- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deskdiver
senior tag
Nem csak ő, szinte mindegyik Mercury/Gemini/Apollo űrhajós. 50 év dedikálás ,jópofáskodás vagy zaklatás bárki türelmét kikezdi. Sokan próbáltak nyerészkedni rajtuk emiatt nem is dedikálnak akármit manapság. Semmi személyes aláírás ,hogy pl. “Tulkunak szeretettel...”, ,semmi Apollos ,NASA-s, holdas, Star Wars-os vagy egyéb tárgyat nem írnak alá. A fenti szett egy valóságos csoda ,hogy létezik. Alan Bean csak úgy írta alá ,hogy a hátlapokba bele lett gravirozva ,hogy nem vett részt semmilyen küldetésen az óra. Leonov nem is úgy írta alá ahogy szépen kérték tőle ,ennek okát firtatva a válasz oroszosan, tömören. “Annyit kaptál amennyit a tábornok adott. Legyél vele boldog.” Valahol megértem őket.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
-
squir
aktív tag
Vízálló Nomos sportmodellek - kronometer.hu
Egy Club Campus 39 bakancslistás nálam a többi kár, hogy olyan nagy lett (még ha állítólag rövidebbek is már a tokfülek)
-
tag
válasz djeperto #6801 üzenetére
Én VAK!!! Csak most olvastam el:
"Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is."
Akkor a középkategória is képviselheti magát! YES
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Deskdiver
senior tag
Ha már ilyen büdös nagy csend van, nem friss hír ,de én nem tudtam róla lehet ,hogy más sem. Tegnap az "Őszintén: Órákról" a James Bond Seamaster-t vesézte ki ugye, és ennek apropóján belefutottam egy aukcióba ahol Spectre-ben szereplő órák kerültek kalapács alá. Ők azok akik ugyan ott voltak ,de jelentős "vászon idő" nem jutott nekik. Na mindegy csak ennyit akartam mondani. Köszönöm a figyelmet.
-
tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #6829 üzenetére
Ezzel még szerintem találkozni fogunk valami aukción zsilliárdos áron. Rolex AK-99
Ha Rolex-ről van szó egy döglött légy is kerülhetne az üveg alá abból is valaki milliókat szakítana. -
WiZARD
addikt
válasz Deskdiver #6830 üzenetére
Még szép.
Ne mondd már, hogy nem tök menő, amikor valamit olyan szarul csinálnak meg hogy repedezik a lakk a számlapon, vagy csak nem sikerül fehérre csinálni a fehér számlapot(persze a fanboyok majd megvédik, de bármi más gyártót boldogan halálba fikáznának hasonlóért)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
Őszintén szólva nem tudom mit gondoljak. Nehezen tudom elhinni ,hogy ez valós gyártási hiba és nem valami "aranybányász" agyszüleménye. Vajon hány szinten kell egy minőségbiztosításnak elvéreznie ,hogy egy ilyen szemet kiszúró hibás darab kereskedelmi forgalomba kerüljön? Több szinten mint amit kérdések nélkül el tudok hinni.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz pulutodurumo #6839 üzenetére
Bruce Dickinson reklámozhatná
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
pulutodurumo
őstag
válasz phranxinatra #6841 üzenetére
Ez nem érdekes, nincs rajta egy kilences sem.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Reverting
őstag
válasz phranxinatra #6841 üzenetére
Jo kes... igazi?
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
phranxinatra
aktív tag
válasz pulutodurumo #6842 üzenetére
De van, csak a képen nem látszik. (Komoly, nem vicc.)
(#6843) Reverting: Csak amennyire az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest