- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
Pedig sokkal modernebbnek (és szerintem férfiasabban) néz ki egy tonneau style sealiner mint ez a Jaeger... Bár nekem cvstos-ból leginkább a chrono 2-es a carbon tetszik igazán, a honolulu... Nem rossz ez a cvstos talán az egyetlen Richard Mille alternatíva, kb tizedébe kerül és ráadásként egyik másik még jobban is néz ki mint egy Richard Mille.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz K.Andras.Vfx #7104 üzenetére
Már úgy értem, hogy kinézetre nem rossz a cvstos, mert ami az árait illeti ezek még mindig iszonyatosan túlárazottnak tűnnek, főleg ahhoz képest, hogy a chrono2-ben is egy módosított Valjoux 7750 ketyeg...
Szóval azért 18000 svájci frank elég húzós érte.
-
Tulku
veterán
válasz K.Andras.Vfx #7105 üzenetére
Nagyon húzós árúak a Cvstosok...ha egyszer megbolondulok lesz egy Proud to be Russian chronom talán...
RM-től azért nagyon távol vannak (bár nekem azokból is igen kevés jön be) de vannak hordható darabok...a Sea liner az volt...a Chrono2 már jól néznek ki igen...
Azért a zsezsé más kávéház...mindenben...
-
K.Andras.Vfx
tag
Amúgy ez a Cvstos azon túl, hogy nyilván nem olyan régi márka azért nem mindenféle kapcsolat nélkül indult... Ahogy olvasom Vartan Sirmakes fia alapította aki meg a Franck Muller egyik tulajdonosa.
Egyebek mellett sokan kimondottan RM homage óramárkának is tekintik pedig a Franck Muller-t is a tonneau stílusú óráival lehet leginkább azonosítani.
Az nem lehet kérdés, hogy keveri-összegyúrja az RM és a Franck Muller stílusát. Szóval mind a két óramárkából merít. De árban tényleg húzós ahhoz képest, hogy nem in-house szerkezeteket építenek be ezekbe...
-
Veron
addikt
Azt hogyan oldották meg, hogy a dátumtárcsa jobb oldalon és a GMT óraindikátora (?) balon látszólag ugyanazon a koncentrikus körön helyezkedik el, mégis mindkettő látszik, tehát egyik sem takarja a másikat?
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
WiZARD
addikt
4 új GS jön ősszel
Four seasons theme: Winter, Spring, Summer, and Fall.
US Special Edition - Available September 2019
WINTER AND SPRING (SBGA415 AND SBGA413)
Retail: $6,300
The case is modeled after the 62 GS case which was the first Grand Seiko self-winding model.
9R65 Spring Drive
Titanium case and bracelet
Case Diameter: 40.0mmUS Special Edition - Available October 2019
SUMMER AND FALL (SBGH271 AND SBGH273)
Retail: $6,300
The case is modeled after the 62 GS case which was the first Grand Seiko self-winding model.
9S85 Hi-Beat
Stainless steel case and bracelet
Case Diameter: 40.0mm[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ricsik
őstag
Nem tudja valaki, hogy a Fortis Cosmonauts Automatic Day/Date ref számai közt mi a különbség?
Mindegyik ugyan úgy néz ki, fekete számlap, fém szíjon is láttam mindegyiket.
fortis 610.10.11
fortis 610.22.11
fortis 610.10.158
egyéb számokon is lehet még.
Valamiért nagyon bejön, jövőre meglepem magam vele szerintem. -
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #7135 üzenetére
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #7137 üzenetére
Megfordult a fejemben
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
vadászcsiga
félisten
Sztem nem hamis az óra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #7140 üzenetére
Javítok. Mégis gyanús.
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #7141 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz Valaki87 #7144 üzenetére
Szerintem ezekéből manapság már nem lehet megállapítani, fotóról meg még kevésbé. Ha ismerősé volt és volt hozzá számla és az összeg amit fizettél érte legalább hármassal kezdődött és volt még mögötte hat szám akkor jó eséllyel...
Én mondjuk kíváncsi természet vagyok és biztos megkértem volna egy órást aki már látott ilyet ,hogy ugyan nézünk már a motorháztető alá.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #7147 üzenetére
Az lehet, attól még fenntartom a véleményem.
A pip így talán kevésbé gáz, de az az "original gas escape valve" felirat továbbra se tetszik. 116660 esetén is tisztább, vékonyabb betűk voltak Eredetin az A betűk közepén jól látható 3szög van, ezen meg épp csak egy kis pötty.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest