-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Megjelöltek egy fényképen reggel, meg tudtam nyitni meg minden, majd amikor délután felmentem, láttam, hogy a fotó eltűnt, de még az értesítések közül is, mindenhonnan.
Az ismerősöm, aki bejelölt, mondta, hogy nem törölte le a fotót, nála megvan én viszont nem látom sehol, az ő profiljába se. van egy másodprofilom, abból se láttam a képet.
Gmailen kapok mindig értesítést ilyenekről, de ha ott rámegyek, akkor ezt írja ki: [link]
Valakinek volt valami hasonló? Vissza lehet ezt hozni?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Ha az ismerőseim láthatósága privát, akkor ugye nem látják azt, hogy ki az ismerősöm. De mi van a hírfolyammal? Ott szokott lenni, például Gyuri mostantól Peti ismerőse. Ezt látja most is mindenki? -
enginev3.0
félisten
válasz megint én #11505 üzenetére
Nem azt sem látja senki, de ha
De ha van x y z (te vagy z)
X és Y ismerősök, neked meg csak X ismerősöd és aztán ismerősöd lesz Y is, akkor X látja majd Y hirfolyamán hogy ismerőse lettél. Illetve később is látja majd X -> Y adatlapján, hogy kik a közös ismerősök (tehát te is ott leszel)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zool1
őstag
Üdv Mindenkinek!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Benne vagyok több csoportban is, és ha eddig kerestem a saját nevemre egy adott csoportban ahol posztoltam akkor kidobta a találatokat. Most meg bármelyik csoportban keresek a saját nevemre nem dob ki semmilyen találatot. Kipróbáltam más nevére is a keresést aki egy pár perce posztolt oda azt sem találja. Több böngészőből is próbáltam nem működik. Tegnap még működött rendesen. A sima keresés a kezdőlapon tökéletesen teszi a dolgát. A saját profilomon, semmit nem állítottam. Előre is köszönöm a segítséget.
-
CloZee
aktív tag
Az kikapcsolható, hogy "z" ismerősöm ne lássa azt, hogy én xy oldalhoz kommentelek úgy, hogy ő nem követi az xy oldalt? Csak akkor lássa, ha ő is követi az xy oldalt.(#11512) krizmo_: Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok! Az mitől lehetséges, hogy egy adott személy profilja ha eddig nyilvános volt, most egyszerűen bárkitől nézve az alábbi szöveget dobja ki, hogy sajnáljuk, de nem elérhető az oldal.? A keresőben kidobja a profilképét, oldalát de ha rákattintva csak sajnáljuk szöveget kidobja, és egy bekötözött ujjú lájkos képet dob ki. Ez mi lehet?
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
enginev3.0
félisten
válasz ViharVadász #11513 üzenetére
Felfüggesztette az adatlapját, a keresőből is el fog tűnni majd
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
krizmo_
Topikgazda
válasz ViharVadász #11513 üzenetére
Üdv,
Valószínűleg felfüggesztette az idővonalát.
-
ViharVadász
őstag
válasz enginev3.0 #11514 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ! Most a saját profilomból megtekintve egyébként elérhető a profilja, a másik kettő profilon (apámé illetve testvéremé) elérhetetlen. Valószínűleg tilthatta őket akkor sejtéseim szerint. Még egyszer köszönöm, illetve elnézést!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy lehet azt megcsinálni,hogy a feltöltött videók, események képek mindenki számára elérhető látható legyen , most sajna nem látni semmi tevékenységet mivel ugye ismerősnek kell jelölni csak utána láthatja az adott személy de mi /én azt szeretném,hogy minden embernek nyilvános legyen , ezt meg lehet csinálni? és ,hogy?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
enginev3.0
félisten
A képek mappákat tudod állítani, hogy nyilvánosak legyenek
A profilképeket egyessével kell beállítani, hogy mind nyilvános legyen, ahogy a borítóképeket is
A bejegyzéseket szintén mind egyesével kell átállítani nyilvánosraA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SRII
őstag
válasz enginev3.0 #11518 üzenetére
köszönöm szépen, tényleg így kell, meg is tettük!
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bok92
addikt
Nos a versek után jönnek az újabb kihívások, mint pl. tedd ki legalább egy gyermekkori képedet, vagy a "Te miért szereted Jézust?" posztok.
-
bok92
addikt
válasz CloZee #11521 üzenetére
Engem nem zavar, ha valakinek az életében Jézus fontos szerepet tölt be. Inkább csak az, hogy az egész facebook mindenféle kihívásokkal van tele... Az az Ice bucket challenge ... Tuti, hogy a facebook posztolók nagy része nem utalt semmiféle pénzt annak a szervezetnek. Pedig az lett volna a lényege, nem pedig a pózolás... Na meg a versek is. Csak reménykedni tudok, hogy nem a gugli első találat ctrl c/v volt az egész...
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egyik ismerősömnek volt egy sima saját Facebook profil oldala. Ugyanakkor admin volt egy másik Facebook oldalon, egy sport klub oldalán. Ilyenkor váltani lehetett, hogy saját személyes profiljaként használja Facebook ot, vagy a sport klub oldalára vált.
A saját Facebook oldalát valahogy elcseszte. Nem tudom, hogy mi történt... újat kellett indítania és nem tud belépni a régivel. Így nem tudja elérni a sport klub facebook oldalát ? Hogyan lehetne a sport klub oldalát átvenni ?
Arról van szó, hogy engem bíztak meg a sport klub facebook oldalának a gondozásával és admin szeretnék lenni az oldalon. Mit kellene szerintetek tennem ?
köszi szépen
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Orionk #11529 üzenetére
Akkor nem lenne könnyű átvinni őket egy másik oldalra, amit te indítanál...de, lehet érdemes lenne megpróbálni, hogy újra felépíted az oldalt...de, hátha ír valaki, valami okosabbat neked...most adminisztrátor nélkül van az oldal, tehát hosszútávon ez semmiképp sem jó, mert van, amire csak ő van felhatalmazva.
Szerk.:
Nem, csak adminisztrátor tud kinevezni.Szerkesztő jogköre:
Szerkesztheti az oldalt, az oldal nevében üzeneteket és bejegyzéseket írhat, hirdetéseket hozhat létre, láthatja, hogy melyik adminisztrátor írt egy adott bejegyzést vagy hozzászólást, valamint megtekintheti az elemzéseket.[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy értesítést kapjak arról, ha valaki lájkol valamit?(nem az én üzenőfalamon)
Akár rss-ben is? -
xenom0rph
őstag
üdv, meglehet azt valahogy oldani ,hogy a fb-on ne tudjanak rámkeresni email cím alapján?
halahala
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Nem tudom ti mennyire vettétek észre, de az üzenőfalon eddig az ismerőseim tevékenységei jelentek meg (nagyrészt, mert volt idáig is bőven reklám, illetve ha valamelyik ismerősöm lájkolt vagy megosztott valamit), most pár napja pedig tele van az üzenőfal nekem totál ismeretlen emberekkel, de tényleg rogyásig, hogy az ismerőseim milyen képeket lájkoltak, amely kép nekem nem ismerősömé...
Ezt esetleg vissza lehet állítani, vagy tudja valaki ez pontosan milyen beállítás? Vagy ez nem is beállítás, hanem mostantól ez az alapértelmezett megjelenítés?
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
bigdady
nagyúr
Agybajt kapok hogy mindennap szuletesnapja van valakinek az ismeroseim kozul. Nem lehet ezt vhogy elkerulni mert hulyet kapok hogy koszongetik egymast allandoan...
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11541 üzenetére
Teleszemetelik postokkal a newsfeedem
-
nyugis777
csendes tag
Kaptam e-mailben értesítést, hogy egy ismerősöm feltöltött egy képet.
Ez valami új dolog?
Eddig sosem kaptam ilyet és nem is állitottam semmit, és nincs is semmilyen különleges beállítás ezzel az ismerősömmel kapcsolatban. -
Arcképgyáros
Beállítás ellenőrző dinoszaurusz, az kell.
-
nyugis777
csendes tag
válasz krizmo_ #11545 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Nem voltam rajta bejelölve és kommentben sem.
Közeli ismerősnek se állítottam (a fb állít ilyet be magától?)
És sose kértem értesítést.
De akkor megnézem, mi hogy van állítva, de én senkinél se jelöltem be semmi mást, szóval minden ismerősöm egyforma.
Az ismerősöm idővonalán mit tudok megnézni? És hogy? -
-
enginev3.0
félisten
válasz nyugis777 #11549 üzenetére
https://www.facebook.com/settings?tab=notifications&view
itt nézd meg az email cím értesítéseket
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest