- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
Egy csinos ki klasszikus a Longines-tól, értelmes tokmérettel (38,5 mm).
Longines Heritage Classic
"Szokásos" 64 óra járástartalék (L893) -
tag
-
Macyke82
tag
válasz FIREBLADE78 #7654 üzenetére
Ez egy netes kép, nem az enyém, de a retail price ~2000 EUR.
-
tag
válasz vadászcsiga #7656 üzenetére
Köszi szépen! Nagyon tetszik!!! Most elkezdtem tesztelni az SH21 es COSC szerkezettel, érdekel a különbség
"there are more jacks then one at the fair..."
-
tag
válasz vadászcsiga #7660 üzenetére
Igen, 42 mm, L-L 50 mm, 14 mm vastag
-
tag
válasz vadászcsiga #7663 üzenetére
Az egyetlen dolog ami nem tökéletes szerintem az a lünetta, vagyis hogy nem 120 klikkes hanem csak 60.
De a számlap és az indexek, mutatók ahogy egyben vannak szinte 2D látványt nyújtanak."there are more jacks then one at the fair..."
-
-
FIREBLADE78
addikt
Tudort hol tudok vásárolni az országban?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #7669 üzenetére
Rolex butikban tudnak rendelni neked, de megnezni nem nagyon tudod sehol. Szoval ennyi erovel rendelhetsz chrono-rol is sokkal olcsobban.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz FIREBLADE78 #7671 üzenetére
Olaszoknál van rengeteg helyen és fillérekért van repjegy, vagy a bécsi üzletet felhívod milyen modellek vannak készleten, tippre itthon se olcsóbb.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tag
válasz FIREBLADE78 #7671 üzenetére
Melyik érdekel?
Chronomeetingen megnézhetsz párat, szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Pepsi pl.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
1970-es évekbeli Omegánál meglehet tudni pontosan hogy melyik évben készűlt tokszám,vagy szerkezetszám alapján? Egy Omega 125-ről, valamint egy Mark 4.5-ről kellene infó. Köszi előre a segítséget. -
FIREBLADE78
addikt
válasz vadászcsiga #7681 üzenetére
Egy maraton után biztos
-
squir
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #7682 üzenetére
Mi az "exkluzív"?
Millió feletti árcédula belefér, egy 115 éves múltra visszatekintő gyártó pedig nem? Vagy csak azt soroljuk ide, ami árcédulától függetlenül luxuscikknek tekinthető akár ritkasága, előfordulása, stb miatt? Vagy... -
K.Andras.Vfx
tag
31 Million USD: Crazy Record Patek Philippe & Other Lots at Only Watch 2019
Új rekord. Azért gondolhatod mennyi pénze lehet annak, aki 31 millió frankot kiad egy óráért. Hihetetlen összeg.
-
Sungoo
addikt
válasz K.Andras.Vfx #7686 üzenetére
USA dollárt.
-
Tulku
veterán
Rendkívül markáns eltérést mutat a két pénznem értékre
-
FIREBLADE78
addikt
válasz K.Andras.Vfx #7686 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tetszik. Még forintban sem adnék érte ennyit,ha nem számítana a pénz. Mi az előélet? Ennyire ritka? Ha igen,valszeg befektetés. Vagy nem érdekli és ugyanúgy odacsapja a tokot az asztalhoz amikor eszi a tyúkhús levest
-
Empsepo
senior tag
válasz FIREBLADE78 #7690 üzenetére
Igen. Valószínűleg odacsapja majd a tokot.
-
pulutodurumo
őstag
Egy jótékonysági aukción adták el, egyedi darab, b@szott sok komplikációval.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
K.Andras.Vfx
tag
"Ennyire ritka?"
Ez az onlywatch jótékonysági árverésre készült és egyébként rá is van írva az óra számlapján, hogy csak ez az egy létezik belőle. Ezek speciális kiadások, no nem mindegyik mert pl a Richard Mille iszonyatosan smucig módon egy "sima mezei" Mclaren órát küldött, ami egyébként a retail price alatt kelt el. Nem véletlen...
[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
Egyébként nekem gyanús, hogy a marketing osztályokon már rájöttek arra, hogy érdemes pl egy rolex-et vagy bármilyen más órát egy árverésen az égig emelni, mert akkor bekerül minden médiába a világon, és olcsóbban jön ki mintha hirdetésekkel tennék ugyan ezt. Sok millió tízmillió dollárt lehet spórolni azzal, ha kiadsz egy óráért pár tíz milliót és beszámol róla minden média... Így meg most ráadásul két legyet is üthetsz egy csapásra, egyrészt megvan a reklám a világ minden médiájában megjelnik a Patek neve, másrészt meg konkrétan jótékonykodásra megy a pénz... Szóval ki tudja ki az igazi vásárló...
-
K.Andras.Vfx
tag
Az Only Watch jótékonysági aukció rekoderei-Krono.hu
Ahogy nézem egy r betű lemaradt.
-
g0n21
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #7698 üzenetére
Szerencsére csak az előképen maradt le.
mas: with all my respect kronometer.hu, nem krono.hu
a krono.hu a legszakmaiatlanabb, teljesen dezinformáló oldal, katasztrofalis tevedesekkel tele, trafficbottal forgalmat építve.
Egyebkent köszönöm hogy megosztottad, én nem tehetem
azok a szkeletonok annyira tetszenek..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
K.Andras.Vfx
tag
A Kronometert szándékosan rövidítettem volna így elvileg, nem tudtam, hogy van külön krono.hu is. Azt viszont tudom, hogy írtak neked itt egyszer, hogy nem oszthatod meg.
Ami engem elgondolkodtatott a cikkel kapcsolatban, hogy no igen, azért ha veszel egy órát két és fél millió dollárért azzal a feltétellel, hogy egy 6 darabos limitált széria aztán kiderül hogy mégsem, akkor én sem örülnék. Persze az ár garantálja, hogy így sem lesz egy tömegtermék, de megvágja az értékét a 6 darabos limitnek az, hogy bárki megveheti ugyanazt a szerkezetet azzal a "kis különbséggel", hogy másba tokozzák. Igazából azért várható is volt, hogy egy 7 évig fejlesztett szerkezetből ilyen vagy olyan módon de ki fogják venni annyi pénzt amennyit csak lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest