egy-egy emberre rákeresnék. ugye eddig volt olyan hogy opció beírt név, lenyílik az ajánlás, majd legalul hogy xy ilyen nevű embereket keressen, ha ezt választottam jött be az a lista ahol nagyobbak voltak profilképek a nevek mellett és jobb oldalt az a bővített kereső.
-
DS39
nagyúr
válasz enginev3.0 #12229 üzenetére
oldalt meg semmi, csak a People You May Know box
ennél a sima Find friends rész több lehetőséget kínál.
szóval az előbb leírt kereső megvolt régebben most hogy aktiválódott ez a posztkeresővé okosított rendszer a személy kereső meg butább lett. gratula Zucky.
amúgy asszem olyan opció néven volt elérhető hogy Search people named "xyz"
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Sportkluboknak, vagy más Facebook oldalalknak gyakran szokott lenni nyereményjátéka. Meghirdetnek egy játékot, hogy nyerhetnek valamit, ha megosztják a képet és lájkolják az oldalt, majd 2 hét után sorsolás lesz és egyvalaki nyer. (most olyan játékra gondolok, ahol tényleg sorsolnak becsületesen és fotót is töltenek fel, hogy átvette)
Mi a véleményetek ezekről a játékokról ?
Illetve tudtok-e valami módszert javasolni arra, hogy hogyan lehet és hogyan érdemes kisorsolni a nyertest, hogy becsületesen legyen megcsinálva ?
köszi szépen
-
enginev3.0
félisten
válasz Orionk #12231 üzenetére
Sehogy az emberek csak azt hiszik el ami előttük zajlik le, de sokan még azt se, meg persze vannak olyanok akik mindent elhisznek, pl hogy ha azt mondod, hogy piros az ég, csak ők színvakok ezért látják kéken akkor azt is elhiszik
Csinálhatsz ilyet, és ha egyre többen nyernek, akkor elterjed a híre, hogy nálad tényleg lehet nyerni, de így is lesz aki kételkedni fog, és lesz aki hinni fog benne
Emberi természet
-
Orionk
senior tag
válasz enginev3.0 #12232 üzenetére
Tehát akkor szabad ilyet csinálni ?
Tudom, hogy sokan most is csinálnak, de az más kérdés, hogy szabad-e, meg, hogy mit csinálnak az emberek az két külön dolog.
Én azt hallottam, hogy állítólag a Facebook on nem is lenne most már szabad megosztós/lájkolós játékost hirdetni ÉS állítólag be kellene ezeket is jelenteni a Szerencsejáték ZRT.nek.
Ezért ilyedtem most meg, hogy belevágjak-e, vagy nem.Nem titok ez, hogy valóban azért szeretném ezt meghirdetni, hogy a szóban forgó sportklubnak megnőjjön a követőinek a száma, de valóban meg is lenne csinálja a nyereményjáték és becsületesen meglenne a sorsolás is, amit videóban csinálnék meg és a nyertes a sportklubban le is lenne fotózva és feltöltve.
-
Orionk
senior tag
válasz enginev3.0 #12234 üzenetére
Akkor szerintem ebbe a nyereményjátékba belevágok, mert itt kb. 15ezer Ft-nak megfelelő ajándékok lennének kisorsolva.
Milyen sorsolási módszert tudtok ajánlani ?
Tudom, hogy van a https://www.random.org/ , de inkább valami olyasmire gondolnék, mint ez : www.youtube.com/watch?v=0WYlzmyczrYVagy bármi más módszer ?
köszi
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Új profilkèpet betudok úgy tenni anèlkül hogy kitennè a főoldalra is hogy új prof kèpet töltöttem fel, tehát el szeretnèn kerülni h lássa mindenki
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz enginev3.0 #12229 üzenetére
Ezt hol lehet elérni fb-n belül?
-
Laca1212
őstag
válasz enginev3.0 #12238 üzenetére
Köszi!
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz enginev3.0 #12227 üzenetére
Azt hogyan tudom megtenni?
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr. Erikszon #12241 üzenetére
Felrakod és beállítod hogy csak te lásd a képet
-
DS39
nagyúr
válasz enginev3.0 #12242 üzenetére
addig oké ez, amíg csak szimplán egy mappába teszi fel a képet, úgy hogy "csak Te" látod, viszont a profilkép minden esetben publikus, tehát ha lecseréli az aktuálisat az új privátra, akkor már ki fogja posztolni a rendszer XY megváltoztatta a profilképét. (ennek kivédésre eddig nem találtam semmi opciót)
-
enginev3.0
félisten
Mért lenne minden esetben publikus? Lehet állítani hogy csak te lásd, felrakod, tegyük fel hogy beteszi publikusnak, átállítja nem egész 2.5 másodperc alatt hogy csak ő lássa, és már is nem történt semmi
-
DS39
nagyúr
válasz enginev3.0 #12244 üzenetére
az aktuális profilkép úgy tudom minden esetben látszik, csak ha letiltod, nem tudja kinagyítani. (adatlapon nem lehet a kis négyzetes képre kattintani)
-
enginev3.0
félisten
Persze, úgy publikus, hogy rámennek az adatlapra és ott van a neved felett a képed, beállítható hogy csak te lásd, és akkor semmi komment, semmi like, ha valaki ennél többet (kevesebbet) akar egy képhez, akkor minek tölti fel, főleg profilnak ?!
-
DS39
nagyúr
válasz enginev3.0 #12246 üzenetére
nem is letiltás itt a cél, max egy kényszer eszköz, viszont azt nem lehet beállítani hogy ne nyögje be az ismerőseidnek hogy cseréltél profilképet. tehát ha feltöltesz 3 képet, majd beállítasz egyet, aztán 2 perc múlva úgy döntesz, hogy a másik kettő közül raksz be egyet, stb, minden egyes változtatáskor a közös üzenőfalon megjelenik egy-egy értesítés erről. szerintem ez kb felesleges, minek? ha majd megnézik az adatlapodat, vagy beszélsz xy-nal chaten úgy is látja hogy más a képed.
ez volt jó az iwiw-ben, még a "facebookosítás" után sem nyögött ki minden cselekedetedről infót.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
Ezt a horoszkópos, · Drink it up!-os alkalmaást hogy lehet letiltani? Nekem nincs fent, de sok ismerősnél igen, állandoan automata posztolja ezt a fasságokat, hiába tiltom le hogy én ezt nem szeretném látni, mégis ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs