Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz npera #83392 üzenetére

    Bréking, bezárták az ovit.
    Ma kiderült, hogy az egyik ovónő koronás és így holnaptól már nincs ovi.
    Nagyobbik gyerek már 2hete itthon van, így ő biztosan nem érintett a fertőzésben. Amúgyis úgy döntöttük, hogy januárig, februárig biztosan nem megy oviba.
    Szóval most 2hétre ovi becsuk.

    enpera: ismerős a téma, itthon asszony van a kicsivel is, néha elég ricsaj van, de ők lent vannak, én pedig fent az emeleten a dolgozómban, annyira nem problémás. A nagyobbikat szoktam ebéd után altatni, ha belefér.
    Ha az van, hogy bevállalom és nem alszik el,mire kezdődik a meeting, akkor szoktam azért kicsit feszkós lenni, de ez van.
    És nekem is szokott brutál fejfájásom lenni néha. Még februrában felkerestem egy neurolgóust. Megvizsgált, azt mondja nincs semmi oka a fejfájásnak, de jellemzően az esetek 99%-ánál nem tudják megállapítani, hogy mitől van, mert nem tart ott a tudomány.
    Szóval írt fel gyógyszert, az szokott hatni. Sógorleánynak is szoktak migrénes fejfájásai lenni, meg asszony nagynénjénak. Ők kaptak valami rohamgyógyszert, azt beveszi aztán pikpakk jól lesznek.
    Szóval érdemes konzultálni dokival, ha más nem keresnek rá gyógyszert. Én is eleinte vonakodtam a dologtól, de csak rávettem magam, hogy elmenjek dokihoz. Vicces is volt itt a helyi neurológián, volt vagy 10db néni, mind 70-80feletti, én meg beültem közéjük. Akkor még nem volt járvány itthon.

Új hozzászólás Aktív témák