- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Sok szemszögből érthető amit írtok, de akkor ha valaki, laikusként venni akar magának egy használt "luxus" órát, a mai nap folyamán - kiben bízhat? (mondjuk maradjunk a fővárosban...)
A nagy facebook csoportban található ismert dealerekben? A jófogásos eladókban?És ha meg is van az óra, de biztosra szeretnél menni, akkor hova vigye az emberfia bevizsgáltatni?
Szerintem sokan küzdenek ezzel a problémával.... olyanok, akik nem is szólnak hozzá a fórumokhoz, csak várják a megfelelő példányt, és utána meg kapkodják a levegőt....
Én nagyon szomorú voltam, mikor kirobbant ez a "perpatvar", és olvastam, hogy nincs többé bevizsgálás, a már említett helyen...És én is úgy látom, hogy ez az első vásárlókat nagyban a hivatalos beszerzés felé tereli, mert sokan nem mernek egy nagyobb összeget megkockáztatni - főleg ha semmilyen ismeretségük sincs.
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #6650 üzenetére
A Watchfinder & Co.-nak bőven belefér a büdzsébe ha valami xar van. Kíváncsiságból kértem tőlük vásárlási/beszámítási árajánlatot egy saját és fiktív órára. Pl. Tudor Pelagos, 2 hónapos ,fóliás full szett. Ajánlat kb. 600k. Oldalon 4 éves 930k.
Faxa a videó blogjuk ,de órát eladni nekik csak ha már az éhhalál küszöbén állok. -
resool
aktív tag
Szerintem ha nem vagy biztos valamiben, érdemes akár ide is nagy felbontású képeket feltölteni, és sokan tudnak segíteni, szerintem jobban, mint sok órás. De 100%-ra nagyon nehéz menni képek alapján az igaz, nem tudom melyik márkaszerviz nem fogad már órát, de gondolom sok azért meg csinálja, bár arra is volt eset, hogy ott sem adtak jó infot (pl Fortis eset).
Facebook csoportban is egy időben elég sok órát reportáltunk akár csak utángyártott szíj vagy utángyártott lünetta miatt (persze általában tagadja a tulaj, de egyértelmű esetek voltak), vagy a Wizard által említett Pelagos, a teljesen fakeket azért hamar kiszúrja mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Mindenki döntse el....a denevér jubilee-vel ütős....
Az a rettenet SKX Tudor biztos kacsa, de a chrono nagyon jól néz ki...
-
Deskdiver
senior tag
Értem én ,hogy (ha hiteles) ez valami katalógusból van fotózva. Csak azt nem hogyha valakinek hozzàférése van ilyenhez miért egy Nokia 6230-al próbálja megörökíteni? A “BB SKX” abszolút gyerekes. Furák az árnyékok, a lünetta recézése rajznak tűnik, extrém módon kiálló zárószem, a korona védőnél olyan rések vannak ,hogy keresztül lehet dobni rajta a Seiko SKX-et amiről mintázták. Olyan hatása van mint egy Kickstarter kampánynak ami elbukott.
-
tag
Remélem nem ilyen "feliratbuzi" modelekkel állnak elő
"ORIGINAL GAS ESCAPE VALVE" - eredeti gázkiengedő szelep ???? WAFUCK
A Rolex-től nem is várnám el, hogy FAKE GAS ESCAPE VALVE legyen rajta...
Ilyen feliratokkal tarkított órák számomra nagyon gagyinak tünnek.
Teljes mértékben el van rontva az óra... (szerintem)
Ha még (esetleg) azt írták volna rá, hogy UNIQUE (egyedi).. de akkor is, ez egy ROLEX!
Mint a (felvágós) kocsikon 1.6ie 16v turbo 4x4 original auspuff, K&N filter Eibach...ui.: Gazsi, neked eredeti gázkiengedő szelep van az órádon? Nem Pista, nem, ez egy Omega
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Tulku
veterán
válasz djeperto #6659 üzenetére
Volt ilyenem (csak nem a kék)....életben egyáltalán nem ilyen vészes...hidd el...
Viszont baromi fejnehéz...az már nagyobb probléma...Mikor a deepsea először megjelent, pont mindenki ugyan ezt mondta mint te...aztán szépen lassan megszokták az emberek és traraaam...most már nagy népszerűségnek örvend...ez a marketing...
Egyébként én sem értettem miért kell ezeket a világgal közölni, de hát ez van...
-
tag
Felpróbáltam Petrovic-nál Tivatban, mert 44-es (22-23 csuklóm van) de a számlap a lecsórt "marketing-gyűrű" miatt kicsit zsúfoltnak és aránytalannak (kicsinek) tünt. Maradok a "régi iskolánál", egy Rolex ne legyen reklámtábla.
Az Omega millky ringje (sokan nem szeretik, én igen) izléses, itt ez pedig a számlap része.
Egye fene, várjuk ki mit is mutatnak be."there are more jacks then one at the fair..."
-
TakiUZ
tag
És meteorit gmt master is lett
-
Macyke82
tag
Ez óriási öngól, el sem akarom hinni, hogy ilyen megtörténhetett, ízekre fogják szedni és cikizni emiatt a Tudor-t az óraszeretők. Pedig minden adott a sikerhez, kár érte.
Na de azért csak lesz még a három mutatósok közül valami értelmes darabA jubilee szíjuk viszont tetszetős a BB-n
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Az SG nagyon tetszetős ,csak sajnos a OMW óta teljesen chrono-immunis vagyok így ez sem tudja feledtetni ezt a P01 mélyütést (Ahogy az Instán látom a kommentelők 99%-a hasonlóan érez.)
Bázel 20-ig rajtuk fognak röhögni.
Eddigi legjobb Insta komment: “A face that only a mother can love” -
Deskdiver
senior tag
Az első sokkon túl...Az egy jó stratégia lenne ha limitált kiadásként jelenne meg. Nem kizárt ,hogy valamikor keresett darabbá válna de lehet ,hogy az nem 2019-ben lesz. Értékelem ,hogy áttúrják az archívumot és találnak “érdekes” példányokat. Mindenesetre az már borítékolható ,hogy Tudor SKX lesz a gúnyneve ,Navy prototípus ide vagy oda.
Még el se kezdődött Bázel, lehet meglepik a szomorkodókat is valamivel. Mondjuk egy teknőssel... -
-
Deskdiver
senior tag
Némi magyarázat a P01 kinézetére, (Video) bár szebb nem lesz tőle...
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz fagyalllo #6673 üzenetére
Nem, valóban volt ilyen óra a Project Commando keretében (5 db bemutató darab, ebből 2 db a Tudor tulajdona ma is) és a Tudor szabadalmaztatta is 1967-ben, de végül más modellt rendelt a US. Navy (7016-os Tudor Submariner került bevezetésre). Viszont a Rolex soha sem gyártott ilyet...
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
rtivi
csendes tag
Mindenki tudja, hogy ez a Tudor csak egy pótlék.
Kár ragozni. -
Deskdiver
senior tag
Nekem is ez a véleményem. Azért elég gyenge tréfa ,hogy úgy kommunikálták le mintha...
Posztoltak egy ritka burgundi Tudor Subot.
Majd egy 90 fokkal elforgatott háromszög indexet mintha az 9 óránál lenne.
A nyitott széfet amelyben látszik valamennyi az inkább Rolex-re jellemző lünettából.
És végül a búvar hosszabítós csatra emlékeztető skiccet.
Ki gondolt volna másra? Amúgy csak azért bánt egy picit ,mert simán rácsaptam volna az előrendelés gombra. Végül is mindegy. A Tudor pr-esei biztos tudják mit csinálnak. Sok barátot nem szereztek vele, de rájuk irányult a figyelem egy rövid időre.[ Szerkesztve ]
-
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Deskdiver #6688 üzenetére
Ennek a taktikának a lényegét én sem értem, de azt sem, hogy miért akadt ki mindenki ennyire erre az órára. Nem ébresztett birtoklási vágyat bennem, de azért annyira nem is borzasztó, mint ahogy beállítják sokan. Vagy ha nem is tetszik, hogy miért éreznek ilyen sokan késztetést, hogy ezt minden platformon hangoztassák Meg értem én, hogy az SKX-et mindenki ismeri, de azért léteznek még órák, amiken 4 óránál van a korona.
Bár lehet, hogy ez az egész nem is ennek a modellnek szól, hanem így csapódik le a csalódottság, hogy nem lett Sub? Az lenne az igazán troll a Tudortól, ha a rendezvény utolsó napján mégis bejelentenék a Subot......De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Deskdiver
senior tag
válasz KelemenUhr #6690 üzenetére
Pár nap elteltével és átgondolva, szerintem egyértelműen a csalódottság váltotta ki az emberekből. Nagyon belemászott a fejekbe egy "elérhetőbb" Submariner reménye. Ettől függetlenül a P01 biztos megtalálja a maga piacát. Az emberek ízlése is változik. Volt mikor rondának találtam egy Tuna-t, most meg itt van rajtam egy.
-
Macika_MC
tag
Gyors kérdés a baross utcába egy full szerviznél mennyi idő garanciát adnak a órára.
Omega a adott óra, a Sas utcába 2 évet kaptam a másik Omega órámnál.Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
Deskdiver
senior tag
válasz Aladdin #6697 üzenetére
Nem igazán merültem el eddig a Breitling felhozatalában ,emiatt nem is tudom én ezeket megkülönböztetni ha nem írják rá a számlapra hogy micsoda. Csak láttam már tőluk hasonló ana-digi megoldást acélban. Gondolom az a B1 lehetett. Van egy kis retro érzés bennük. Tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Ha már szóba került a Breitling. Nem nagyon szoktam látni ebben a topikban őket.
Mi a vélemény a Superocean Heritage Chronograph-ról?Valahogy nekem ezek a milanese szíjak nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest