- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz 30z.Samu #12647 üzenetére
Te ismered a kapcsolatod és a párod, neked kell tudnod, hogy bízol-e benne ennyire.
Én még az életem is rábíznám páromra, nem ám egy facebook jelszót, de nem bátorítalak semmire, mert nem ismerem azt, akivel együtt vagy...
Mi tudjuk egymás jelszavait, sőt sokszor elintézünk ezt-azt a másiknak... együtt találtuk ki a jelszavainkat...szóval nálunk nincs ilyen kérdés.
Gondolom még az elején jártok a kapcsolatnak... -
krizmo_
Topikgazda
válasz 30z.Samu #12652 üzenetére
Akkor még te sem ismereted ki párod, ennyi idő alatt...
Szerintem jól döntöttél, azért ilyet mégsem kér az ember már a kapcsolat elején... Egyébként, általában azok feszegetik ezt, akiknek van takargatnivalójuk... Én visszakérdeztem volna a helyedben, hogy ő megadná-e neked... Nem szívesen mondom ezt, de a nők nagyon aljasak tudnak lenni, szóval érdemes vigyázni még az elején.
Amúgy, majd úgyis érzeni fogod mikor van itt az ideje annak, hogy megadd neki a jelszavad, akkor már nem merül fel benned a kérdés, hogy bűn-e ez egyáltalán. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Megint én vagyok, közben rendeztük sorainkat a párommal, beismerte, hogy nem kellett volna a Facebook-ba belenézni. Viszont a gépén nincs net már több napja, ergo Ő nem is tud felnézni a Facebook-ra és nem is netezik sehol máshol. Viszont néha kijelzi, hogy fent volt X perce. Ezt már korábban is megtapasztaltam, rá is kérdeztem, azt mondta, hogy a telefonja miatt volt ez, ahogy kap egy üzenetet, megjelenik és olyan, mintha el is olvasta volna. Nálam ki is jelzi, hogy látta. A telefonja azóta úszott egyet és működésképtelenné vált, másik nincs, viszont a jelenség még mindig fennáll. Ti tapasztaltatok hasonlót? Ha igen, ez mitől van?
Sic Parvis Magna
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Lehet ez csak nekem újdonság, de előző nap írhatsz az ismerőseid üzenőfalára, és a születésnapján közzéteszi a facebook, tehát kívánhatsz előre Boldog Születésnapot és a fészbúk közzéteszi az ismerősödnek az idővonalán, amikor aktuális.
A lényeg lényegében lényegtelen
-
Buster17
addikt
Találkozott már valaki azzal, hogy mostanában ha nem vagyok fent vagy az nincs fent akivel beszéltem még is úgy jelzi a chet hogy most aktív?
Néha vitát tud indítani ez a bug
-
enginev3.0
félisten
Jajj, egy oldal miatt összeveszni... Technikába sose szabad megbízni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
30z.Samu
félisten
válasz enginev3.0 #12659 üzenetére
Én agyalok is a hanyagolásán, amennyi haszna van, annyi kárt is tud okozni.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz enginev3.0 #12661 üzenetére
Csak az a baj, hogy sokan nem így tekintenek rá és amit ott látnak, azt készpénznek veszik és vita van belőle... Például ez a "Fent vagyok a Facebook-on, miközben lent vagyok az edző teremben." Biztos van erre a jelenségre is magyarázat, csak én nem jöttem még rá.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Edi77
őstag
Nálam megint lehalt az oldal
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
Úgy látszik, a Facebookon megjavult a Youtube tetszések idővonalon való megjelenítése.
-
zsof Nokia
aktív tag
Ezt olvastátok?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
törölt tag
válasz zsof Nokia #12667 üzenetére
Igen.
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Rajongói oldalon inditottunk egy következő fizetős hirdetést, mindent belőttünk, mint az elsőnél, de egyszerűen nem bír beindulni a hirdetés, orák óta azt irja, hogy ellenőrzés alatt, hibát nem irtak, és 60 percen belül jóvá szokták hagyni a hirdetést. Az első hirdetésnél ez működött is óramű pontossággal, most viszont nem akar menni, pedig már ujra is csináltam a fizetős hirdetést, töröltem az előző kampányt és újat indítottam!
HELP
Köszi előre!
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Hogy lehet facebookon úgy videot küldeni üzenetbe,hogy maga a video jelenjen meg lejátszható formában,ne pedig az,hogy letöltés...
köszönöm. -
enginev3.0
félisten
válasz Remekelek28 #12670 üzenetére
Valószínűleg sehogy
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Remekelek28
őstag
válasz enginev3.0 #12671 üzenetére
a messengerből lehet,most próbálgatom...de igencsak van méretkorlát.
-
30z.Samu
félisten
válasz Remekelek28 #12670 üzenetére
Ez csak a konkurens proginál megy normálisan.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
kispx
addikt
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #12676 üzenetére
Elég gyorsan fogynak az ismerőseim, mert törlik a profiljukat.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
és (#12679) enginev3.0 : azért ez is sokat elmond sokakat elriaszt már a rengeteg reklám, hirdetés és efféle adatkiszolgáltatás.
Ok, valamennyi kell, de már ez egy durva lépés. Én egy nap 1x felnézek, többnyire délután és kész.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz enginev3.0 #12681 üzenetére
Csak be legyen gyűjtve a napi lájkmennyiség
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: több ismerősömnél láttam, hogy egy nagy feketeséget tesznek ki profilképnek. Erről tud valaki valamit?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már írtam, de azóta sincs változás. Ha a facebook oldalamra egy már meglévő albumba feltöltök képeket, azokat nem jeleníti meg, csak, ha belemegyek az albumban, akkor látszódnak, se az ömlesztett feltöltött képeknél nincsenek, se az oldalon nem jelennek meg, hogy fel lettek töltve, de még csak a hírfolyamban sincsenek megemlítve. Mitől lehet ez? Nagyon frusztráló.
-
zsof Nokia
aktív tag
-
powerup2
addikt
Van valami progi amivel le lehet visszamenőleg tölteni az üzeneteket ? mert ami van a facen lehetőség nem megy vissza a beszélgetés elejére és nem onnan menti .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok Kedves szakik! Kellene egy kis segítség a Facebook beállításaimnál beállítottam a bejeletkezési értesítéseket és én állítólag x helyről és x időben erről a ip cim-ről léptem-be:18814353250 leellenőríztem és állítólag ez a valaki Hollandiából ki be lépked a profilomba,Jeleztem a Facebooknak ,hogy ez nem én volnék ,de hát rám se hederít vissza se jelez a Facebook,Szerintetek mit csináljak ,vagy mit csinálhatnék? nincsenek titkaim,de idegesít,hogy mások is turkálnak a profilomba.
Üdv:Balázs
-
Out
addikt
válasz Kezdő Balázs #12690 üzenetére
Válts jelszót...
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Kezdő Balázs #12690 üzenetére
Üdv,
Nem lehet, hogy csak téves riasztás az egész, és valójában nem lép be senki? Mert már a jelszavad is megváltoztattad... Szokott ilyen lenni a facebook-al, néha megzakkan.... -
Out
addikt
válasz Kezdő Balázs #12692 üzenetére
Átnézted már a gépedet viruskergetővel, malwarebytes-al, ilyesmikkel? Ez nem normális, hogy jelszóváltoztatás után is úgy látod, mintha valaki belépett volna a nevedben máshonnan.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Janou
őstag
Sziasztok
A menyasszonyom facebook mappái közül eltűnt a "Fényképek rólad" nevű. Ha megjelölik, az idővonalon megjelenik, de a mappa ami ezeket "gyűjti" eltűnt. Pontosabban az a fül, így nem szerepelnek a képei között. Hol lehet visszaállítani? Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest